Wednesday, April 23, 2014

My Birthday Party At Secret Garden



After many years, this year I decided, it is time to celebrate my birthday party. The sun was shining, the thermometer was reaching almost 20'C and the first coming together in the fresh spring air just had to happen. In the years on my birthday, there has been a huge diversity of weather conditions: snowstorms, freezing cold and a much needed spring warmth. After all those long and bleak winter months I have no idea which can be a better gift than to walk in a summer dress through your own home garden! 

The garden looked a little bit mysterious, almost like still being in a sound sleep. I imagined how all our sleepy garden fairies are waking up, stretching and beginning to wake up all their buddies who had slept in for too long. When we were enjoying our coffee, a random white cat walked into our garden. As I wanted to greet our intruder, I started to pet him and that chubby house cat purred in such a friendly manner that it was almost like replying to my affection. I want to thank all my friends, who remembered me, who came into my little garden party and filled my birthday with pure joy and happiness. And also the presents! Some of these were hanging on the branches of our old apple tree and others were found on the grass between the beautiful liverwort flowers. Outfit wise I chose to wear my most favourite dress, which I found from Lindex last year. One requirement, when I chose my clothes, was definitely to be able to ride my scooter bike - I needed to greet some of my guests in the train station and chose to make that trip on my bike. My hairdo happened to be a last minute bun I created just before my guests arrived, whereas the other layers of my hair I chose to arrange into simple yet sleek ponytail.

FOTOD: Meisi Volt

Sel aastal otsustasin üle pika aja oma sünnipäeva pidada. Päike paistis, termomeeter näitas ligi 20 kraadi sooja ja nii sündis selle aasta esimene kevadine õues istumine. Minu sünnipäevadel on läbi aegade esinenud nii lumetormi, külmakraade kui ka oodatud sooja kevadet. Ma ei teagi, mis saab pärast neid pikki ja rõskeid talvekuid olla parem kingitus, kui aprillis kõndida koduaias suvekleidiga! 

Aed nägi välja pisut saladuslik ja oli veel justkui unes. Kujutan ette, kuidas kõik meie unised aiahaldjad ärkasid, ringutasid ja asusid seejärel oma liiga pika unega semusid äratama. Keset kohvi joomist ilmus äkki meie aeda üks valge kass. Läksin teda tervitama ja see priske kodukiisu nurrus mulle sõbralikult vastu. Tänan kõiki oma sõpru, kes mind meeles pidasid, kohale tulid ja selle päeva rõõmuga täitsid. Ja kingitused! Mõned neist rippusid meie vana õunapuu okstel ja teised leidsin sinililledega palistatud vaibalt. 



Outfiti detailid:

Valisin sünnipäevaks endale oma lemmikuima kleidi, mille leidsin läinud aastal Lindexist. Üks tingimus riiete valimisel oli see, et saaksin kindlasti tõukerattaga sõita - nimelt käisin osadel külalistel rongijaamas vastas ja sõitsin kohale tõukerattal. Krunni keerasin kähku enne külaliste tulekut pähe ja ülejäänud juuksed surasin patsi.

Kleit ja kampsun: Lindex
Jakk: Alexander Klaus
Prillid: Karl Lagerfeld (vaata lisa SIIT)
Ehted: Piret Jewelry (vaata lisa SIIT)
Kingad: Cara



SHARE:

19 comments

  1. Unenäoline aed, ilus päev ja kaunis Stella, soovin Sulle ellu helgeid hetki, suurte unistuste ja soovide täitumist ja säravat energiat tegutsemiseks :)

    ReplyDelete
  2. Soovin sulle palju pisikesi asju ... sest pisiasjad toovad ju õnne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, õnn koosnebki vast toredatest pisikestest hetkedest ja ... asjadest.

      Delete
  3. Kaunis Stella, soovin sulle Palju-Palju Õnne ja, et kõik su unistused ja salasoovid täituksid. :)

    ReplyDelete
  4. Kallis Stella!
    Olgu sõnad lihtsad ja soojad Sulle tänase õnne toojad.
    Olgu Sul alati tugevat närvi, silmade soojust ja rõõmude värvi!
    Südamel jõudu ja mõtetel lendu,
    eluteel astudes hoogu ja indu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Aave. Peidan Sinu salmi endale põue :)

      Delete
  5. Palju palju õnne ja imeilusat päeva!
    Kõigi sinu unistuste täitumist ja toredaid tegemisi edaspidiseks;)

    ReplyDelete
  6. Ääretult õnne ja armastust, väikeseid ilusaid hetki ning veel suuremaid rõõmsaid hetki sulle, Stella! Soojad kallistused!

    ReplyDelete
  7. Õnnesoovid head tänase toreda päeva puhul ning kõike parimat, mida hing ihaldab!
    Head soovivad
    Maris ja Maik.

    ReplyDelete
  8. Kallis Stella! Las Sinu elu oleks täis samu sooje ja saladuslikke hetki nagu tänagi!! :) Armastust, õnne, tervist Sulle palju-palju-palju!! :) Minulgi oli täna eriline päev: viimane koolikell. Ning seepärast tahaks öelda, et ela iga hetke ning võta nendest maksimumi!! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui tore - viimane koolikell! Õnnitlen vastu ja soovin Sulle järgmist: “When you see someone putting on his Big Boots, you can be pretty sure that an Adventure is going to happen.”

      Delete
    2. Winnie The Pooh... :) Suured tänud Sulle, Stella!! :) Puhh oli minu lemmik lapsepõlvekangelane. Oli, on ja jääb. Seepärast on Sinu õnnitlused mulle väga südamelähedased. :)

      Delete
  9. Soovin kauneid hetki ja ilusaid üllatusi! :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig