Sunday, February 20, 2022

Stellarium Box "Siin me oleme" on kohal!

Siin me oleme - iga päev läheb samm-sammult valgemaks aga kevad pole veel kohal. Kord külmetab, siis on sula ... Täpselt selline aeg, mil tahaks end millegi ettearvamatult ilusaga üllatada. Uus Stellarium Beauty Box on kohal! 

Väärib märkimist, et iga Stellarium Box pannakse kokku hoole ja armastusega personaalse ankeedi alusel - see on põhjus, miks meie karbikesi armastatakse ja oodatakse. Kirjuta meile, millistest toodetest sa kõige enam puudust tunned ja meie täidame sinu soovid. Seekordne Stellarium Box kannab nime "Siin me oleme" ja selle karbikesega saavad paljud tähistada peatset kevadesse astumist. Millised brändid sind sel korral boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on koha sisse võtnud järgmised firmad: Hugo Boss, Björk & Berries, Gucci, Elizabeth Arden, Korres, Placent Active, Beekman, Grown Alchemist ja mõistagi jätame mõned firmad hoopis üllatuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?



Stellarium Boxe on taaskord vaid limiteeritud koguses. Stellarium Box maksab 55 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. Nagu tavaks saanud, on meil müügil limiteeritud kogus King Size Stellarium Boxid, mis sisaldavad veelgi rohkem kalleid kaubamärke ja põnevaid üllatusi. Sel kuul saab iga King Size Boxi tellija endale täissuuruses parfüümi,. King Size Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Soovid tellida endale üht üllatusi tulvil karbikest,? Selleks kirjuta: stellariumbox@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig