Friday, April 29, 2016

Girl Friday: ... those photos will be no good


No matter how cheesy this sounds, the people who make us laugh and make us happy, are the biggest treasure. You know that moment when you're waiting for a lunch - with someone who makes you feel good - already in the evening. Or a message that puts a smirk on your face. Or a meeting with a friend who senses your sour mood and has the golden key on their pocket that unlocks the mood door and lets sunshine in.

When we were shooting at Kau manor, I lost my mood at one point. It was a little thing. I told my kid: "The weather is amazing, let's go outside. We're shooting there." And she said, eyes glued on her smartphone: "I think I can't find my jacket..." Give me a break! Even I can see that "lost" jacket. I stormed out of the suite with Meisi and said: "Look what kind of a good decision you've made by not having children yet!" I often think kids can't occasionally understand the lovely moments we offer them. And you can't hold it against them, because they have their own moments we don't understand. 


But when we arrived at Kau manor and had to shoot, my mood was gone. Meisi enters the game. She first let me steam off a little. Finally she said: "You're standing here like an evil lady of the manor who's waiting to whip her subjects..." It made me laugh so hard and broke down the wall of discontent. I told her that those photos will be no good. But when she sent me the photos, it made me think of the people who make me laugh, lift our spirits, and appreciate us. This photo series is dedicated to all these people who hold the golden key to making their friends' mood better and sometimes save the day. Have a beautiful Friday!

Outfit details:

Skirt: Banana Republic
 Sweater: vintage Tuttamaglia Gispa 
Boots: L'autre Chose
Watch: Tiffany & Co Atlas
Sunglasses: Kiss



Ükskõik kui läägelt see ka ei kõla, siis inimesed, kes meid naerma ajavad ja rõõmsaks teevad, on suurim varandus. Tead seda hetke, kui sa ootad juba õhtul lõunat kellegagi, kes paneb sind alati hästi tundma. Või sõnumit, mis tekitab huultele muige. Või kohtumist sõbraga, kes näeb su pahameelt ja omab taskus seda kuldvõtit, millega sinu pahameele uks lukust lahti keerata ja päike tuppa lasta.

Kui me Kõue mõisas pildistasime, läks mul vahepeal tuju nulli. See oli väike asi. Ma ütlesin oma lapsele: "Ilm on imeline! Lähme õue. Me pildistame seal." Ja ta vastas oma nutitelefoni ekraani uurides: "Ma vist ei leia oma jopet üles ..." Give me a break! Isegi mina näen seda "kadunud" jopet. Ma jalutasin koos Meisiga sviidist välja ja ütlesin: "Näed, kui kena otsuse sa oled teinud, et sul veel lapsi pole!" Ma mõtlen sageli, et lapsed ei suuda vahel mõista ilusaid hetki, mida me neile pakume. Ja seda ei saa pahaks panna, sest ka nendel on oma toredad hetked, mida meie jälle ei mõista. Või oleme pigem täiskasvanuks saades unustanud.

Kuid Kõue mõisa õue jõudes, kus pidime pildistama hakkama, oli mul tuju läinud. Ja siis tuli mängu Meisi. Ta lasi mul esmalt pisut kiruda. Ja lõpuks ütles: "Sa seisad siin nii kurjalt nagu mõisaproua, kes ootab oma alluvaid, keda kohe piitsaga nüpeldama hakata..." See ajas mind pööraselt naerma ja murdis pahameele müüri. Ma ütlesin talle hiljem, et nendest piltidest asja ei saa. Aga kui ta mulle fotod teele pani, meeldisid need mulle väga. Ja see viis see mind tagasi mõttele inimestest, kes meid naerma ajavad, tuju tõstavad ja meid hindavad. Selle pildiseeria pühendan ma kõigile neile, kellel on taskus see kuldvõti, millega oma sõbra tuju paremaks teha ja vahest ka päev päästa. Ilusat reedet kõigile! Ja eriti neile, kellega ma sellel nädalal nii palju naerda sain.


PHOTOS: Meisi Volt

Stellariumil on nüüdsest oma YouTube`i kanal. Vaata meiki, mis kannab pealkirja "From Liberty with Love" ja on inspireeritud rohelisest murust:


SHARE:

13 comments

  1. Ma olen alati lugenud ja mõelnud sinust kui superemast, kuid see avameelne postitus on väga lahe. Ma naersin, kui lugesin lauset: "Näed, kui kena otsuse sa oled teinud, et sul veel lapsi pole!" See teeb sinust kui inimese, kes tunneb ja julgeb ka kirjutada mida ta tunneb. Kuid sinu juttudes on hoolimata emotsinaalsusest rõõmu ja kogu situatsioon on pandud kinrja läbi huumoriprisma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvan, et asju ongi võimalik vaid läbi huumoriprisma vaadata. Kui seda oskust pole, on varajane insult garanteeritud.

      Delete
  2. NAINE! Mis on su lokkide saladus? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Kas Sa tahaksid videot, kuidas lokke teha?

      Delete
  3. Oi, Sa oled selle meeleoluka hetke nii vahvalt sõnastanud! Ma poleks isegi osanud arvata, kui vahvad helged pildid seeriast tulid, aga kui kaameras fotod läbi kerisin, siis teadsin! Ja kui juba toas tagasi olime, oli tuju taas lõbus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikka viha ja pahameelt sellises mõisas ei peeta. Ja ma ei pea üldse pikka viha. See teeb ruttu vanaks.
      Õnneks ei pea ka sina pikka viha, seega saame pikalt noored olla.

      Delete
  4. Meisi on taaskord suurepärast tööd teinud, aga samas Sinus on kõik olemas, et tulemused ei saakski midagi muud olla kui fantastilised! Viimased pildid on nii siirad ja loomulikud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle pildiseeria võib kordaläinud kaadrite hulka kirjutada. Jääb vaid üle oodata, mida põnevat me veel kaabust välja tõmbame :)

      Delete
  5. Ma ootaks küll lokivideot :) Viimasel ajal olen vaikselt tutvunud lokitangide- ja rullidega. Aga seda tean, et lokkidel on mõju.... Just eelmine nädal palusin juuksuril peale lõikust teha ilusad lokid juustesse, vahelduse mõttes. Seni kuni ma peatusesse kõndisin ja bussi ootasin, tundsin küll pilke :D Mõjus küll! Ühesõnaga huvitav oli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli aastaid tagasi au võtta Londonis stilistika kursus ja iial ei lähe meelest mees, kes seda läbi viis ja palus mul võrrelda ennast lokkidega fotol ning sirgete juustega fotol. Tal oli selline temperament, mida paljudel temperamentsetel naistelgi pole ning ta tegi üsna puust ja punasest selgeks, et ilma lokkideta olen mina konkreetselt eikeegi :D

      Delete

Blogger Template Created by pipdig