Sunday, August 24, 2014

Grand Opening! Great news from H&M Home

Kui palju elevust tekitas H&M Eestisse jõudes! Mul on tänini silme ees need sajad inimesed, kes sabas seisid, et esimesena poodi jõuda. Sel nädalal tuli põnev uudis, et Eestis avatakse esmakordselt H&M Home osakonda hõlmav pood. Neil, kellel kodu sisustamine pooleli või kes tahavad oma kodu uute asjadega värskendada, on põhjust rõõmustada.

 Suur valik kodutekstiilitooteid ja sisustusesemeid pakkuv kontseptsioon saab olema osa sügisel Ülemiste keskuses avatavast H&Mi poes Tallinnas. H&M Home ühendab interjööri ja disaini, pakkudes laias valikus kodutekstiilitooteid ning sisustusesemeid, mis ühtivad hooaja trendidega. 

  
H&M Home on alates selle lansseerimisest aastal 2009 ühendanud moetrende ja kodusisustust, pakkudes seeläbi trendikaid lahendusi nii dekoratiivsetele elementidele kui ka igapäevaselt kasutatavatele esemetele. Mulle on jäänud silma söögilauale mõeldud kaunistuselemendid, suur valik meeleolukate mustritega patju ja vahvaid voodikatteid.  H&M Home, mille taga on peadisainer Evelina Kravaev-Söderberg koos oma meeskonnaga, on kasvanud ühes klientide soovide ja vajadustega ning pakub nüüd esemeid ka lastele ja beebidele. Kas sina oled midagi H&M Home´ist endale soetanud? Järgnevad fotod on pärit H&M´i läinud aasta sügiskollektsioonist. 

Stellarium kajastas ka H&M suurt avapidu läinud aastal. Kiika galeriid SIIT.


What a buzz it was when H&M finally made it to Tallinn! And the huge crowd queing up to be the first ones to the store. Well the excitement is still there, I think, - the H&M Home is about to open very soon at Ülemiste. Reckon - it' s about time to freshen up your home then as well, isnt it? These shots are from H&M Home 2013 autumn collection.

SHARE:

6 comments

  1. Oi, see on küll väga meeldiv uudis! Endal ootab kerge koduvärskendus ilmselt järgmine aasta ees ning H&M Home osakonnast saab kindlasti üks põhikoht igasugu nipsasjakeste soetamisel (:

    *Merrific*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, elagu nipsasjakesed! Nendega saab nii palju ruumis muuta. Mind huvitavad väga nende padjad ja voodikatted.

      Delete
  2. Väga kihvt! Just ongi korteri remont elukaaslasega pooleli, sealt leiaks kindlasti nii mõndagi põnevat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pühapäev käes ja ainult head uudised :) Soovin palju inspiratsiooni kodu remontimisel!

      Delete
  3. Sellest saab kindlasti üks mu lemmikuid poode.
    H&Mi koduosakonnast leiab alati midagi armast ja huvitavat, tavaliselt ka suhteliselt odava hinnaga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samad sõnad. Seni olen Soomest üht-teist koju tassinud, nüüd jääb see "rõõm" ära.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig