Wednesday, March 21, 2012

Kutsu oma huulele kiirabi!

Huuled ei ole kunagi terved. Eriti kui sa oled kirglik suudleja, ei joo piisavalt vett ja näksid aegajalt oma huuli. Panen siia kirja tooted, mida tasub just õhtul enne magama minekut kasutada, et hommikul tervete huultega ärgata.

Dr. Hauschka "Lip Balm"

Mul on nõrkus igasuguste topsikute vastu. Dr. Hauschka "Lip Balm" on toretsevas väikeses topsikus, mis sobib kenasti öökapile. Lõhn on mõnus ja mõjub õhtul rahustavalt. Ja mis peamine - päeval valusaks ja katkiseks läinud huuled on hommikuks terved. Palsamit kulub vähe ja see on tõeliselt tõhus. Kui oled korra seda proovinud, siis tead, et sellele võib alati loota.


Dr. Hauschka juurde tulen oma blogi postitustega õige pea tagasi, sest nendel on oivalise tekstuuriga huulepulgad ja uued kehapalsamid. 

Lip Balm sisaldab 4,2 grammi huulepalsamit ja maksab 8.90 eur.  

                                                
                                  Dadosens "Lip Care" 


Dadosensi huulekreem on kindlasti üks ainulaadsemaid, mida olen proovinud. Kreem on küll lõhnavaba, kuid pärast kasutamist jääb huultele mahedalt magus maitse. 

Dadosensi sarja toodetakse Saksamaal Annemarie Börlindi tehases. See on mõeldud eelkõige allergikutele, kuid sobib kokkuvõttes kõigile.

LipCare on sobiv just õhtuseks kasutamiseks. Aga kuna ta on tuubis, on seda hea ka tasku või kotti pista. Purgikestega on see paha lugu, et ma ei suuda nendes kodus teemal olles sõrmepidi sees surkida. LipCare on aga mugavas tuubis. Kreem imendub hästi huulde, kuid vajab esialgu harjumist. See pole tüüpiline huulepalsam.

LipCare sisaldab 10 ml ja maksab 13 euri.



Figs & Rouge "Cherry and Vanilla"



Need, kes armastavad värvilisi topsikuid, on kindlasti rahul Figs and Rouge`iga, sest nende sarjas leidub ohtralt kirevat. "Cherry and Vanilla" palsam ei ole pealetükkiva lõhnaga. Sisu hooldab hästi huuli, kuid palsam on teraline. Terad teevad palsami erilisemaks - need sulavad huule peal nagu lumepall praeahjus.

Sisaldab 8 ml ja hind on 3.30 eur.



Elizabeth Arden "Eight Hour Cream"


Ingli suudlus huulele - nende kolme sõnaga võiks võtta kokku selle võitmatu toote.

Topsikus on ravisalvi külluslikult. Isegi kõige suurem raiskaja (nagu mina!) saab sellega kaua läbi. Pildil oleva topsiku sain esimest korda kingiks Cosmopolitani Iluauhindade jagamisel. Praegu võib poodidest leida vahva purgikese, kus on sees suisa 30 ml.

Kuigi "Eight Hour Cream`i" lõhn tekitab kasutajates vastakaid tundeid, siis mulle see väga meeldib. Neile, kes veel ei tea, siis "Eight Hour Cream" on tulnud välja ka lõhnavaba versiooniga, kuid talle iseloomulikust lõhnast see toode siiski päris vaba pole. Ütleme nii, et volüümi on maha keeratud.

Klaasist purgike sisaldab 30 ml ja maksab 22,05.


    Blistex "Daily Lip Conditioner"

Blistexi topsile on kirjutatud küll "Daily Lip Conditioner", kuid see huulevõie töötab ka öösel ja kuidas veel! Kui seda peale kanda, hakkavad huuled õrnalt õhetama ja palsam imendub kiiresti.



Tegin selle tootega tutvust esimest korda siis, kui mulle läinud sügisel Tallinnas toimunud Buduaari turul tooteproovid (pildil) pihku pisteti.

Sisaldab "Daily Lip Conditioner" 7 grammi huulepalsamit ja sellel on ka päikesekaitse SPF 15. Keskmine hind 2.55.


Karaja "Kiss My Lips"

Itaalia firmal Karaja on väljas samuti imetoode, mis erineb kõigist teistest huulekoorijaga. See sobib hästi minusugusele maiasmokale, sest teraline osa Sugar Scrub on magus ja sellega saab järgmiseks viieks minutiks magusaisu täiesti rahuldatud. Lisaks koorib huuled õrnalt ära. 

Teisel pool Sugar Scrubi pikutab Anti-Aging Lip Active, mis teeb huule pehmeks. See on tõeliselt eriline toode, piisab täiesti kui hommikul ja õhtul kasutada.

Hind 21 eurot.


SHARE:

2 comments

  1. Tahaksin teada kust sa sellise Karaja kiss my lips sugar scrub huulekoorija ostsid?

    ReplyDelete
  2. Karaja toote "Kiss My Lips" ostsin nende salongist, mille nimi on Ilu Tempel ja mis asub Tallinans Kotzebue 9. Minu teada on nendel nüüd väljapanek ka Tallinna Kaubamajas. Olen kirjutanud Karaja kosmeetikast ka loo. Link on siin: http://stellaarium.blogspot.com/2012_02_01_archive.html Tervitades, Stella

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig