Tuesday, April 29, 2014

Taaskasutus: jakid alla viie euro!

Mul on rahakoti vahel enda jaoks väike meeldetuletus: "Ostlev naine on ohtlik!" Aga kas on? Arvan, et alati pole see päris nii. Kui jalutan läbi oma lemmikuimast USA Today kauplusest, ei tunne end kunagi ohtliku šoppajana, kes kogu raha poodi jätab. Pigem nutika ja säästliku tüdrukuna, kes on läinud jahile. Justnimelt jahile! Sest second-hand poodides haarab mind alati teatud sorti jahimehe instikt - mida ma täna leian?

Ja alati kõnnin poest välja mõne uue jakiga. Mul on kodus toredad argised kleidid, mida värskendan erinevate jakkidega. Aegajalt vahetan prosse või lisan mõne salli ja jälle nagu uus! Täna näitan sulle kolme jakki, mis pärinevad "USA Today" võrratust kauplusest. 


Postituse "Moodne Mary Poppins", kus kannan ICE CUBE By Michael jakki ja kleiti leiad SIIT.


ICE CUBE By Michael jakki ja kleti kasutasin ka pildiseerias "Meenutades printsess Dianat", mille leiad SIIT.


 Postitust presidendivastuvõtust, kus kandsin Casloni jakikest, näed SIIT.


Postituse "Väike must kleit", kus kannan Steve Maddeni jakki, leiad SIIT. 

Kui sul on tuju endale midagi ilusat soetada, ei pea sa poodi alati liiga palju krabisevat jätma. Astu kindlasti läbi Tallinnas asuvast Telliskivi 21/Ristiku 10 aaretekambrist. Kirjutan seda postitust hea emotsiooni ajendil - nimelt leidsin sealt äsja imelised Valentino kingad! Arvan, et oma häid ostukohti tuleb alati sõpradega jagada. Loodan, et sul on samuti õnne. Kiika ka USA Today Facebooki, mille leiad SIIT.

VAATA LISAKS: Kleit. Alla kümne euro!
SHARE:

5 comments

  1. Kaunis nagu alati ja mulle nii meeldib see vihmavari kahel esimesel pildil :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see vihmavari on väga šikk. Ootan juba suurt suve ja noh ... ka pisut vihma, et sellega õue minna.

      Delete
  2. Casloni jakk on nii kena! Ahhh! :)

    ReplyDelete
  3. Imeilusad leiud, minu enda lemmikud on kõik teise ringi kauplustest-kirbukatelt vms. USA Today-l olid kunagi hiigelajad, kaua ei leidnud sealt enam midagi ja nüüd ei ole käinudki, tore on näha, et keegi ikka leiab :) Aga parimad asjad tulevad ootamatumalt ja kuskil x poes v kirbukal ja x hinnaga. Minu viimane lemmikkoht on Stockholmis üks kirbukas, väidavad et Skandinaavia suurim, sealt leidsin ikka uskumatuid asju nii selga kui koju ja no hinnad, need rõõmustasid sama palju kui asjad ise :p
    Minu nö nimekaim leid on olnud eelmine kevad Humana riiuleilt Vera Wangi uhiuued baleriinad, see oli lihtsalt liiga uskumatu, mugavaimad ja ilusaimad kingad üldse :)
    ja nii nagu sinu lemmikud on jakid (ka sellest vallast on mul põnevaid leide), siis mul on kleidid ja oi kus mu kollektsioon on täienenud imeilusate kleidikestega, arvan et u 40 on neid küll kokku :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig