Sunday, January 24, 2016

You need to be good to yourself!


If you don't treat yourself, others might not do it for you either. I read this title somewhere lately and I agree with the idea. You need to be good to yourself every now and then. Stellarium is turning four in February and we decided to have coffee and cake with Meisi to celebrate that. In addition to that, we lounged about in the Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn. I picked Meriton Hotel for the pre-birthday treatment, because that's where we did the first photo series for Stellarium. We did a collaboration with Dior and their summer makeup collection at the time, and the photo series was called "Swimming pool". Oh, how time flies.

But there are things that don't change. A big cup of coffee, light salad, and two cakes for both - that's our tradition with Meisi. We usually sit down and discuss future photo series. We always have one rule before shooting - your stomach needs to be full. Meisi is not in the best mood when she's hungry and I'm just grumpy. It's the same rule for when we sit down to write up our next ideas. I think it's so important to have a long lunch with your friends. I don't like quick coffees, I'd rather talk on the phone then. Anyway, I told Meisi we will be a few hours, because we're doing a shoot as well, and Meisi was happily up for it. I actually lied a bit, because I picked out a herb bundle massage for her as a present from Meriton spa. She is one of those people who's always cold, and she also has a sitting job. All the more so since I've tried the massage myself and it worked magic on a similar winter day for me. 

If I can choose a facial treatment, I usually go for something I can't do at home. This time I picked out the Annemarie Börlind intense firming marine treatment. We only have one skin and you should offer it the best. The German natural cosmetics brand Annemarie Börlind is one of the brands I've used for years. I know their products in and out and I can always talk along with the beautician.



This treatment was new for me. In addition to all the various steps, the beautician asked me whether she can cover my eyes with the finishing mask as well - this meant not opening eyes for 15 minutes, and I agreed. Usually when I get a face mask and have cotton pads on my eyes, I still peek at my phone. But this mask switched me off from everything. Thoughts rested. I even drifted off to sleep for a bit. After the mask, my face was completely rested - as if I'd returned from a holiday.




Although Meisi and I had plans for another shoot, it seemed it's the best to go home instead. Like Meisi told me after - the massage made her fall asleep on the sofa at home. Writing this post about our girly day, I started thinking - have our lives really got so fast that the only thing that helps to take a time out is having a beautician cover your eyes with a mask? If you feel that you're restless and your days are full of obligations, you should go for a treatment and purr at a spa.




Kui sa iseennast ei premeeri, ei pruugi seda ka keegi teine teha. Lugesin mõni aeg tagasi kuskilt seda pealkirja ja olen selle mõttega igati päri. Iseendale tuleb aegajalt ikka pai teha. Stellarium saab veebruaris nelja aastaseks ja sellel puhul otsustasime Meisiga pisut kohvitada ja kooki süüa. Lisaks mõnulesime Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinnas ning kiikasime nende ilusalongi. Valisin sünnipäeva kuu eel enese premeerimiseks just Meriton Hotelli, sest seal tegime esimesed pildiseeriad Stellariumi jaoks. Toona sündis meil koostöös Diori suvise meigikollektsiooniga fotoseeria "Swimmingpool". Oh, kuidas aeg lendab!  

Kuid on asjad, mis ei muutu. Suur tass kohvi, kerge salat ja kummalegi kaks kooki - see on meie traditsioon Meisiga. Tavaliselt istume just selliselt maha ja arutame edasisi pildiseeriaid. Meil on fotoseeriate eel alati üks tingimus - kõht peab olema täis söödud. Meisi on tühja kõhuga alati pahane ja mina lihtsalt mossitan. Täpselt sama lugu on siis, kui istume maha, et oma järgmised ideed kirja panna. Minu meelest on nii oluline koos sõpradega üks pikk lõuna ette võtta. Kiiret kohvitamist ma ei salli, siis räägin juba parema meelega telefonis. 



Igatahes ütlesin Meisile, et meil kulub ikka paar tundi, sest teeme ka pildiseeria ja Meisi oli rõõmuga valmis. Tegelikult ma pisut luiskasin, sest valisin Meriton SPA-st Meisile kingituseks ürdikubu massaaži. Ta on nimelt meil selline, kellel on kogu aeg külm ja pealegi istuva tööga. Seda enam, et varem olen ka ise ürdikubu massaaži saanud ja see mõjus sarnasel talvepäeval ideaalselt. Nagu Meisi mulle hiljem muljetas, teeb selle hoolduse põnevaks see, et ürdikubusid hoitakse spetsiaalses kapis soojas ning need võetakse kapist välja vaid siis, kui nendega massaaži tehakse. 

Igaljuhul peaks hoolitsus vereringet ja meeli ergutama, seda enam, et ürdikubudega on massaaž üsna jõuline. Kui mina seda hooldust kunagi testisin, viis ürdikubude lõhn viib mind mõtetes päikesepaistelisele heinamaale. Meisile tuli aga uni peale ja kui ta lõpuks valges hommikumantlis kosmeetiku juurest väljus, tahtis ta enne õue minekut hoopis pisut SPA eesruumis teed juua ja niisama uneleda. 



Kui mul on valida, milline näohooldus endale võtta, siis tavaliselt otsin midagi sellist, mida ma endale kodus teha ei saa. Sel korral valisin välja Annemarie Börlindi intensiivse merelise pinguldava näohoolduse. Meil on vaid üks näonahk ja talle tuleb pakkuda parimat. Saksa looduskosmeetikafirma Annemarie Börlind on üks neid brände, mida olen aastaid kasutanud. Ma tunnen nende tooteid läbi ja lõhki ning oskan kosmeetikuga alati kaasa jutustada (loe: kosmeetik surnuks rääkida). Kui sa otsid mõnd uut looduskosmeetika firmat, mida tahad proovida, soovitan kindlasti Annemarie Börlindit. Seekordne hooldus oli minu jaoks uus. See algab ensüümkoorimisega, mis eemaldab surnud naharakud. Seejärel tehakse näomassaaž, mis on minu meelest üks kõige meeldivamaid protseduure. 

Kõige põnevam on aga mask, mis muutub nahal kumjaks ja mida on võimalik ka silmadele panna. Kosmeetik küsis, kas olen nõus, et ta katab maskiga ka minu silmad, mis tähendab, et ma ei tohi silmi järgnevad 15 minutit avada ja olin nõus. Minu jaoks suurim elamus oli just see, et ka suletud silmad olid tervenisti maski all. Kui tavaliselt kosmeetik mulle maski teeb ja silmadele vatid paneb, siis eemaldan vaikselt ühe vati ja piilun ikka telefoni. See mask lülitas mind kõigest täielikult välja. Mõte puhkas. Nii ma seal lamasin ja korraks isegi suigatasin. Kui kosmeetik hiljem maski näolt ära tõmbas, vaatas vastu täielikult puhanud nägu. Umbes nii nagu oleksin puhkusereisilt naasnud. 



Kuigi meil oli Meisiga plaan hiljem veel pildiseeria teha, tundus, et õige aeg on hoopis koju minna. Nagu Meisi hiljem rääkis, mõjus ürdikubu massaž talle nii, et koju jõudes jäi ta diivanil uuesti magama. Kirjutades seda postitust meie tüdrukutepäevast, jäin mõttesse - kas meie tegemised ja elu on tõesti muutunud nii kiireks, et aega aitab maha võtta see, kui käime massaažis, kus oleme sunnitud lamama või kui kosmeetik katab maskiga meie silmad? Kui sa tundsid, et oled sama rahutu ja sinu päevad on täis tegemisi, siis tasub valida endale üks hoolitsus ja nurruda SPA-s. Muide, millal ja millega sina end viimati premeerisid?




PHOTOS: Meisi Volt & Stella K. Wadowsky
SHARE:

7 comments

  1. Minu arvates sa ajad õiget rida, kui soovitad naistel ennast ise premeerida. Ma piitsutan end alati tagant ja premeerin end liiga vähe. Täna hommikul sõin küll üksi terve suure šokolaadikarbi ära. Minu parim preemia on Merci šokolaad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul sõbranna ütles hiljuti sama, et ta vaid nõuab endalt, kuid pole selle pealegi tulnud, et ka premeerida. Asjad võiks ideaalis olla tasakaalus :) Kuid šokolaad on alati hea preemia. Ma alati rõõmustan, kui mulle šokolaadi kingitakse.

      Delete
  2. Kummimask silmades tundub põnev! Sellise asja peale ei tulekski. Kas valus ei olnud, kui see ära tõmmati?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei tundnud midagi, kui see ära tõmmati. Kuid silmadel mõjub ta tõesti nii nagu oleks teki üle pea tõmmanud. Mõnus hetk vaikust ja rahu.

      Delete
  3. Paar nädalat tagasi sai käidud pildistamisel sõbrannaga. Lasime fotomeigi teha ehk siis võib öelda, et "premeerisime" end ilusa meigiga ka :) Hetkel siis olen end premeerinud hoopiski haiguslehega (mitte tahtlikult), ravin ja puhkan :)

    ReplyDelete
  4. Kust see mask on pärit, millega esimesel pildil poseerid?

    ReplyDelete
  5. I need to remember to treat myself sometimes. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig