Saturday, February 18, 2012

Kommipäev Karaja kosmeetikaga

Meie perel on laupäeviti kommipäev. See näeb välja umbes nii, et pärast lõunasööki panen ma kausi kommidega lauale ja 15 minutit hiljem pole enam midagi alles. Või alles on need kommid, mis kõige vähem maitsesid. Õhtuks on loomulikult ka need kadunud. 

Mina tegin täna endale omalaadse kommipäeva - testisin Karaja tooteid. Kui mu tuttav kuulis, et ma plaanin minna laiale teele ja oma ilublogi luua, soovitas ta mul kindasti kirjutada Karaja kosmeetikast. Ta kiitis: "Kui kasutama hakkad, siis kasutama jääd!"  Nii suured sõnad teevad mind tavaliselt ettevaatlikuks. Seekord asjata.



Niisiis uitasin ma ringi Tallinnas Ilu Templi ilusalongis (Kotzebue 9), kus toodete värvikirevus toob otsivale hingele rahu. Kuid lisaks värvikirevusele (nagu kommipoes), leidub seal ka tooteid, millest ma varem polnud kuulnud.



Esiteks nende iGloss huuleläige, mis toob esile kandja huulepigmendi. Igaühel on see oma tooni. Mulle tundub, et see 10 eurot maksev iGloss sobib kergema külmaga ka hügieenilise huulepulga püha kohust täitma. Kui huultele kontuur joonistada, on iGloss aga huulepulga eest. Ta on huultel kerge ja mõnus.
Pärast lõunaoodet, mil ma pistsin nahka suure piruka ja veel võimsama tordiviilu, jäid huuled ikka õrnalt heleroosakaks. Lühidalt - toon jääb huulele ka pärast sööki. Pildistasin iGlossi ihaldusväärse tuubi üles.



Proovisin ka nende matistavat puuderkreemi Photo Finish, mis on esmaklassiline. Tuleb arvestada, et ta jääb nahal pisut tumedam, kui on pudelis. Katab hästi ja on mugavalt matt. Maksab see 30 eurot.


 Googeldasin Karajat ja leidsin, et paljud ilublogijad maailmas kiidavad nende tooteid. Mind isiklikult huvitab Karaja sünnilugu, kuid sellest ma konkreetset artiklit ei leidnud. Kui leian, kirjutan nendest teilegi.

Kahjuks pole Karaja kosmeetikat veel müügil ei Tallinna Kaubamajas, I.L.U-s ega ka Stockmannis. Usun, et Karaja saaks noorte eksperimenteerijate pärusmaaks, kuid seal on ka tooteid, mis rõõmustavad vanemaid daame. Karajal on ka kelmikad küünelakid, kuid sellest kirjutan mõnel teisel kommipäeval.

Kas Sina oled Karajaga kokku puutunud? Kui tead midagi, ära jäta enda teada, postita see minu kommentaariumisse.

Ah jaa. Pildistasin meie tänased kommid üles. Pean mainima, et roosas ja helerohelises paberis kommid olid kõige paremad. Mõistagi neid enam pole.







SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig