Monday, November 19, 2012

Minu signatuur küünelakk ...

... on sinu ees ja miksitud kokku kahest erinevast küünelakist. Juba mitu head aastat on minu suurimaks lemmikuks heledad küünelakid.

 Mul oli pikka aega eriti suur favoriit O.P.I lakk "Sand In My Suit" ja kui üks pudel oli järjekordselt otsa saanud, avastasin, et seda ei toodetagi enam. Tuhnisin netipoodides ja isegi eBays!-s, kuid tulutult - "Sand In My Suit" oli tootmisest maha võetud. 

FOTO: Meisi Volt

Ükskõik kui suurt vaimustust minus erinevad kirevad küünelakid ei tekita, siis heledate küünte "peatusesse" jõuan ma alati tagasi.

Kui "Sand In My Suit" oli poodidest otsas, saatis sõbranna mulle kingiks "Ciate" küünelaki "Beach Melba", mida vahepeal Eestis maale toodi. Teine suur lemmik on mul kerge roosaka ja neoon varjundiga O.P.I "Pink I Love You". Just neid kaht küünelakki miksides saab ilusa ja kauapüsiva tooni. Esimene kiht, mille küünele kannan on O.P.I-lt ja siis lisan Ciate malbe muusika. Muide, just Ciate lakkide pintsel on üks kõige mugavamaid, mida mul on olnud au käes hoida. Nende kahe värvi miksimisel on tulemuseks õrn ja piimjas toon küüntel. Tagasihoidlik ja nii elegantne. Justkui sosistaks kõrva, et vähem on rohkem.

Sarnast küünelakki saab ka ühest pudelist ja seda kandsin postituses: Avoni sügismeik: Fun & Funky
SHARE:

3 comments

  1. Amazonis leidub küll veel: http://www.amazon.com/OPI-South-Beach-Collection-Sand/dp/B001RD37TU

    ;)

    ReplyDelete
  2. Aitäh Sulle! Sa oled hetkel ametlikult minu blogi kõige armsam lugeja :) Kahjuks on nendega see, et antud toodet nad Eestisse ei saada ... Asusin just suure elevusega tellima ja siis teatati, et Eestisse nad ei saada. Niuts.

    ReplyDelete
  3. siit saab ka:

    http://www.ebay.com/itm/DISCONTINUE-OPI-POLISH-BURLESQUE-HOLIDAY-2010-BUY-B-4-IT-GONE-LIMITED-RAE-/400405891029?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item5d3a0d07d5

    parimat!
    E.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig