Saturday, June 7, 2014

My Tips & Tricks: How To Be Happy With Yourself?

Do you know the feeling – you’re looking in the mirror and… you’re tired of yourself? One of the worst habits I have is to pick on myself mercilessly sometimes – sometimes I’m not happy with my hair, then my skin has problems, or I’m dissatisfied with my eyebrow lines… Gosh. Can you imagine me, standing in my bathroom and arguing with my eyebrows? It’s totally schizophrenic!     

I do realize, that in these case the dog is buried somewhere else. There is nothing wrong with my hair or my eyebrows. Sometimes something else disturbs me more, but the way to relax myself is to brush my hair endlessly and to flirt with the thought to cut them off NOW! Lately, these moody moments have occurred much less. The reason is, I have learnt to enjoy my glasses.

FOTOD: Meisi Volt

When I was prescripted glasses a year and a half ago, I was unable to see any options that the glasses might improve my style. The glasses offer a swift and good opportunity to change your looks. This photo session is dedicated to everyone, who is yearning for a refreshment in their outlook! Change your glasses! Give up your everyday hair do! Search your jewellery box for the neglected earrings! Exchange your regular lipstick! And well… If at all possible, treat yourself to a new dress! Be sure to find a new line of reading. The first two issues of the magazine Porter have been captivating – lots of good picture sessions, well scripted interviews and there is no shortage of problem issues, which should involve lots of ladies. For this photo shoot I gave up my tresses, refreshed my appearance with some new Michael Kors glasses and Lindex Extented collection dress. I also carried an Equa water bottle, which has been my inseparable companion during the last months. Clear water is always my first choice.


Kas sa tead seda tunnet, et vaatad peeglisse ja ... oled endast tüdinud? Üks minu halvim harjumus on iseenda kallal aegajalt halastamatult närida - kord ei ole ma rahul juustega, siis on näonahal midagi viga või norin tüli hoopis oma kulmujoonega. Oeh. Kas sa kujutad ette mind seismas vannitoas ja oma kulmujoonega tülitsemas? See on ju lausa skisofreeniline ... 

Annan endale täesti aru, et sellistel puhkudel on koer maetud kuhugi mujale. Ei ole mu juustel ega kulmukaarel midagi viga. Vahel häirib mind hoopis mõni muu mure, kuid elan selle enda peal välja nii, et harjan lakkamatult juukseid ja plaanin need KOHE maha lõigata ... Jaa. Juuksed on kõiges süüdi! Viimasel ajal on sääraseid tujukaid hetki õnneks palju vähemaks jäänud. Olen õppinud tundma rõõmu prillidest. Kui mulle poolteist aastat tagasi prillid kirjutati, siis ei näinud ma esialgu võluvaid võimalusi, mida prillid lahkelt pakuvad. See on hea ja kiire võimalus oma välimust muuta.  


Selle pildiseeria pühendan kõigile neile, kes vajavad välimusele värskendust! Vaheta prille! Loobu oma tavapärasest soegust! Otsi ehtekarbist üles unustusse jäänud kõrvarõngad! Vaheta välja oma tavapärane huulepulk! Ja noh... Kui võimalik, luba endale uus kleit. Kindlasti tasub otsida uut lugemist lisaks harjumuspärasele lektüürile. Ajakirja Porter kaks esimest numbrit on olnud minu jaoks paeluvad ja värskendavad - palju häid pildiseeriaid, nauditavalt kirjutatud intervjuud ja ajakirjast ei puudu probleemlood, mis peaks puudutama paljusid naisi. Selle pildiseeria jaoks loobusin oma lokkidest, värskendasin välimust uute Michael Korsi prillidega ja Lindexi Extended kollektsiooni kleidiga. Võtsin ühes ka Equa veepudeli, mis on olnud viimastel kuudel minu lahutamatu kaaslane. Puhas vesi on alati minu esimene valik. Ja loomulikult rõõmustavad mind alati lilled ...

Outfiti detailid:

Prillid: Michael Kors (vaata rohkem SIIT)
Kleit: Lindex Extended (vaata rohkem SIIT)
Pudel: EQUA (vaata rohkem SIIT)
Ehted: Cara ja Pi-Ret Jewelry
Kell: Pierre Cardin
Kingad: Cara
Käekott: Emporio Armani

SHARE:

6 comments

  1. Oeh, sa näed nii armsalt tüdrukulik siin piltidel välja, nagu oleks koolitunnist põgenenud pildistama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui vallatult öeldud :) Jah, nii tõesti näib.

      Delete
  2. minu arvates on mõõdukas rahuolematus isegi vajalik... samas, kui ikka väga süvenema hakata, küll siis leiab neid vajakajäämisi ja vigu lausa niipalju, et tundub hoopis targem end koduseinte vahele lukustada :D
    mina olen õnneks õppinud leppima sellega, mida loodus on mulle liiga palju või liiga vähe andnud ja mida lihtsalt ei ole võimalik muuta... sain juba teismelisena aru, et on asju, mida suurte operatsioonide ja lõikusteta muuta pole võimalik, seega leppisin sellega ja hakkasin otsima võimalusi, kuidas oma enesetunnet käepäraste ja ohutute variantidega parandada....

    kui ma kodust inimeste hulka väljun, leian ma ALATI kasvõi need 5 minutit, et kiire kerge meik teha - kui tean, et mu nägu pole hallikassinine ja laiguline, on olemine hulka enesekindlam ja ma ei pea muretsema vähemalt sellegi pärast :)
    kui mu tuju on kohe väga halb, siis (tunnistan pattu), uue huulepulga ostmine mõjub alati tervendavalt.... samuti kodused iluprotseduurid... küünte lakkimine... internetipoodides kolamine (õnneks ei päädi need kolamised enamjaolt ostudega) :)
    ja loomulikult uni! isegi tunni pikkune power nap võib enesetunnet väga suurel määral muuta :)

    P.S. see on üks minu lemmikuimatest pildiseeriatest sinu blogis, Stella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen saanud viimaste kuudega selgeks, et kõike mida ma teed või ei tee ja seda, kuidas ma välja näen, mõjutab uni. Ükskõik kui banaalselt see ei kõla, siis uni on kõige alus. Parim viis taastuda, energiat koguda ja unenägudes kolada. PS. See pildiseeria on samuti üks minu lemmikumaid. Lihtsalt oli õnnelik päev :)

      Delete
  3. See on küll kõige šefim pildiseeria, mida mina Stellariumis näinud olen! Kas sa valid kõik riided ise või kuidas kogu ettevalmistus enne suurt pildiseeriat käib? Need pildid võiksid ilmuda ükskõik millises ajakirjas. Meisiga on sul muidugi ka vedanud. Ütleks, et teil on teineteisega vedanud, sest olles jälginud alguses peale Sinu blogi, lähevad pildid järjest paremaks. Nendes on alati old kvaliteeti, aga osad on lihtsalt teistest peajagu üle. Ten points! Edu!

    ReplyDelete
  4. Hey There. I found your blog the use of msn. This is an extremely well written article.

    I'll make sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information. Thanks for the post.
    I will certainly comeback.

    Look at my webpage Baju Batik Sarimbit

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig