Sunday, June 1, 2014

Wear A Dress Day!

Täna on 1.juuni, mis on kogunud kuulsust kui rahvusvaheline kleidi kandmise päev. Milline oivaline idee! Mina olen alati kleitide poolt. Ma armastan argiseid kleite, kokteilkleite ja maani kleite. Kui ma vaatan tagasi ja läbi aegade oma rõivastumises üldse midagi kahetsen, siis ehk seda, et vahepeal haaras mind mugavustsoon ja kandsin paari aasta vältel vaid teksaseid. 

Viimased aastad kannan enamasti vaid kleite. Nii talvel kui suvel ja kõigil nendel teistel ebamäärastel aastaaegadel, mis sageli sarnanevad liigagi palju üksteisega. Rahvusvahelisel kleidi kandmise päeval jagan sinuga oma ilusamaid kleite, mida olen läbi aegade Stellariumi postitustes kandnud. Mis on sinu suhe kleitidega ja milline minu valikust on sinu lemmik?






Outfit: My Birthday Party At Secret Garden


Outfit: Paula

PHOTOS: Meisi Volt

Outfit: How To Be Happy With Yourself?

It`s 1st of June -  also the Wear A Dress Day! I love it, been always for dresses. I love like everyday dresses, coctail dresses  ... And its just that I could have worn them even more.  I mean - looking back i do regret certain times spent in the comfort zone and wearing jeans. For last couple of years I've been all dress woman again. I want to share with you the choice of some of the best dresses i've had on in my posts through the years. What's your deal with the dress? What do you think is my best dress from the selection?

SHARE:

7 comments

  1. Minu lemmik kleit siit on kindlasti see viimane! Kogu see fotoseeria sellest korrast oli minu arust lihtsalt suurepärane (:
    Kuigi mina tunnen ennast tihti just pükstes mugavamalt, siis naudin neid kordi, kui endale hoopis kleidi olen selga ajanud ja täna oli üks nendest kordadest. Mõnus naiselik tunne tuleb peale justkui võluväel.

    http://www.merrific.com

    ReplyDelete
  2. Esimene kleit, kolmas soeng ja viimane olek, on näha et oled seal sina ise :) Kleidid on alati kindlapeale minek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pean siis kiirpatse rohkem endale tegema :) Kolmanda soengu peale kulus kõigest paar minutit.

      Delete
  3. No viimane kleit on vaieldamatu lemmik! Selline relaxed ja endaga rahul stiil, mida just iga naine enda suhtes tundma peaks. Kleidi ja postituse kooslus naelapea pihta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kleit on ka sedavõrd mugav ja samavõrd ilus, et selles saab end tõeliselt hästi tunda. Aitäh heade sõnade eest.

      Delete
  4. Viimane kleit on tõesti ilus! Ilus ja värvirikas.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig