Thursday, June 12, 2014

Perfume Portrait: L´Artisan "Batucada"

This spring has been all about lighter scents for me. That doesn't necessarily mean traditional sweet cucumber perfumes, but rather different scents. One of those is L' Artisan's perfume "Batucada". It has been marketed as a floral perfume water that has been inspired by Brazilian rhythms.  L´Artisan's perfumes have always been something for me and something that interest me, so I chose completely unique scent from their collection, called "Batacuda". No wonder, firstly there is always a bottle that catches the eye - L' Artisan's one is almost like a heavy whiskey glass that I use with utter joy when spraying perfume all over myself.  

This perfume's top notes are completely special - lime, coconut, lemon and peppermint. Magnificent mixture, isn't it? When it comes to middle notes, you can find an accords of Tahitian gardenia, ylang-ylang and Caipirinha. In the base notes you will be greeted by amber, benzoin, sandalwood, musk and vanilla. All this goodness forms up a perfect morning to me. There's a sign of a greatly beginning day written all over this scent. My nose catches the freshness of the lemongrass - the one I need especially in the morning when I have taken a shower after waking up. This is the scent you can spray all over the body with no fear you could bother other people with it. I associate "Batucada" with flat summer shoes, straw hat and romantic skirt. I can sense rhythm and beach from this perfume and if I listen this scent very closely... Yes, listen! Then I can hear the waves of the sea and few friendly seagulls in the remote distance talking to each other. I can also see myself lounging on the beach and slowly sipping refreshing lime water. 


 For me is "Batucada" a perfume you can't go overboard with. That means you can easily carry this around in your handbag to refreshen yourself several times during the day. "Batucada" will always cleanse my senses. If you find yourself standing in front of your perfumes and feel that there is something that is missing. Then I believe you can find a new devoted partner from L'Artisan's selection. I am also haunted by the thought of having L'Artisan's "Ananas Fizz", but that's whole another story...


 See kevad on minu jaoks kergete lõhnade päralt. Kuid see ei tähenda traditsioonilisi magusaid kurgi lõhnu, vaid ikka pisut teistsuguseid tujutõstjaid. Üks selline on L´Artisani "Batucada", mida reklaamitakse kui värsket lillelist parfüümvett, mis on saanud inspiratsiooni Brasiilia rütmidest. Nagu ikka köidab esmalt pilku pudel -L´Artisani parfüümide puhul oleks tegemist justkui raske viskiklaasiga, millest ma suure rõõmuga endale sõõmu lõhna peale pihustan.

Selle parfüümi tipunoodid on täiesti erilised - laim, kookos, sidrun ja piparmünt. Kas pole erakordne kooslus? Südamenootidest leiad Tahiti gardeenia, ylang-ylangi ja Caipirinha akordid. Põhjanootides tervitavad meid merevaik, bensoa, sandlipuu, muskus ja vanilje. Kõik see hea ja veel parem teeb minu jaoks kokku täiusliku hommiku. Selles lõhnas on kirjas märk hästi algavast päevast. Minu nina püüab lõhnabuketist kinni sidrunheina värskuse - sellise, mida ma vajan just hommikul, kui olen pärast ärkamist kerge duši võtnud. See on lõhn, mida sa võid julgelt üle terve keha tuhistada ja mis ei mõju teistele liiga pealetükkivalt.

"Batucada" seostub mulle madalate suvekingade, õlgkübara ja romantilise seelikuga. Selles lõhnas on rütmi ja randa ja kui ma hästi seda lõhna kuulan... Jah, just nimelt kuulan, siis ma kuulen merelaineid ja taamal paari sõbralikku kajakat omavahel juttu puhumas. Ma ise näen selgelt end rannas pikutamas ja vaikselt laimivett rüüpamas. Minu jaoks on "Batucada" parfüüm, millega ei saa liiale minna. See tähendab, et ta võib olla vabalt sul terve päeva vältel kotis kaasas ja sellega võib palaval päeval end mitmeid kordi värskendada. "Batucada" on üks neid lõhnu, mis puhastab minu meeled. Kui sa seisad oma lõhnariiuli ees ja tunned, et sealt on midagi puudu, siis ma usun, et L`Artisani valikust leiad endale uue ja usaldusväärse kaaslase. Tutvu L`Artisani valikuga SIIN. Mind ennast jäi L´Artisani lõhnadest kummitama veel "Ananas Fizz", kuid see on juba hoopis teine jutt ... 

PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

10 comments

  1. Minul on L´Artisani "Tea For Two". Selle kinkis mulle õde, sest talle ei meeldinud ja mulle jälle väga meeldis. "Ananas Fizz" on minu jaoks tsipa magus ja L`Artisanil on lõhn Timbuktu, mille ostmisele olen täitsa mõelnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Tea For Two" meeldiks mulle juba ainuüksi väga selle nime pärast. Kas see on Eestis müügil? "Timbuktu" sobib vast neile, kes armastavad väga teistsuguseid lõhnu. "Batucadat" soetades mõtlesin ja "Timbuktu" peale, kuid esimene mõjub võrratult värskemalt.

      Delete
  2. Love these pictures. They are so great.
    Lots of love, xx

    http://marysreturn.blogspot.com.ar/
    http://marysreturn.blogspot.com.ar/

    ReplyDelete
  3. Oi kuidas mulle meeldivad need pildid! Super, super! Kas varsti on ka täispikkuses pilte Sinust selles rohelises kleidis oodata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Aitäh! Ma panin Instagrami ühe pildi täna, kuid ilmselt eraldi fotoseeriat üles ei pane, sest ma ei jäänud sellega rahule. Ma olin kuidagi unine ja otsustasin, et panen pildid ootele. Kas roheline värv on Sul suur lemmik? Käisin täna just poes ja mind kiskus lõputult roheliste kleitide poole. Nagu vanasti, kui olin punapea...

      Delete
    2. Oi kui kahju.. See instagrami pilt nägi küll väga hea välja. Võib-olla mõne aja möödudes vaatad neid pilte hoopis teise pilguga. Kunagi ei tea! Aga roheline värv on mul hetkel tõesti nagu mingisugune haigus küljes. Ainult vaataks ja imetleks ja tahaks kõike endale (:

      Delete
    3. Jah, täitsa võimalik. Ma olen enda pilte varemgi kõvasti välja praakinud ja hiljem leidnud, et täitsa ilusad :) Samas on alati hea, kui mõned fotoseeriad on sahtlis varuks ja tõesti - ühel hetkel vaatan neid kaadreid teise pilguga.

      Delete
  4. Käisin sinu soovitusel "Batucadat" nuusutamas, kuid mulle meeldis hoopis "Ananas Fizz". See on MEGA! Ema lubas mulle alguses Escada "Born In Paradise" ülikooli lõpu puhul kinkida, nüüd tellisin Fizzi. Aitäh vihje eest!

    ReplyDelete
  5. L`Artisan on kooli lõpetamise puhul väga šikk kingitus! Palju õnne!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig