Sunday, June 22, 2014

Mart Sander review: Karl Lagerfeld perfume

Karl Lagerfeld kaubamärgina ei vaja reklaami ega tutvustamist. 80aastane härrasmees on üle poole oma elust suunanud maailma trende ega tagane liidrirollist ka täna.   Herr Lagerfeld on ka ilmakuulus ektsentrik, kes armastab kõike barokset ja ooperlikku. Lisaks on tal üks suur inspiraator: tema kass Choupette.

Kiisu on inspireerinud nii kollektsioone kui aktsessuaare.  Seda kõike sain ma teada mõned hetked tagasi Wikipediast. Pärast seda, kui olin end piserdanud Karl Lagerfeldi Eau de Toilette’iga ja tundnud ennast nagu hiiglaslik plüüzhist kass. Selles lõhnas on midagi eriti kaisukarulikku: see on hall ja pehme nagu peene sigareti suits, mis mähib sind endasse. Nagu kass, kutsub see ennast paitama. Kuna Lagerfeld on ka suur art deco austaja, on kogu nurruõli vangistatud ülielegantsesse mustast klaasist karahvini. Katan end õhtul Karl Lagerfeldiga ja lähen välja: ma tahaks näha, kes suudab jätta mind kaisutamata! Suur tänu, Choupette!

Stellariumil on sulle lõhnav uudis. Kõigi nende vahel, kes seda postitust oma sõpradega Facebookis/blogis/Twitteris või Instagramis jagavad ja kirjutavad blogi kommentaariumisse, mis nendele Karl Lagerfeldiga seostub, loosime 30.juunil välja ühe Lagerfeldi meesteparfüümi. Tähelepanu! Mäng on lõppenud! Võitja leiad SIIT.




  Karl Lagerfeld as a trade mark has no need for introduction or advertising. The 80-year-old gentleman has been a global trendsetter for more than half of his life and is not prepared to give up the leadership even today.   

Herr Lagerfeld is also a famous eccentric who loves everything baroque and operatic. In addition, he has one more great inspirator: his cat Choupette. The kitty has inspired both collections and accessories. All this I learnt a few moments ago from Wikipedia. After having sprinkled myself with Karl Lagerfeld Eau de Toilette and feeling myself as a huge velvety tomcat. The scent has hints of something particularly teddybearish: it is gray and soft like a fine cigarette smoke that envelops you in itself. Like a cat, it makes you want to stroke it.   As Lagerfeld is also a big fan of Art Deco, the purring oil is incarcerated in an exceedingly elegant black glass carafe.  I shall cover myself in Karl Lagerfeld tonight and cruise around town: I'd like to see who can leave me uncaressed!   Thanx, Choupette!
SHARE:

13 comments

  1. Largerfeld - ajatuna mõjuv aristokraat. Aksepteeritav ülbus.
    Kas sel lõhnal on mingit seost kassidega? Oleks huvitav teada.
    Ja millene oleks kyll see koer, kelle ta kaasa võtaks - dalmaatslane või borzoi? Või hoopis Iiri hurt? Meil on siin variant panna Lagerfeldi lõhn peale ja võtta hurt kõrvale ning minna lummama….

    ReplyDelete
  2. Karl Lagerfieldiga seostub alati mulle mustad päikeseprillid ja juuksed patsis ning muidugi super moelooja.

    ReplyDelete
  3. Karl Lagerfeldiga tuleb mõttesse esmana mood ja Chanel. Viimast seost härraga kuulsin vaid paar kuud tagasi. Senini teadsin teda vaid tema enda moemajaga seoses. Hmm, härra vastu tekkis nüüd suurem huvi juba ja väike guugeldamine tuleb abiks. Õhtu jällegi sisustatud :) Tänud ;)

    ReplyDelete
  4. Vaadates seda pilti, siis seostub mulle esimesena Lagerfeldi ajatus. Tema kohta ei saa öeldaksegi härra, sest ta lihtsalt ei küündi oma vanusega ( tegeliku vanusega jah, aga hingelt mitte) härra-staatuseni. Täielik klassika. Lagerfeld ja tema päikeseprillid- iga mees tahaks sellises eas temasugune välja näha. Õnneks näeb juba meie tänavapildis ka noori mehi, kes oma soengu eest ei jäta hoolitsemata. "Lagerfeldilikkus" võtab meis meeste seas võimust ja see on good for us!!!

    Alo Roomets

    ReplyDelete
  5. Vaadates seda pilti, siis seostub mulle esimesena Lagerfeldi ajatus. Tema kohta ei saa öeldaksegi härra, sest ta lihtsalt ei küündi oma vanusega ( tegeliku vanusega jah, aga hingelt mitte) härra-staatuseni. Täielik klassika. Lagerfeld ja tema päikeseprillid- iga mees tahaks sellises eas temasugune välja näha. Õnneks näeb juba meie tänavapildis ka noori mehi, kes oma soengu eest ei jäta hoolitsemata. "Lagerfeldilikkus" võtab meis meeste seas võimust ja see on good for us!

    ReplyDelete
  6. Olen paari Largerfieldi parfüümi netipoodides näinud. Arvustus on huvitav ja sooviks väga seda kaisukaru :)

    ReplyDelete
  7. Chanel ja Karli nukud, mida müüakse tema enda poodides.
    Tema üliarmas kass, kes alati temaga koos reisib.
    Muidugi on ta veel stiiliikoon ja terava ütlemisega hea huumorimeelega intelligentne härrasmees, kelle moelooming on üllatavalt noortepärane.

    ReplyDelete
  8. Olen väheke kuulnud, aga kohtusin oma pojaga üle pika aja ja tundsin end ise pisikese kaisukaruna - ta on nii suureks kasvanud ja täis salapära :)

    ReplyDelete
  9. Karl Lagerfeldiga seostuvad mulle tema lõbusad solvangud, mida ta on kuulsuste suunas loopinud. Edu Mardile!

    ReplyDelete
  10. No see Lagerfeld on üsna ekstsentriline pika patsi ja valgete juustega moelooja. Chaneli peadisainer, kui ma ei eksi. Kannab alati kummalisi kindaid ja päikeseprille. Aga mees on andekas. Moekeiser.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig