Wednesday, March 19, 2014

Blinded By Colour

Eile toimus Tallinnas De la Gardie kaubamajas meeleolukas õhtupoolik - moesõbrad olid tulnud Kate Hudsoni ja Lindexi koostöös valminud kollektsiooni uudistama. Tegemist on kevad-suvise kampaaniaga, mis käivitus eile Lindexi kauplustes ja veebipoodides.

Üks asi on kollektsiooni fotodelt vaadata, kuid hoopis teine neid asju käes hoida - silma hakkasid värvid, värvid ja veel kord värvid! Minu pilgule tegid pai mitmed armsad esemed, mida loodan sulle juba lähiajal Stellariumis tutvustada. Kleit, mille ürituse jaoks valisin, pärineb samuti Lindexilt - tegemist on nende Matthew Williamsoni kollektsiooni taiesega. See on loodud minu nõgusa selja jaoks ja istub täiuslikult. Minu ogadega kott pärineb Kadri Kruusi kollektsioonist FEMME, mis sündis läinud aastal ja kannab nime Stella.  Sellest, kuidas käekott Stella koostöös Kadri Kruusiga sündis, saad lähemalt lugeda SIIT.

FOTOD: Ardo Kaljuvee (Kroonika)

Outfiti detailid:

Kleit ja kaelaehe: Lindex
Jakk: Nanette Lepore
Käekott: Kadri Kruus "Stella"
Küüned: Chanel "Rouge Rubis"
Huuled: Lancome "Gloss In Love"


Eilne üritus oli imetore ka seepärast, et kohal oli palju blogijaid. Üks nendest on Mari-Liis Suvi, kellega tegime koos pilti. 



SHARE:

2 comments

  1. Kaunis komplekt, kuigi kevad peaks tulema värvidega, on must-hall-valge kooslus alati stiilne ja ajatu :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig