Tuesday, August 3, 2021

Stellarium Box "Minu August" on müügil!

Lõpuks ometi! Neid, kes on Stellarium Boxi pikisilmi oodanud, on aeg rõõmustada! August toob kauni šleifiga karbikese, kuhu on armastuse ja hoolega sätitud parimad ilutooted.

Meil on taas palju põnevaid brände, huvitavaid tooteid ja iga Stellarium Boxi paneme kokku personaalse ankeedi alusel. Kirjuta meile, millistest toodetest sa kõige enam puudust tunned ja meie täidame sinu soovid. Seekordne Stellarium Box kannab nime "Minu August". Millised brändid sind sel korral boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on koha sisse võtnud järgmised firmad: John Galliano, GUESS, Julep, Björn Axen, Vita Liberata, Artisan, Grown Alchemist, Vichy, Placent Active Milano, La Cure Beauté, Bourjois, Lavandais ja mõned firmad jätame traditsiooniliselt üllatuseks. 



Stellarium Box maksab 55 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. Nagu tavaks saanud, on meil müügil limiteeritud kogus King Size Stellarium Boxid, mis sisaldavad veelgi rohkem kalleid kaubamärke ja põnevaid üllatusi. Sel kuul saab iga King Size Boxi tellija endale täissuuruses parfüümi, Placent Active närimisvitamiinid ja Vita Liberata uusima toote "Heavenly Elixir". King Size Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Hea uudis! Nüüdsest saadame Stellarium Boxe ka Soome!

Soovid tellida endale üht üllatusi tulvil karbikest,? Selleks kirjuta: stellariumbox@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust!



SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig