Tuesday, March 2, 2021

When in doubt, wear white


Nii, kuidas ilm muutub, muutub ilmselgelt ka see, mida oma garderoobist selga valime. Kui veebruari algus oli kaunilt aga karmilt külm ja tähendas minu jaoks vaid üht - sooja-sooja kasukat, siis veebruari lõpp on toonud soojakraadid ja suure päikese. Mida see tähendab? Kergemaid üleriideid, õhemaid kindaid ja uusi saapaid.

Eesti kliima on muutliku meelega. Ootamatult külm talv, mis hakkab selja taha jääma, on asendunud helesinise taeva ja päikeseliselt sooja eelmänguga peagi saabuvale kevadele. Otsisin oma garderoobist välja kergemad Hunter kummikud ja viisin sulejope keemilisse puhastusse. Kergem jope, mantel või kasukas on praegu igati oodatud kaaslane, et ilusatest ilmadest viimast võtta. 

Eestis elades võime olla tõeliselt õnnelikud - meid on õnnistatud nelja aastaajaga, kuid samas seab see meie garderoobile suuremad ootused. Iga aastaaeg on alati omamoodi ja pahatihti ettearvamatu. Lisaks on meie endi meel vahest ilma omast muutlikum, sest riietus, mis täna tundus igati ilus ei pruugi järgmisel hooajal enam lemmikute kilda kuuluda. Mina isiklikult ei lase end trendituultest mõjutada, kuid trendidest võimsamad ongi alati olnud minu meeleolud - see, mis möödunud sügisesse sobis ei pruugi enam kevadel skoorida. 

Minu koostööpartner - Kalda Ladu (Kalda 7 Tallinnas ja Tähe 98, Tartu) pakub vist küll ka kõige tujukamale kliendile unikaalseid leide. Mina olen üks nendest, kes on lõputult uute rõivaste otsinguil ja samas varmas loobuma eelmistest asjadest. Minu motoks on: kui soetad midagi uut, siis vabane mõnest samaväärsest asjast. Nii leidsid hiljuti paar minu mantlit endale uue kodu ja mina sammun kevadesse helgetes toonides.  

Outfiti detailid:

Kasukas: Kalda 7 Ladu (#koostöö) Kummikud: Hunter 

Käekott: Wandler Prillid: RayBan Müts: &OtherStories



SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig