Sunday, July 5, 2015

See You In YouTube!


This July marks the four year anniversary of Amy Winehouse's death. In a few days, the anticipated documentary 'Amy' by Asif Kapadia is released, and this week I'm bringing you a makeover where Dr.Hauschka's international makeup artist Karim Sattar gives me a makeup inspired by Amy Winehouse.  

The starting week is also interesting since Stellarium will publish the first video on YouTube. Here's a shot of when I went to check out the montage. In tandem with the Amy Winehouse makeover, Stellarium also has a generous giveaway coming up. All products Karim Sattar used when doing the Amy Winehouse makeup, will be part of both an Instagram and Facebook giveaway. 

YouTube is full of fantastic channels, and I obviously have a vision for the face of Stellarium's YouTube. As well as the blog has evolved over time, it will surely be interesting for both myself and the readers to observe how the channel changes and (hopefully) evolves.  A funny story to go with it. A lot of my acquaintances and friends have seen the photos of the Amy Winehouse makeover and asked me if I smoked. I've replied no, I don't smoke. The cigarette in these photos is just an accessory. If I did smoke, I wouldn't hide it from my readers or friends, but I don't even know how to smoke. BTW...  I love watching only two-three makeup artists on YouTube and I'd be grateful if you wrote both Estonian and international YouTube channels that you love!




Tänavu juulis möödub Amy Winehouse`i surmast neli aastat. 3.juulil tuli kinodesse kauaoodatud Asif Kapadia dokumentaalfilm "Amy" ja uuel nädalal toon sinuni muutumismängu, kus Dr.Hauschka rahvusvaheline meigikunstnik Karim Sattar teeb mulle Amy Winehouse´ist inspireeritud meigi.

Algav nädal on huvitav ka selle poolest, et Stellarium avaldab esimese video YouTube`is. See siin on kaader, kui käisin monteerimist vaatamas. Seoses Amy Winehouse`i muutumismänguga on Stellariumil tulemas ka helde loos. Kõik tooted, mida Karim Sattar kasutas Amy Winehouse`i meigi loomisel, lähevad loosi nii Instagrami kui ka Facebooki mängudes. YouTube on tulvil fantastilisi kanaleid ja mul on mõistagi Stellariumi YouTube`ist oma nägemus. Kui nii nagu blogi on aja möödudes muutunud, saab kindlasti nii mul endal kui ka minu lugejatel olema huvitav jälgida, kuidas kanal muutub ja (loodetavasti) areneb.

Üks naljakas seik siia juurde. Paljud minu tuttavad-sõbrad, kes on näinud Amy Winehouse`i muutumismängu pilte, on minult nõutult küsinud: "Kas sa tõesti suitsetad? Mul polnud aimugi ..." Minu vastus on: "Ei. Ma ei suitseta." Sigaret on nendel fotodel lihtsalt aksessuaar. Kui ma suitsetaks, siis ma ei varjaks seda oma lugejate ega tuttavate eest, aga paraku ma isegi ei oska suitsetada. Ah jaa ... Ma ise armastan YouTube´ist vaadata vaid kahte-kolme meigikunstnikku ja oleksin väga tänulik, kui sa kirjutaksid blogi kommentaariumisse nii Eesti kui ka välismaa YouTube`i kanaleid, mida sina aegajalt vaatad või lakkamatult fännad!
SHARE:

10 comments

  1. see foto paelus minfd facebookis kuna tundsin kohe kujutatud isiku ara ning just see isik ongi juba voib oelda et aastaid minu muusika ja ka youtube lemmikuks ja vaadatuimaks persooniks youtubis,isegi voib oelda et liiga palju,mitu aastat tagasi avastatud Amy Winehouae muusika ja mis seal salata ka tema isiklik elu,mida meedia armastas kajastada paelusid mu tahelepanu ja lugupidamise,tegemist oli yliandeka inimesega,kellesarnast viimasel kymnendil vahemalt UKs pole arvastavasti olnud.Tema muusikat kuulanud umbes 5 aastat sellest paar aastat igapaevaselt ja laulud enamuses peas.Tema 2 albumit Frank ja Back To Black on palju kordi kuulatud ja osad laulud peaski ..lemmikuimad nesit Some Unholy War,Addicted,Our Day Will Come......oh neid on veel palju,Lioness Hidden Treasures albumilt meeldib Tears Dry..Tema videosi meeldib vaadata,miskiparast need tombavad mind.vahel tema laulud,teinekord jalle tema isiklikud tegemised,..minu vaieldamatu lemmik ongi youtubeis Amy Winehouse,mida oli huvitav naha siin, ja just Teie kehastuses,see tundub poorane,sest Olete ,voi tundute olema vaga erinev Amy Winehouse ist,kuid see kehastus onnestus suureparaselt,Joudu ja edu edaspidiseks.Vaga.vaga huvitav teema,just seda tana ohtul oligi vaja,aitah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen vahelduva eduga kuulanud palju Amyt ja viimasel ajal just "Our Day Will Come". See on kuidagi nii rõõmsameelne, millega päeva alustada ja annab kõiges lootust. Vaata kindlasti "Amy" trailerit. Usun, et film meeldib Sulle väga:
      https://www.youtube.com/watch?v=Za3lZcrzzcM

      Delete
  2. This is the top, fantastic, phenomenal, perfect. What a makeover, what appearance. Amy was the queen of style. Her phenomenal voice lacks the musical world stage. Stella, I am impressed by your transformation. Original, unique and always full of surprises our dear Stella. Eagerly waiting for your You Tube channel. I already know to be the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, my dear friend. It has been a heartbreaking journey ...

      Delete
  3. Amy Winehouse oli ääretult andekas muusik, kurb, et tema elu ja looming pidi katkema.
    Armastan väga tema muusikat, oli aeg, kus kuulasingi ainult tema laule.
    Kuna tema meigi- ja soengustiil oli väga huvitavalt omapärane, jääme siis huviga ootama muutumist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Millal Sa Amy enda jaoks avastasid? Ma ise kirjutan oma leidmisest just lugu :)

      Delete
    2. Avastasin Amy Winehouse enda jaoks aastaid tagasi, täiesti juhuslikult. Sellel eluetapil läksid tema laulud väga südamesse ja nii jäigi Amy muusika mulle ka edaspidi lemmikuks ja kaaslaseks.

      Delete
  4. Väga lahe uudis! Jään huviga ootama. Amy make-up sobib sulle ideaalselt.

    ReplyDelete
  5. Ma ootasin terve nädala. Täna siis tuli! Väga professionaalselt teostatud. Aitäh.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig