Friday, March 23, 2018

Girl Friday: Wild Side


Spring started this week. It was snowing outside and the weather was wonderful. I really don't mind the white spring. On the contrary - it gives energy and I have always loved snow. Nevertheless, it happens every March that my restless heart starts longing for summer. I've never really liked spring, but the summer is divine. Those images were shot in Croatia last summer.

In those photos you can see Meisi Volt who's taken a thousand photos for Stellarium. There's warmth and verve in those photos. I'm taken by the impulse to go into those photos and walk barefoot on warm sand. But let dreams be dreams and rather look at that wonderful handbag that accompanies Meisi in those photos. This sunny treasure came from a local shop - that's what Meisi told me afterwards. I've always been fascinated by local masters who create miraculous handbags. An acquaintance recently told me that people go to look for brand products in her second hand shop. Regardless of how pretty or ugly the thing is - if it carries a brand label, it will be bought. That's why I'm crazy after the things that tell another story and where the brand makes no difference. Everything is set in this photo series - a careless summer, cute outfit and a completely wonderful redhead. I can feel the Croatian sun on my skin when looking at these photos. This Girl Friday should surely bring sunshine in everyone's hearts.


Outfit details:

Skirt: Lara Bella Jacket: Bershka
Shoes: Zara Sunglasses: Italia Independent



Sel nädalal algas kevad. Aknast välja vaadates sadas lund ja ilm oli võrratu. justkui jõulud. Valge kevad mind ei häiri. Vastupidi - annab energiat ja pealegi olen lund alati armastanud. Ometi juhtub see iga aasta märtsis, kui minu rahutu süda hakkab suve järele igatsema. Kevad pole mulle kunagi meeldinud, kuid suvi on jumalik. Need kaadrid on tehtud möödunud suvel Horvaatias.

Piltidel poseerib ei keegi teine, kui Stellariumile tuhandeid kaadreid pildistanud Meisi Volt. Nendes fotodes on soojust ja hoogu. Mind haarab soov minna pildi sisse ja kõndida paljajalu soojal liival. Unistused unistusteks. Kuid vaadakem seda imelist käekotti, kes on Meisile nendel kaadritel kaaslaseks. See päikeseline leid on ühest kohalikust poest - nii Meisi mulle hiljem muljetas. Mind on alati võlunud einevate riikide kohalikud tegijad, kes loovad imelisi käekotte. Üks tuttav rääkis mulle hiljuti, et tema second-hand poes käivad naised alati vaid tuntud brändide tooteid jahtimas. Ükskõik kui ilus või inetu see asi ka pole, kui kuulsa firma nimi on kenasti peal, siis see ka ära ostetakse. Sestap meeldivad mulle pööraselt just asjad, mis kõnetavad ja kus bränd ei mängi mingit rolli. Meisi crossbody nendel piltidel on tõestuseks. Selles pildiseerias on kõik paigas: muretu suvi ja võrratu punapeast modell andmas edasi suve sulnist vibe´i. Jah, neid kaadreid vaadates ma peaaegu tunnen enda nahal Horvaatia päikest. Seekordne Girl Friday peaks küll kõigi südamesse päikese tooma.   




PHOTOS: Kermo Vahula

SHARE:

2 comments

  1. Muide, pildistamise päeval oli 32 kraadi kuuma, mu juuksed ja riided olid pärast läbimärjad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga tuttav. Tahtsin kunagi ammu Horvaatias ka üht ilusat pilti, kus olen maani kleidis. Sellel kleidil oli aga vooder ja nii ma siis sulasin selle sees, samal ajal kui pilti tehti. Siis võtsin kleidi ära ja normaalne elu lühikestes pükstes ning topis võis jätkuda.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig