Friday, May 29, 2015

Girl Friday: They got me smiling!



I remember the Estonian film "Naerata ometi" (1985) ("Please smile" in English) from my childhood. It's probably stuck with me because I've never been big on smiles. Not when a camera is taken out and it's pointed at me. Is it a pattern that repeats itself? My mother also rarely smiles in photos. Or is there some deep current of sadness that doesn't allow for a smile? There are also days when all I can do is laugh and those days are remembered for a long time. 

Last week the international makeup artist and ambassador to Dr.Hauschka, Karim Sattar visited Estonia - it was lovely to see him again. When we met two years ago at the lobby of Telegraaf hotel, I thought first that he is a rock star, and I went to look for the makeup artist. Until it turned out Karim Sattar was the makeup artist. His performance was no less than that of a rock star's and the energy could be ridden like a wave for quite some time. It's wonderful meeting memorable people! 




This week I'm publishing our first collaboration we did with Dr.Hauschka and Karim Sattar. I asked for the makeup wizard to give me a light makeup that is a mix of the summer ahead, a light breeze, shimmering water, and the sun. It's a makeup you can graduate school with, go to a wedding, or decide that to celebrate Friday, I'm going to do my makeup differently from all the others. I picked a navy pleated skirt and a vintage shirt with sequins to go with the makeup. But so that the Friday doesn't get taken too seriously, I mixed it all with the yellow adidas supercolor trainers. How do you like the makeup? If you want to copy the makeup, we put together the Dr.Hauschka's products that Karim Sattar used and international giveaway is here. Whom should we toast the champagne to tonight? My toast goes to the whole Dr.Hauschka team, Ireen and Karim Sattar. And you know what happened? They got me smiling!


Outfit details:

Make Up: Karim Sattar Dr. Hauschka (here)
Sweater: vintage Bergdorf Goodman
Skirt: handmade
Bag: Mini Multi Purse
Jewelry: vintage & Pi-Ret Jewelry
Shoes: adidas Originals | Supercolor with Pharrell Williams



Mäletan lapsepõlvest peale Eesti filmi "Naerata ometi". Ilmselt on see jäänud meelde just pealkirja pärast, sest ma pole kunagi olnud suuremat sorti naerataja. Mitte siis, kui kaamera välja võetakse ja see on minu poole suunatud. Kas see on muster, mis kordub? Ka minu ema naeratab piltidel harva. Või on see poos? Või hoovus nukrameelsust, mis ei luba naeratada? Võimalik, et hoopis midagi muud, millele polegi selgitust. 

Kuid leidub ka päevi, mil ma ei saa muud, kui naerda ja naeratada. Sellised päevad jäävad kauaks meelde. Möödunud nädalal oli Eestis Dr.Hauschka rahvusvaheline meigikunstik Karim Sattar, kellega meil oli soe taaskohtumine. Kui ma kaks aastat tagasi esmakordselt hotelli Telegraaf fuajees Karim Sattari ootasin, läksin temast mööda, arvates esialgu, et see karismaatiline mees, kes fuajees seisis, on mõni Eestisse esinema tulnud rockstaar. Lõpuks selgus, et Karim Sattar oligi SEE meigikunstnik. Tõsi, tema esinemine ei jää rocktähe omale alla ja selle energia peal võib veel tükk aega sõita nagu lainelaual. 



Viis, kuidas ta Dr.Hauschkat tutvustab, on laetud ebamaise energiaga. Sel nädalal avaldan esimese pildiseeria, mille koostöös Dr.Hauschka tiimi ja Karim Sattariga äsja tegime. Minu soov oli, et meigivõlur teeks kerge meigi, mis oleks segu saabuvast suvest, kergest tuuleiilist ja peegeldusest vesiroosidest tulvil veel. Karim leiutas meigi, millega sa võid minna kooli lõpuaktusele või hoopis pulma (ilma, et sa varastaksid pruudilt show). Paljude Eesti naiste jaoks on see aga ehk just reede õhtu meik. Valisin jumestuse juurde tumesinise plisseerseeliku ja vintage litritega kampsuni. Selleks, et elu mitte liiga tõsiselt võtta, miksisin komplekti adidas supercolor vabaaja jalanõudega. Kuidas Sulle meik meeldib? Kui sa soovid teada, milliseid tooteid selle meigi tegemisel Karim kasutas ja eelistaksid samasugust meiki järgi teha, siis on sul võimalik võita kogu see meeletu Dr.Hauschka meigiarsenal. Loosi ja reeglid lead SIIT. Tegemist on rahvusvahelise loosiga. Minu toost läheb tervele Dr. Hauschka tiimile, Ireenile ja Karimile! Õnn on olla ümbritsetud andekatest inimestest. Soovin kõikidele ilusat reedet ja ärge unustage naeratada! 





PHOTOS: Erik Riikoja
SHARE:

16 comments

  1. Väga ilus ja loomulik meik ja väga ilus ja särav Stella, kes selle kõik välja kannab. Fantastiline.
    Meeldib väga ka fotodel säravsinine seelik, mis on kaunim ja suurem kui elu ise :D

    Naeratus on ilus ja kaunistab maailma :)
    Samas jään ks ise tavaliselt piltidele tõsisena ja sama olen märganud ka oma tütre puhul. Geenid?
    Rõõmsat reedet Sulle ja kaunist nädalavahetust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Karim Sattaril on eriline võime teha erakordselt õhulist ja ebamaist meiki. Kui olin talle paar aastat tagasi näidismodelliks, siis tegi ta samuti väga ilusa meigi. Muide, seda näeb siit: http://www.stellarium.ee/2013/02/drhauschka-dear-eyes-meik.html

      Delete
  2. Olen suur loomuliku meigi austaja. Väga ilusasti toob see meik välja sinu loomuliku sära :) Minu meelest meigi mõte ongi rõhutada kõike seda, mis meile on juba antud, mitte inimest muuta. Moonutav grimm jäägu näitlejatele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise tegin aastaid ikka tugevat meiki. Hiljuti vanemaid pilte endast vaadates, mõtlesin, et taevas - mis ometi seal pildil on mu huultega juhtunud? Kuniks sain aru, et olin end teadlikult selliselt meikinud :D Aga jagan vägagi seda mõtet, et hea on rõhutada seda, mis meile on antud. Kuid ometi on meil tulemas ka lahe muutumismäng :)

      Delete
  3. Minu emal oli selline punane (võiks isegi öelda, et kolepunane) seelik, ja kui vähegi võimalik viskasin selle selga ja keerutasin mööda tuba. Nüüd olen mõnda aega hoidnud pikematest seelikutest eemale, sest armusin põlvekõrgustesse ja tundus nagu miski muu mulle ei sobi. Aga tundub, et peaksin endale ikka ühe "printsessika" ostma, et seekord kuningannana toas ringi keerelda. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, põlvekõrgus sobib sulle kindlasti nagu valatult. Kuid sellised "printsessikad" on vahelduseks vahvad. Ma olen enda puhul saanud aru, et kiindun ühte stiili ja mõtlen, et nii jääb see alati, kuniks naasen mõne vanema stiili juurde. Näiteks kandsin aastaid ülikondasid ja olin veendunud, et nii jääb see minu viimse päevani. Noh, oma ülikondadele olen nüüd küll ohtralt truudust murdnud :)

      Delete
  4. Mulle meeldivad hoolitsetud naised. Korralikult värvitud jumestuskunstnike all ja stiilne riietus.
    Kes meist ei tahaks ilus olla ja uhkeid satse-sitse kanda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu ema on alati hoolitsetud olnud ja mulle sellega suureks eeskujuks. Tal on kodus kandmiseks alati spetsiaalsed kleidid, mis on minu meelest võrratu. Ma ei mäleta oma ema kunagi kodukitlis toimetamas. Ma ise olen küll jälle see, kes armastab olla vahel terve päeva pidžaamas, juuksed patsis ja meiki ei grammigi näol.

      Delete
  5. Kelmikas shoot! Meeldib :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anname ikka endast parima! Tänan tunnustamast, Anni.

      Delete
  6. VÄGA ilus meik! Silmad meeldivad mulle eriti :)
    Outfitist aga..Sinise ja kollase kombo on üks mu lemmikuid üldse ja see plisseerseelik koos kollaste adidega on lihtsalt vägev!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma kiindun aina enam adide ja maani kleitide kooslusse. Üks äge üllatus on peagi tulemas!

      Delete
  7. Very good. The combination of the original. All praise for the appearance of Stella. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, dear Marijana :) Where are u from?

      Delete

Blogger Template Created by pipdig