Thursday, October 12, 2017

Elemis õlid ehk kuidas minna sügisele vastu?


See juhtub igal sügisel. Ja alati ootamatult. Õhk muutub rõskeks ja leebe tuul muudab meelt. Äkitselt on sügise saabudes näonahk kuiv, kiskuv ja päevakreem enam imesid ei tee. Nii haaran igal sügisel õlide järele, mis minu ilmastikust räsitud näonahka lohutama ja tohterdama asuvad. Jahedate ilmade keerises tutvustan Elemis õlisid, millest üks (või kaks) võiksid kindlasti sinu peeglilaual olla.

Alustan Elemis Superfood Facial Oil tootega, mis peaks minu silmis küll kuldmedali kaela saada. Õigupoolest on see õli juba esimesed pagunid saanud - just tänavu pärjati toode CEW Beauty Award Winner tiitliga. Väärib mainibist, et CEW jagab auhindu kõige innovaatilisematele toodetele. Kuid mis teeb Elemis Superfood näoõlist toote, mida julgen soovitada igale naisele? Esiteks sobib see absoluutselt igale nahatüübile. Sellel pudelil ei ole niisama kirjas Superfood, see on tõepoolest supertoit sinu lauale - õlis on välja toodud parim brokkolist, linaseemnest ja redisest. Mul on rasune nahk ja pean alati hoolega valima, milline õli mulle sobib, Elemis Superfood õli puhul on kõige olulisem, et see niisutab nahka. Ja niisutust vajab meie nahk igapäevaselt. Boonusena jääb nahk pärast õli kasutust mõnusalt pehmeks. Superfoodiga on mul rääkida ja lõbus lugu. Nimelt tellisin internetist ühe sügavpuhastava maski ja kui selle maha pesin, avastasin, et mu nahk on tugevalt ärritunud ja punane. Ootasin, millal punasus taandub, kuid ei midagi - peeglist vaatas vastu peet. Olin vanemate juures, kus mul pole kuigi palju tooteid ja nii haarasin Superfood õli, mis toimis super kiiresti - ärritus hakkas taanduma ja nahk õige pea taas endine välja.



Üks põnevaim toode Elemise sarjas on nende kreemõli. Kõik naised pole harjunud õli kasutama: on neid, kes kardavad, et see jääb nahal liiga rasvane, teised ei tunne toodet peale kandes end kuigi mugavalt. Selleks on Elemis töötanud välja kavala toote - kreemõli. See on oivaliselt kerge koostisega. Ideaalne toode neile, kes ei taha pärast öökreemi peale kandmist ringi jalutada, oodates, millal see lõpuks ometi imendub - kreemõli imendub vormeliauto kiirusel ja olgu öeldud, et neile, kes õliseid tooteid pelgavad, siis Elemise kreemõlisse on õli küll nii kavalalt "peidetud", et tunda seda pole. 

Mina olen öökreemide osas väga tundlik - lõhn ei tohi olla äratav, vaid peab olema meeli rahustav. Elemis kreemõli puhul pole miski juhuslik, seal on sees kogus öiseid lõhnaaineid, mis peaksid ideaalis sinu uinumist kiirendama ja pakkuma kerget lõõgastust. Mida veel ühelt tootelt tahta? Üks seik veel... See toode lubab, et kui oled öösel vähe maganud, näed sellest hoolimata välja nii nagu oleksid kaheksa tundi maganud. Lubadus peab paika! Siiski lisan vihje: kui oled see, kes kolmapäevast pühapäevani pidutseb, siis ei pruugi ainult kreemõli aidata. Ma ise usun, et erinevad kosmeetikumid mõjuvad ikka siis, kui teeme nendega koostööd.  

Elemisel on õli ka küpsele nahale - Elemis pro-definition Facial Oil Refining Face Oil . Ma ei tunne, et peaksin igapäevaselt kasutama küpsele nahale suunatud kreeme ja õlisid, kuid kui selline toode riiulile satub, võib teha kuuajalise kuuri ja see mõjub nahal seerumina. Mina tegin hoopis oma emaga eksperimendi ja andsin pudeli talle kasutamiseks ning just ema puhul nägin silmnähtavaid tulemusi. Tema nahk muutus tunduvalt elastsemaks ja kuna ta on pidevalt pindmise kuivusega hädas, aitas see seda esialgu leevendada ja hiljem kadus kuivus sootuks. Paari nädala möödudes mõjub nahk ikka palju kaunimalt - selles on nüüd aimatavat värskust.

Olgem ausad - mitte ükski toode üksi ei saa näonahka värskeks teha, kuid kui nahka korralikult puhastada, juua piisavalt vett ja vaadata, mida suhu pistad, siis see kooslus aitab ilutootel imesid korda saata. Ja just imesid nägin oma ema peal, kellel oli pärast kuu ajalist Elemis õli kasutamist nahk tunduvalt värskem. Emaga seoses meenus mulle ka meeleolukas seik. Kui minul oli Superfood õli ammu otsas, ilmnes, et emal on tema Elemis õli alles poole peal. Küsisin, kas ta ei kasuta enam õli? Ta vastas, et ega ta minusugune raiskaja pole, kes nädalaga õlipudelile puknti paneb. Emadel on alati õigus. Elemis õli soovitatakse kasutada 2-4 tilka. No mina ikka kasutasin vähemalt 6-10 tilka ja panin seda ka kaelale. Siit väike meeldetuletus - kreeme ja õlisid kasutades, ei tohi kaela kunagi unustada! Tõsi, seda õpetas mulle ema, seega ma ei saa aru, kuidas tema pudel ikka veel poole peal on ja minu oma ammu juba otsas... Milliste õlidega Sina sügisele vastu lähed?

Kõiki Elemis tooteid saab soetada Hiltonis astuvast eforeaSPAst.

SHARE:

1 comment

  1. Jagan Sinu arvamust, et imetooteid otseselt olemas ei ole, kuid imet teevad nad siis, kui valid mida sööd ja elad tervislikult. Elemiselt on mul olnud mitu korda ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream, kuid ma ei teadnudki, et Elemist ka Eestist saab.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig