Sunday, June 29, 2014

Bonjour, Paris!


Warm Greetings from Paris! Finally, I have found an eagerly anticipated summer with some exceptionally beautiful and exciting holiday events. A while ago I received an invitation to the press dinner and grand party for the Givenchy new perfume "Dahlia Divin”. Around the same time my daughter started talking about how she wanted to go to Paris and see the Eiffel Tower. The invitation from Givenchy, and my daughter's constant talk of Paris seemed to me like a sign. 

Moreover, it fit perfectly into my vacation plans. So I decided to visit Paris again, and now we have a whole week to wallow in the French capital - enjoyed the beautiful weather, sitting in cafes, visited museums, and attending countless picnics. Next week’s Stellarium will be dedicated to the events in Paris. Here are three frames as a teaser!




Soojad tervitused Pariisist! Lõpuks ometi olen leidnud pikisilmi oodatud suve koos erakordselt ilusa puhkuse ja põnevate sündmustega. Mõni aeg tagasi sain kutse Givenchy uue parfüümi "Dahlia Divin" esitlusele Pariisis ja umbes samal ajal hakkas mu tütar rääkima, kuidas ta sooviks väga Eiffeli torni näha. Kutse Givenchy lõhna esitlusele ja minu tütre pidev jutt Pariisist tundus mulle justkui märk. Lisaks sobis see ideaalselt minu puhkuseplaanidega. 


Nii otsustasin taas Pariisi külastada ja oleme nüüdseks terve nädala Pariisis mõnulenud - nautinud ilusat ilma, istunud kohvikutes, käinud muuseumides ja pidanud lõputuid piknikke. Järgmise nädala pühendan Stellariumis suurtele ja väikestele sündmustele Pariisis, sest mis reis see oleks ilma elamuste ja emotsioonideta? Muide, mul õnnestus trehvata Givenchy parfüümi "Dahlia Divin" reklaamnägu Alicia Keysi ja filmida ka tema avasõnad õhtusel peol. Minu esimesi pilte ja senist rännakut läbi Pariisi näed Stellariumi Instagramist, mille leiad SIIT. Siin on kolm kaadrit, mis juhatavad sisse algava nädala!
SHARE:

14 comments

  1. Ilus-ilus-ilus, naudi seda linna ja palju pilte palun :) Näed välja tõeline pariisitar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luban, et pilte tuleb palju! Aitäh heade soovide eest.

      Delete
  2. Tõotab tulla väga põnev nädal (: Ootan huviga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See nädal jääb kohe seljataha, sest põgenesime Pariisi enne jaanipäeva!

      Delete
    2. Just-just! Mõtlesingi postituste poole pealt põnev (:

      Delete
  3. Kui mul oleks valida üks populaarseim sihtkoht, kuhu minna, siis mu valikuks saaks Pariis. On raske leida veel sellist kohta, kus iga tänavanurgal kohtad seda "hõngu". Meeleolukat puhkust ja jään rohkem pilte ootama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See "hõng" on tõesti mõnus, Ja see elab veel minu sees kaua!

      Delete
  4. Ohh kuidas küll tahaks ka minna Pariisi. Kindlasti on see reis unustamatu kogemus sulle. Ilusat reisi ja käi veel kindlasti kohvikutes! Jään ootama veel rõõmsamaid pilte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma olen nautinud nii kohvikuid kui ka kohvi pargis. Muru on mõnusalt kuiv, ilm soe - täiuslik piknikuilm.

      Delete
  5. Teist päeva järjest tuleb vaadata neid pilte ja kohe kindlasti ei tohi kaardinaid akna eest tõmmata :) Mõnuzzzzz, juba piltidelt kiirgab seda moemeka hõngu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lähipäevil tulevad ka esimesed Pariisi postitused :)

      Delete
  6. Ilusad pildid. Mulle alati meeldib, et Sa leiad piltidele teistsuguseid lahendusi. Näiteks jalad Eiffeli torni ees! Sügisel viib mind tööreis Pariisi. Loodan, et selleks ajaks on ka minu blogi valmis ja saan esimesed postitused teha. Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Ma pikutasin Pariisis Seine`i ääres ja siis tegin naljaga pooleks selle kaadri. Kuid juba õige pea leiad ka "traditsioonilisi" reisipilte :) Edu Sullegi oma blogiga!

      Delete
  7. Hello all, here every person is sharing these
    familiarity, therefore it's pleasant to read this website, and I
    used to pay a quick visit this weblog all the time.

    My weblog wine stopper gift box

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig