Sunday, July 19, 2015

Peek Inside: Vichy Three Musketeers



Beautiful skin starts with proper cleansing. Even if you use less makeup in the summer or only stick to a day dream, the skin collects sweat, dust, and all sorts of pollutants. I haven't given my skin any rest this summer because having taken different makeup courses, I have done a stronger than average makeup for myself almost every day. One day I tried a strong smoky eye crowned by a naughty liner and in the evening I decided to try Vichy's new refreshing face wash gel. I took it in my hand and said out loud: "well. Show me what you can do!"

I prefer a wash gel for removing makeup rather than agonising over it with cotton. Even when I use cotton for removing eye makeup and emulsify the rest of the makeup off, my heart always stays with face washes. I was lucky again with Vichy - it washed off the strong smoky eye and the rest of the makeup, and passed the first exam. Straight A product. I should mention that the instructions say you shouldn't use it for removing eye makeup, so I recommend staying faithful to the instructions, just in case. You need two pumps of the gel, three is way too muc, the first violin in Vichy's face gel is morninga seed extract which gives the whole washi a fresh note. Full points for not leaving skin dry after washing.

The second new hot product by Vichy is their micellar water. I have to admit that although it removes foundation properly, I always prefer pampering my face with water in evenings. This micellar water nourishes the skin and although it removes foundation nicely, I prefer to use it after the face wash. The micellar water has a very neutral scent. The kind you don't notice. It's a pure blessing because I remember when I used s carrot oil once, it was so sweet that I couldn't fall asleep for hours. After that I'm careful with my evening products, even picky. It's worth mentioning that the toner leaves the skin nice and soft and prepares it for either cream or serum.

The most interesting product in the famous series of Vichy's three musketeers, is the micellar oil. My first thought was whether it would work or not. I didn't have much faith in a micellar oil that would remove makeup. So thr micellar oil by Vichy was the biggest surprise for me. It's like a stroke on the skin. It gently removes makeup and leaves skin super soft. It's good for those with dry skin. I have oily skin, but I'll use it happily. Those who are sceptical of micellar oils, I recommend you try it out, this product is an experience in itself. It's perfect for removing eye makeup and could become a true rival for small eye makeup removers. I will leave this micellar oil for the evening face massages, because I've added evening face and neck massages to my skin care rituals, and this worked well as a massage oil. It additionally nourished my hands, and the evenings I used Vichy's micellar oil for the massage, I didn't feel the need for a cream.




Ilus näonahk saab alguse selle korralikust puhastamisest. Isegi, kui sa kasutad suvel vähem meiki või piirdud vaid päevakreemiga, koguneb nahale higi, tolm ja õhusaaste. Mina pole sel suvel nahale puhkust andnud, sest olles võtnud mitmeid meigikursuseid, olen pea iga päev eksperimenteerinud ja teinud endale tavapärasest tugevamaid jumestusi. Ühel päeval katsetasin eriti tugevat suitsusilma, mida kroonis lustakas lainer ja õhtul otsustasin testida Vichy uut värskendavat näopesugeeli. Võtsin ta kätte ja ütlesin valjult: "Nii. Näita, mida sa oskad!"

Ma eelistan pikale ja piinavale vatitupsukestega meigi eemaldamisele alati näopesugeele. Isegi, kui kasutan vaid silmameiki eemaldades vatikesi ja ülejäänud meigi emulgeerin sõrmedega maha, kuulub mu süda näopesugeelidele. Vichyga on mul läinud taas õnneks - ta pesi tugeva suitsusilma ja kogu ülejäänud meigi põhjalikult maha ja läbis esimese eksami. Puhas viieline toode. Samas tuleb mainida, et näopesugeeli tutvustus soovitab sellega mitte silmameiki maha võtta. Seega soovitan igaks juhuks ikka juhisele truuks jääda. Näopesugeeli kulub kaks pumbatäit, kolm oleks juba selge raiskamine. Vichy näopesugeelis mängib esimest viiulit moringa seemne ekstrakt, mis annab kogu pesule eriti värske noodi. Täispunktid tulevad selle eest, et nahk ei jää pärast pesemist kuivaks.



Teine uus ja kuum toode Vichy sarjas on nende mitselaarvesi. Pean tunnistama, et kuigi see võtab jumestuskreemi korralikult maha, eelistan alati õhtuti nägu ka veega turgutada. See konkreetne mitselaarvesi mõjub nahka kosutavalt ja kuigi ta eemaldab kenasti jumestuse, eelistan teda kasutada pärast näopesugeeli kasutamist. Ma vajan alati nii üht kui teist. Kuid need, kes on harjunud vaid mitselaarveega nahka poputama, leiavad kindlasti uue lemmiku. Vichy mitselaarveel on väga neutraalne lõhn. Pigem selline, mida sa ei tunnegi. See on puhas õnnistus, sest mäletan, kuidas kord kasutasin üht porgandiõli, mis mõjus õhtul nii magusalt, et mul ei tulnud voodis tundide viisi und. Pärast seda olen õhtuste toodetega väga ettevaatlik ja otsin neutraalse lõhnaga kosmeetikume. Kindlasti väärib märkimist, et toonik jätab naha mõnusalt pehmeks ja valmistab ette kas kreemi või seerumi jaoks.



Kõige põnevam toode nendest Vichy kolmest musketäridest on nende mitselaarõli. Minu esimene mõte oli: töötab või ei tööta? Mul polnud justkui usku mitselaarõlisse, mis peaks ideaalis kogu meigi eemaldama. Seega on Vichy mitselaarõli minu jaoks kõige suurem üllatus. See on justkui pai minu nahale. Ta eemaldab kergelt meigi ja jätab naha eriti pehmeks. Samas ei saa ma siinkohal ilma mitselaarveeta, sest just sellega meeldib mulle nahk veel üle tupsutada. Kindlasti sobib see neile, kellel on kuiv nahk. Usun, et kui ilmad lähevad sügisel külmaks ja nahk muutub kuivaks, siis mitselaarõli on paljudele abiks. Neile, kes mitselaarõli pelgavad, soovitan seda kindlasti proovida - see on omamoodi elamus! Silmameigi maha võtmiseks on ta täiuslik - sellest võib saada silmameigieemaldajatele tõeline rivaal. Mina jätan mitselaarõli aga õhtuste näomassaažide jaoks, sest olen viimastel kuudel oma nahahooldusrituaali lisanud õhtused kaela ja näomassaažid ning testides seda massaažiõlina, oli ta ideaalne. Lisaks niisutas ta minu käsi ja nendel õhtutel, kui olen Vichy mitselaarõliga endale massaaži teinud, pole ma öökreemi järgi puudust tundnud. Kes soovib, et ma kirjutaksin näomassaaži võlust lähemalt, võib julgesti kommentaariumis märku anda. Mida nendest kolmest tootest testiksid sina?
PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

5 comments

  1. Mitsellaarõli on küll huvitav, sellisest tootest pole varem kuulnudki. Olen ise muidu suur mitsellaarvee kasutaja, eriti hommikutel kui nahale pole veel peale rasu midagi kogunenud on mitsellaarvesi hea abimees :)

    ReplyDelete
  2. Ma pole jõudnud veel Vichy tooteid proovida, kuid nüüd tekkis eriline soov proovida, eriti olen huvitatud just sellest õlist. Järgmises postituses loeksin huviga näomassaži võludest ja nippidest :)

    ReplyDelete
  3. I'm attracted to this micellar oil. I love the oils remove eye makeup. Marijana Šimić

    ReplyDelete
  4. selle mitselaarõli reklaam jäi mulle juba kuskilt varem silma :) kindlasti proovin selle järele, sest esimesed katsetused õliga meiki eemaldada on tehtud ja see sobis mulle väga :)

    ReplyDelete
  5. Hei.

    Hea lugeda sinu kogemustest nagu ikka ! :)
    Lugesin et oled Vichy mitselaarõliga endale massaaži teinud, paluks täpsemalt infot selle kohta.
    Sain alles hiljuti sama mitselaarõli ja tõesti hea toode, minu nahale sobis samuti.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig