Friday, December 21, 2018

Girl Friday: Happiness is walking in snowfall


What is happiness? And where can it be found? These are the questions I seek answers to in December when the family gathers for dinner. I ask everyone: what is happiness? And everyone makes a contribution to talking about happiness.  

Happiness is tying your own shoelaces. Happiness is falling asleep in your own room. Happiness is finding that small bit of sky and a palm tree for the puzzle to finally become complete. Happiness is getting that splint out of your finger. Happiness is looking out of the window to observe snow ploughs. Happiness is walking in snowfall. Happiness is finding that missing teddy bear. Happiness is watching your favourite film 99 times. Happiness is the feeling and knowing that although things could be much better, everything is actually alright. Happiness is noticing the little things.  Happiness is something for someone and something else for someone else. Happiness is cold weather and warm shoes. But who said that happiness is tying your own shoelaces? That was my daughter. She said that when she borrowed my winter Crocs boots and did the laces in the hallway, she felt that tying laces is happiness. I added that happiness is when your feet are warm. So, we collectively found that beautiful winter is a big happiness. But only if you have the right clothes and shoes to be able to enjoy it. Crocs has created waterproof boots for that with hermetic seams and a warm attached tongue that doesn't let the cold get in. So you can really find happiness anywhere. You just have to keep your eyes open.


Outfit details:

Boots: Crocs (vaata siit)
Coat: Reserved
Rucksack: Grafea
Scarf : vintage
Belt: vintage Gucci



Mis on õnn? Ja kust seda leida? Nendele küsimustele otsin detsembris vastust, kui perekond koguneb õhtust sööma. Ma küsin igalt ühelt: Mis on õnn? Ja nii annavad kõik enda panuse, et rääkida õnnest.   

Õnn oma saapapaelad ise kinni siduda. Õnn on oma toas uinuda. Õnn on leida killuke taevast ja tükike palmipuust, selleks, et puzzle saaks lõpuks ometi kokku. Õnn on leida oma kadunud karu. Õnn on saada oma näpust pind välja. Õnn on aknast välja vaadates lumesahkasid silmitseda. Õnn on jalutuskäik lumesajus. Õnn on vaadata 99nes kord oma lemmikfilmi. Õnn on tunne ja teadmine, et kuigi asjad võiksid olla paremini on kõik tegelikult hästi. Õnn on oskus märgata väikseid asju. Õnn on ühele üks asi ja teise jaoks hoopis midagi muud. Õnn on külm ilm ja soojad jalanõud. Kuid kes meist ütles õnn oma saapapaelad ise kinni saada? See oli minu tütar. Ta ütles, et laenates kord minu talviseid Crocse ja koridoris nende paelu kinni sidudes, tundis ta, et pole enam väike ja saab saapapaelad ise kiiresti kinni. Ja mina vastasin selle peale, et õnn on, kui sul on jalad soojas. Ja nii me leidsime justkui ühest suust, et ilus talv on suur õnn. Kuid vaid siis, kui sul on õiged riided ja jalanõud, et seda nautida. Crocs on loonud selleks puhuks veekindlad saapad hermeetiliste õmblustega ja sisseõmmeldud soojustatud keelega. Viimane ei lase külmal õhul saapa sisse ekselda. Seega võib õnne leiduda tõepoolest kõikjalt. Silmad tuleb aga hoolega lahti hoida. 

FOTOD: Kristi Kullerkupp

SHARE:

1 comment

  1. Me võtame kõike elus tavaliste, elementaarsete asjadena ja oskame hinnata neid alles siis, kui juhtume neist ilma jääma. Õnn on lihtsad asjad. Õnn on, kui oled terve. Õnn on, kui su lähedased saavad ise hakkama. Õnn on see, et jälle uus päev.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig