Thursday, September 13, 2018

"My wardrobe with windows"


Look at the black jumper that I'm wearing in this post. It's one of my first vintage items - it's an Yves Saint Laurent jumper. Some time ago I decided to go through the wardrobe to get rid of things that are just standing there totally unused. I clearly never had the heart to sell this jumper, but I don't want to wear it either. So I decided - I'll wear it for a shoot and then I will sell it immediately!  

I don't know why some things are so hard to throw away, but now I've worn it to at least one photo series. By the way, I bought two fun pairs of flat shoes from the brand Wonder. When I went for the shoot, I wore one shoe from both pairs. Who says life should be taken seriously? But something I recommend for everyone is having a critical look at the wardrobe every half a year, because otherwise you can end up in a flat that my friend described as "my wardrobe with windows". How appropriate!


Outfit details:


Jumper: Yves Saint Laurent
Skirt: H&M
Shoes: Wonder
Bag: Diane von Furstenberg
Earrings: The Pink Piglet 
Watch: Anne Klein
Lipstick: Bourjois Rouge Velvet 09


Kas sinul on kapis asju, mida sa kunagi ei kanna aga millest kunagi ka loobuda ei raatsi? Vaata seda musta kampsunit, millega seekordses postituses poseerin. See on üks minu esimesi vintage asju, mille oma kogusse sain. Tegemist Yves Saint Laurenti kampsuniga, mille tõstan aastas kaks korda kapist välja, vaatan teda ja siis pistan kappi tagasi. 

Mõni aeg tagasi tegin südame kõvaks ja otsustasin vaadata oma garderoobis üle need kõik need asjad, mis seal aina seisavad ja seisavad. Ilmselgelt pole ma raatsinud seda kampsunit kunagi müügile panna, sest küllap ma kord teda kannan... Nüüd otsustasin, et aitab küll - pildistan ta üles ja siis läheb otsejoones müüki! Soovitan soojalt oma garderoobi iga poole aasta tagant väga kaine pilguga üle vaadata, sest muidu võib juhtuda nii nagu mu sõbranna oma korterit kirjeldas "ma elan akendega gareroobis". Väga tabav! Oeh... Kas keegi teab jagada head retsepti, kuidas targalt oma asjadest vabaneda? Ilmselt oleks kõige targem üldse mitte poodi minna ... 

Muide, ostsin hiljuti kaks kelmikat paari madalaid kingi firmalt Wonder. Kui pildistama läksin, panin ühte jalga ühe ja teise jalga teisest paarist kinga. Kes ütleb, et elu tuleb tõsiselt võtta? Mis teha, kui inimene ei suuda kahe kingapaari vahel valida ja lõpuks läheb loosi kaks.

PS. Nii see kampsun kui ka palju erinevaid armsaid asju viisin hiljuti Tallinnas asuvasse Sarapuu Kirbukasse. Mul on seal pikalt olnud oma boks, kuid andsin oma eelmised asjad ära heategevuseks ja viisin boksi palju uut kaupa. Astuge läbi! Minu BOX kannab numbrit 84. 




PHOTOS: Kristin Arniste
SHARE:

3 comments

  1. Kas Sarapuu kirbukas läheb müük hästi ja millised asjad paremini kaubaks lähevad? Ma rentisin mõneks nädalaks müügiboksi Kalamaja Basaaris ja teenisin vaid mõnikümmend eurot, kuigi viisin müüki korralikud asjad, mille hinnad olid müüjate sõnul vägagi mõistlikud. Mulle tundus, et seal lihtsalt ei käinud rahvast, nii et minu boksirendikogemus oli paras pettumus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina soovitan väga just Sarapuu Kirbukat. Mul olid asjad varem ühes teises kirbukas müügil ja läks enam-vähem, kuid mis mind sügavalt häiris oli see, et mul varastati kolm asja ära, kuhu polnud võimalik elementi külge panna. Samas tuli seal poes boxi rentides kirjutad alla, et kui varastatakse ära, siis ma nõuet esitada ei saa. Kui täna sellele mõtlen, võib ju poes töötada pahatahtlik varas, kes näppab vahelduva eduga süsteemselt üht-teist meelepärast endale. Sarapuus on korralikud kaamerad üleval ja kõik nurgad on kaetud. Kallimad asjad saab panna müüjate silma alla. Samuti meenub, et kord varastas keegi nendel Tartus mingi eseme ja nad said varga tänu valvekaamera pildi jagamisele FB-s kätte. Lisaks on Sarapuus hästi sümpaatsed müüjad, kellel püsiboxid väljas, mis tõestab, et ju läheb neil hästi. Nii müüjaid kui kauplejaid on seal alati nii tore kohata, kõik on justkui omad armsad inimesed. Seega tule! PS. Kui Stellarium peaks seal järjekordse Ostupeo tegema (oleme kolm suurt pidu korraldanud), siis oled kindlasti kutsutute nimekirjas :)

      Delete
  2. Väga tore, sest ei mahu koju varsti 😜

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig