Thursday, November 1, 2012

Avoni sügismeik: Fun & Funky


Seekordse sügismeigi märksõnaks on blaxploitation. Neil rõsketel päevadel mõtlen ma Foxy Brownist ja kohe hakkab soojem. Päev enne pildiseeriat vaatasin James Bondi seiklusi filmis "Live and Let Die", kus tegutsesid eriti šefid mustad kurikaelad. Ja nii see lõplik look minu pisikeses peas sündis. 

Niipea, kui selle paruka endale USA Today sekkarist (Tallinnas, Juurdeveo 26, jaluta läbi ja sa ei kahetse) leidsin, otsustasin teha blaxploitationi seeria. Parukas oli see, kes pani mulle mõtte pähe ja mina panin seejärel paruka pähe. Või oli vastupidi? Igatahes andis Avon Eesti mulle ja meigikunstnik Meelika Tammeveskile erinevaid meigipalette, põseruuže, huulepulki ja ripsmetušše ning tulemus on sinu ees.

FOTOD: MEISI VOLT, MEIK: MEELIKA TAMMEVESKI, STILISTIKA: STELLA

Selle meigi peategelased on kuldsed silmad. Soojad sinepised toonid hakkasid mulle juba suvel meeldima ja Avonil on mitu meeldivat meigipaletti, mida me selle silmameigi loomisel kasutasime. Silmadel on mikstuur Avoni lauvärvidest Attraction ja Gleam of Gold. Meigikunstnik Meelika on tõeline pärlipüüdja - True Colour sarjast leidis ta Cocoa Dreamsi lauvärvid, mis annavad silmameigile viimse lihvi.



Ripsmed värvisime SuperShock Maxiga, mis lubab tihedamaid ja kooldus ripsmeid.



Nagu on traditsiooniks saanud, siis valin endale nende meigitoodete seast suurima lemmiku ja sel korral on selleks Avoni uus huulepulgasari Brilliance. Minu huultel on Brilliant Ruby. Selles värvis on sädelust ja selliste ilmadega võib huuled juba hommikul punaseks värvida. Keegi ei pane pahaks. Ja kui panebki, siis mis siis. Olgem ausad - lausa patt oleks kõigile meeldida.


Need, kes eelistavad siiski heledamaid huuli, võivad katsetada Brilliance sarja toone Berry Glitz ja Pink Paparazzi. Uurisin Avoni kataloogi. Brilliance huulepulgad maksavad 4.99 EUR. Minu jaoks on huulepulga kasutamise juures lahutamatu osa huulepiirdepulk. Kui mul viimast vahel käepärast pole, siis ma ei värvigi huuli. 




Ja lõpuks küüned. Minu küüntel küütleb Avoni Ballerina. Hele-hele roosakas toon, mis kuivab kiiresti ja jääb elegantselt tagasihoidlik. Kuidas meik meeldib? Kõige asjalikum kommenteerija võidab endale Avoni lõhna "Slip into ... Daring".


Pikk ja virtuaalne pai kõigile, kes aitasid selle pildiseeria sünnile kaasa. Suur tänu Reelika Lumele ja Meelika Tammeveskile. Ning Meisi Voldile, kes nii pühendunult pildid tegi. Tänan FashionHairist Helenit, kes tegi ilusa maniküüri. Ja muidugi aitäh Mardile - sa tead isegi, mille eest.
SHARE:

11 comments

  1. Stella, mulle väga meeldib see seeria. Super! Sa kehastud absoluutselt kõigeks, kui vaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Ja Sina teed minust ükskõik kelle. Ei jõua ära kiita seda päeva, kui me Cosmo pildistamise ajal kohtusime :) St.

      Delete
  2. Meik on suurepäraselt lummav, silmadest kiirgab soojust ning huultest kirge, ka küüned on tagasihoidlikult luksuslikud. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mulle meeldivad tugeva meigi juures hästi tagasihoidlikud küüned. Ja heledad küüned on minu meelest enamasti kõige kaunimad. Ükskõik kui lahedaid toone ma ka ei leiaks, siis lähen väga heledate küünte juurde alati tagasi.

      Delete
  3. See postitus jäi mulle Facebookis esialgu silma mitte meigi vaid hoopis paruka pärast. Mul on tehtud stuudios sarnase paruka ja punaste huultega pildiseeria umbes 2 aastat tagasi:) Meik on muidugi super- eriti punased huuled:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parukas on tõesti super-leid. USA Today on tõeline kullaauk. Aga leian, et blogi värskena hoidmiseks on muutumismängude ja enda välimusega katsetamine imetore. Tahaks Sinu pildiseeriat näha :)

      Delete
    2. Avalikult ei taha enda pilte jagada:)

      Delete
  4. Minul tuli selle pildiseeriaga silme ette Whitney Houston. Ikka paruka pärast! See ost Sul õnnestus küll väga hästi, sest tõesti on lahe parukas! Mul on kodus selline sarnane, ainult et oranš, aga no mis sa selle oranšiga muud ikka teed, kui klouni mängid. Igatahes jah, vinge ost!
    Sinu blogi külastades tuleb mul alati Avoni kataloogi lappamise isu. Kunagi sai sealt ikka pea iga kuu midagi soetatud, aga nüüd pole juba ammu-ammu midagi ostnud. Peaks vist ikka käsile võtma, sest minu meelest on seal väga hea hinna-kvaliteedi suhe. Pildil olev meik on väga 5. Mulle meeldivad ka sellised naturaalsemad lauvärvi toonid. Eelistan endale rohkem küll mitte nii sädelevaid, aga Sulle sobib igasugune väga hästi! Punased-punakad huuled on ka ebaoriginaalselt minu selle hooaja lemmikud. Ise ma kahjuks nii palju punast ei kanna, sest koolis käia on tumeda pulgaga tüütu. Aga käiks ma pidulikumatel üritustel rohkem, kannaks ma iga kord punast!
    Leidsin googlest ühe pildi ka, kus Houstonil lokkis juuksed ja punane huulepulk. http://www.google.ee/imgres?hl=et&biw=1280&bih=637&tbm=isch&tbnid=w2wMQ44lFk9WRM:&imgrefurl=http://www.blackhairinformation.com/general-articles/the-changing-hairstyles-of-whitney-houston-a-tribute/&docid=a0thS8isASzCgM&imgurl=http://www.blackhairinformation.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/02/1988-whitney-houston-400-300x300.jpg&w=300&h=300&ei=i3KWUNeYMrPI0AXxtYGACw&zoom=1&iact=hc&vpx=347&vpy=262&dur=137&hovh=225&hovw=225&tx=135&ty=124&sig=103904074043737599620&page=2&tbnh=153&tbnw=173&start=24&ndsp=30&ved=1t:429,r:21,s:20,i:187 On ju veidi sarnane? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Merily, on jah pisut sarnane. Ma polegi Whitneyt selliste huultega näinud. Mulle on alati mustad ja mulatid kõvasti inspiratsiooni pakkunud. Aga tänu oma blogile leidsin ka ise uuesti Avoni ja nendel on tõesti uskumatult lahedaid tooteid. "Brilliance" huulepulga sarja soovitan igaljuhul. Lisaks ilusatele toonidele on huulepulkadel ka suurepärased lõhnad :)

      Delete
  5. Sinu muutumisvõime on ainulaadne. xx: Lisette

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig