Monday, May 18, 2015

Hair Talk with... Laura Remmel


Musician Laura Remmel has been on the stage with fancy hair and she's worn perfect hair accessories. Her look is always polished and fabulous, but who would have thought that Laura is actually a seeking and rebel soul? She is an endless experimenter who has been inspired by Geri Halliwell's red highlighted hair. Laura has also had dark blue hair ends, and during more rebellious times, she has also sported green hair. And this is not where the surprises end...

Laura is associated with dark hair, but naturally she has light ash blonde hair. The decision to dye hair dark came quite early. Laura says she was 13 when she decided she wants dark hair. Mother didn't stop her, so now she is pictured with dark hair. And of course Laura's life is full of battles that people with naturally curly hair have to endure... But as it's always the case with women who have curly hair - she would also like straight hair instead. When she was 14, she found out that hair can be permanently straightened, and Laura tried to say goodbye to hair curls straight away. Unfortunately Laura lost that battle - the long process of permanently straightening hair ended with curls coming back in two weeks. Once she tried permanent straightening after that, but when her curls were back in a few weeks, she gave up. Everyday, Laura straightens her hair, or lets them simply dry curly. Often she uses a hair donut for updos and adds a few flowers to the hair. Laura recommends accessories by the brand By Katriin, whose hair accessories she buys for both everyday and special occasion use. 



When Laura was already a well-known singer, she shaved the sides of her hair and a stylish short hair grew there. "I remember once a mother came to me and said that her child really liked my hair. I never found out if her daughter had the same hair cut, but I remember that episode well!" Laura says that since she has a busy life, she prefers her beauty rituals to go quick. Even her stage hair takes at most 20 minutes with hairdresser Janar Pungar. "I'm a restless soul and there's a lot to do. I can't imagine spending an hour on hair..." Even for her wedding, Laura had a simple hairdo - she added a few extensions, and that was it! Laura says she dreams about long hair and she's decided to grow them as long as possible. So she cuts hair seldom, and keeps hair ends healthy with clever tips. 



Laura's hair tips: 

1. I used to think cutting hair was very important. Now I often apply mask to hair ends, and it has a good effect. I don't have to cut hair often, because the mask keeps them healthy. 
2. Use more hair accessories. One little accessory gives colour to your hairdo! 
3. I love straight hair that's combed over the head and I recommend it to everyone who likes trying out new hairdos. Not many are disappointed by sleek hair! 
4. I'm not tired of experimenting. Mother always discusses with me what she should get done at the hairdresser's. And she always comes back with curly hair. It's always been like that! A little experimenting never hurts!  

Laura's hair sin

I've never really kept them very well. If it's necessary to backcomb or use a lot of hairspray, I do it. When I get a crazy idea, I will do it... Every day has to be special - we only live once!



Muusik Laura Remmel on aastaid olnud lavalaudadel väljapeetud soengutega ja kandnud perfektseid peaehteid. Tema välimus on alati täiuslikkuseni viimistletud ja võrratu, kuid kes oleks võinud aimata, et Lauras on olnud peidus lausa otsiv ja mässav hing? Ta on olnud lõputu eksperimenteerija, keda on inspireerinud Geri Halliwelli punased juuksed, kust ei puudunud ka triibud. Lisaks on Laura juuste otsad olnud tumesinised ning rajumatel aegadel on ta kõndinud ringi roheliste juustega. Ja sellega veel üllatused ei lõpe...  

Laura on mällu sööbinud tumedate juustega, kuid loomulikult on ta hoopis heleda kartulikoore tooni juustega. Otsus juuksed tumedaks värvida tuli õige vara. Laura ütleb, et ta oli 13aastane, kui otsustas, et soovib tumedaid juukseid. Ema kätt ette ei pannud ja nii on lauljatar enamikel mälus just tumedate juustega. Ja loomulikult on Laura ellu kuulunud erinevad lahingud, mida ta on pidanud oma loomulikult lokkis juustega... Kuid nagu lokkis juustega naised ikka - sooviks temagi hoopis sirgeid juukseid. 



14aastaselt sai ta teada, et juukseid on võimalik keemiliselt sirgendada ja otsemaid proovis Laura oma lokkidega "hüvasti" jätta. Paraku kaotas Laura selle lahingu - aeganõudev keemiline juuste sirgendamine lõppes nii, et lokid andsid endast kaks nädalat hiljem uuesti märku. Ühe korra üritas Laura keemilist sirgendamist veel ja kui lokid talle paari nädala möödudes taas lehvitasid, lõi ta käega. Igapäevaselt sirgendab Laura oma juuksed ära või võidab loodus ning juuksed kuivavad lokiliseks. Sageli tuleb kasutusele krunnitäide, millega Laura endale soengu teeb ja vahel ka mõned lilled juustesse juurde sätib. Näiteks soovitab Laura aksessuaare firmalt By Katriin, kust lauljatar on endale nii igapäevaseid kui ka pidulikke peaehteid ostnud.  



Kui Laura oli juba tuntud laulja, lõikas ta juuksed külgedelt paljaks ja sinna tekkis stiilne siilisoeng. "Mäletan, et üks ema tuli juurde ja ütles,et tema lapsele minu soeng väga meeldis. Ma ei saanudki teada, kas ta tütar lõikas ka samasuguse soengu, kuid see seik on mulle hästi meelde jäänud!"  Laura ütleb, et kuna elus on palju tegemist, eelistab ta oma iluprotseduurid võimalikult kiiresti valmis saada. Ka lavasoengule kulub tal kõige enam koos juuksur Janar Pungariga 20 minutit. "Ma olen rahutu hing ja nii palju on teha. Ma ei kujuta ette, et mul kuluks soengu peale tervelt tund aega..." Isegi pulmadeks lasi Laura teha lihtsa soengu - ta lisas pisut juuksepikendusi ja oligi kõik!  



Kust soetab Laura oma juuksetooted? "Mulle meeldiks elada nagu prantslane, kes ostab saiakesi ühest poest, pasteedi teisest kohast ja käiks mõistagi kolmandas poes meigiasju ja juuksetooteid ostmas. Paraku ostan kõik asjad Selverist, sealt saan kõik ühe korraga. Olen küll kasutanud ka salongitooteid, kuid viimasel ajal ostan seda, mida poeletil näen. Teen sageli juustele maske ja usun, et tervete juuste saladus peitub just maskides."  

Laura ütleb, et unistab pikkadest juustest ja on teinud otsuse, et kasvatab nad nii pikaks kui võimalik. Seega käib ta juukseid harva lõikamas ja hoiab juukseladvad korras kavalate nippidega.  



Mis on Laura juuksenipid?  

1. Vanasti pidasin juukselõikust väga oluliseks. Nüüd teen sageli juusteotstesse maski ja see mõjub väga hästi. Ma ei pea nii sageli juukseotsi lõikama, sest mask hoiab nad korras. 
2. Kasuta rohkem peaehteid. Üks väike aksessuaar teeb annab soengule värvi! 
3. Armastan sirgeid juukseid, mis on kammitud üle pea ja soovitan seda kõigile, kellele meeldib uusi soenguid proovida. 
4. Ma pole eksperimenteerimisest tüdinud. Minu ema arutab minuga alati enne juuksurit, et mida küll võiks sel korral lasta juuksuris teha? ja tuleb alati seal jälle lokkis juustega. Nii on see alati olnud! Väike eksperimenteerimine ei tee tegelikult paha!  

Laura juuksepatt:  

Ma ei ole neid kunagi eriliselt hoidnud. Kui on vaja põhjalikult tupeerida ja lakki lasta, siis seda ma ka teen. Kui mulle tärkab pähe mõni hullumeelsus, ei jää see tegemata. Iga päev peaks eriline olema - elame ju vaid korra!"



SHARE:

4 comments

  1. Megalahedad soengud. Aga see vist on alati nii, et neil, kel lokid, tahavad sirgeid juukseid ja vastupidi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi jaa.Nõustun mõlema punktiga sinu kommentaaris. Viimasele kirjutan isegi alla :)

      Delete
  2. Laural on alati väga ilusad, erilised soengud.
    Mulle meeldivad muidu mu sirged juuksed, aga tahaks lokke ka. Õel on lokid ja nooremana tahtis sirgeid juukseid :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig