Tuesday, August 26, 2014

Review: Dr. Hauschka bronzing powder

Ei leidu just palju ilutooteid, mida ehib kunst. Augustis tuli müügile piiratud koguses Dr. Hauschka päikesepuuder ja seda toretsevat toosi kaunistab kaasaegse Berliini kunstniku Tina Berningi akvarell kaunitarist soojas suvetuules. Puudritoos ise käib aga pisikesesse riidest kotikesse, mille taskus peidab end looduslikest karvadest puudripintsel.

See puuder on loodud justkui minu jaoks - alates akvarelliga toosi kaanel, münditooni  voodriga, mis piilub mind puudrikotikest ja lõpetades toote multifunktsionaalsusega. Olen loomulikult väga valge nahaga ja kui ma ei ehi oma jumet parasjagu võõraste sulgedega (loe: isepruunistuva kreemiga), siis jäävad kõik päikesepuudrid minu jaoks liiga tumedaks. Dr. Hauschka uus toode on esimene, mis sobib täiuslikult ka Lumivalgekestele. Kui puuderdan sellega pisut oma põsesarnasid ja otsaesist, kingib see valgele nahale terve jume. Tegelikult sobib see matt ja sooja tooniga terrakota iga nahatooniga. Minu sõbranna, keda on õnnistatud oliivikarva jumega, kasutab seda kergelt tervel näol. 


Koostisained on Dr. Hauschkale omaselt esmaklassilised: siidipuuder, mineraalsed värvipigmendid ning porgandi-, koldrohu-, nõiapuu-, salvei- ja musta tee tõmmised mitte ainult ei kaunista, vaid ka hooldavad nahka. See on Dr.Hauschka perekonnas juba teine puuder, mis lummab mind täielikult. Läinud aastal ostsin endale Dr. Hauschka roosipuudri ja see meeldis mulle sedavõrd, et soetasin endale varuks tervelt kolm puudrit! Üks nendest on veel siiani avamata... Kui Dr. Hauschka sädelev roosipuuder lõhnas just kerge roosi järgi, siis ka päikesepuudril on aroomteraapiline toime. Puudri õrn lõhnabukett ülendab tuju ja meenutab päikesekiirte soojust. Eraldi väärib välja toomist kvaliteetne kitsekarvadest pintsel, mis on kenasti puudrikotis kaasas. See on erakordselt kvaliteetne ja kui pintslit korralikult pesta, jääb ta sinuga ka siis, kui puuder on juba otsas. Tõsi, sellise puudritoosi ära viskamine ei tule minu puhul kõne alla. Ma jätan selle päris kindlasti alles. Väärib märkimist, et puudri on loonud Dr.Hauschka rahvusvaheline meigikunstnik Karim Sattar. Tõelise karismaga superstaar, kes käis mõni aeg tagasi ka Eestis ja kellele olin toona modelliks. Tema meigiga tehtud pilte näed SIIT.


There aren't many beauty products covered with art. In August Dr. Hauschka let out the bronzer that got the decoration by the modern Berlin artist Tina Berning who painted a water colour of a beautiful girl in a warm summer wind on it. The powder compact has its place in a fabric bag that has a pocket for a brush with natural bristles.

I think this powder has to be created for me - starting from the water colour painting, Tiffany-blue shade that peeks through the lining of the compact's bag and finishing with the multi-functionality of the product itself.  I am naturally very pale and while I am not decorating myself with the fake feathers (read: self-tanners), all the bronzers happen to be too dark for me. Dr. Hauschka's new edition is the first one that suits perfectly to any Snow White out there. If I powder my cheek bones and forehead with it, I get a wonderful healthy complexion. Actually I believe this matte and warm undertoned terracota would suit with any skin tone. My friend who has a blessing to have a olive toned skin, uses this product slightly all over her face. 

Ingredients are extraordinary as it is usual to Dr. Hauschka: silk powder, mineral pigments and the extracts of carrot, anthyllis, witch hazel, salvia and vlack tea won't only beautify but also take care of the skin. This is the second powder from the Dr. Hauschka family that totally mesmerizes me.  Last year I got myself  Dr. Hauschka rose powder and as I liked it so much I got three more as a back up! One of them is still unopened... While the sparkling rose powder smells like a rose, than bronzing powder has a aroma of warm sun rays that would make everybody's mood. The brush made of the coat hair, that is packed nicely into the powder bag has to earn a special attention. It has such a high quality and when you wash it clean you are able keep it even if the powder is already gone.  True, the powder compact like this won't find its way in the trash with me. I will definitely keep it. It is worth mentioning that powder has been created by Dr .Hauschka's international makeup artist Karim Sattar. He is a superstar who has a true charisma. He visited Estonia one year ago and I had the opportunity to be a mode for him. The makeup he did back then can be seen in here.


SHARE:

12 comments

  1. ma pole praktiliselt kunagi kasutanud päikesepuudrit või kontuurimiseks vajalikke puudreid, sest a) tunnen, et kontuurimiseks on mu koljuluu kujuga, kus pole midagi vaja eraldi rõhutada, sest punnitavaid konte ja sügavaid lohke on piisavalt ja b) minu elus pole niipalju glamuurseid üritusi, kus oleks vaja end niivõrd üles lüüa, et tekiks päikese poolt suudeldud jume vajadus...
    aga nagu ikka, ideid toodetest, mida mul on TINGIMATA vaja, ammutan ma blogidest ja nii ka sinu omast sel korral...
    miskipärast on mul tunne, et just see päikesepuuder ongi mu elust puudu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma sain oma elu esimese päikesepuudri kaks aastat tagasi. Enne kulges elu väga ilusti ilma selleta. Kuid võin Sulle kinnitada, et selleks pole vaja glamuurseid üritusi, vaid vahel on mõnus kodus sellega oma põskedele jume luua ja siis tööle minna. Viimasel ajal on see mul igapäevases kasutuses ja nii neid asju muudkui koguneb. Peaks tegema listi asjadest, millest varem ei osanud puudust tunda ja mis saavad ühel hetkel asendamatuks...

      Delete
  2. Suurepärane puuder, perfektne heledale nahale ja nii kaunis disain. Saamisest alates pidevas kasutamises, aitäh Stella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on hea meel Rena, et see Sinu heledale jumele sobib :)

      Delete
  3. See puuder on tõesti üks kunstiteos! Sain täna ka endale ühe ja ma ei väsi selle karpi imetlemast... Minu nahale on ta päikesepuudrina küll veidi hele aga saan väga edukalt kasutada üle näo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See karbike läheb nende alla, mida on uhke tunne kotist välja võtta. Kes küll on öelnud, et pakend pole oluline? On küll. Ja kuidas veel!

      Delete
  4. Selle toote disainiga on kõvasti vaeva nähtud, väga vaooo, kui ta veel kvaliteetne ja sobiv ka on :) Selline, et kohe tahaks endale ja muudkui imetleks, et siis veel ei oma, ei ole ka päikesepuudrist osanud puudust tunda, nüüd tundub et võiks ju :) Fotod on väga ilusad.

    ReplyDelete
  5. Nii ilus välimus, pole näinud ühtegi puudrit, mis käiks pisikesse kotikesse, väga vahva! :)

    ReplyDelete
  6. Oh jumal, see tundub nii võrratu olevat! Kuna mina olen samuti totaalne lumivalguke, siis ma tahaks seda puudrit kindlasti proovida! Pluss, Sa oled ikka mega kaunis naine!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig