Tuesday, February 7, 2017

Stellarium Gift Calendar. Open worldwide!

February is the birthday month of Stellarium. Five years have flown past and to celebrate that, Stellarium has a surprise in store - a unique birthday calendar, where one reader will get a present every day, all the way to 28 February. Our calendar starts on 7 February this time, because that's the date the blog started five years ago.

I'm again awaiting for feedback on the doings of Stellarium. Pick one of the topics: write about what you've discovered thanks to Stellarium? Have you bought yourself something after being inspired by Stellarium? What kind of posts do you enjoy reading the most? I'd be interested in knowing which country and city you're writing from, and how long you've been following the blog. Every day I'm going to post a photo of the day's prize on Stellarium's page. It would make me happy if you commented and joined the game even every day! My endless gratitude always goes out to those who've taken the time to comment my posts. If you haven't done it before, write down your thoughts in the comment section of the blog and have a say! That would make me the happiest!    

How does the advent calendar work?  

To take part in the giveaways, you need to be a fan of Stellarium both on Facebook, Instagram and YouTube.  

You can join Stellarium's Facebook page  HERE 
Join Stellarium's Instagram HERE.
You also have to be a subscriber to Stellarium's YouTube channel here, press Subscribe HERE 

For this unique birdhay calendar of Stellarium to reach as many people as possible, share this post on your Facebook/blog/Twitter/Instagram! The names of the winners will be announced the next day in the same blog post. Don’t forget repost our giveaway on your Instagram account. Good luck!


Viis aastat tagasi sai alguse moodne muinasjutt nimega Stellarium. Täpselt sel kuupäeval avasin blogi uksed ja esimesed külalised olid kohal. Just täna tähistab Stellarium oma viiendat sünnipäeva ja sel puhul jätkame juba traditsiooniks saanud Stellariumi kingikalendriga. Mida see tähendab?

Seekordne kalender alustab täpselt 7.veebruaril, samal kuupäeval kui Stellarium esmakordselt lugejateni jõudis ja pea iga päev võidab üks lugeja endale auhinna. Just minu armsad lugejad on need, keda ma soovin premeerida ja meeles pidada. Minu jaoks on omakorda oluline lugejate vastukaja. Mäng käib nii: vali välja mõni järgmistest teemadest ja kirjuta mulle: kui sageli sa Stellariumit loed? Kuidas sa Stellariumi enda jaoks leidsid? Kui tihti võiks sinu meelest postitused ilmuda?Kas oled midagi Stellariumist inspireerituna endale ostnud? Milliseid postitusi loed kõige meelsamini? Milline lugu on sind kõige enam puudutanud? Kirjuta kust riigist ja linnast sa Stellariumit loed? Igal hommikul avaldan Stellariumis foto uuest auhinnast, mis läheb loosi ja õhtul loosin eelmise päeva auhinna välja. Kui sulle mõni konkreetne auhind väga meeldib, siis anna postituse all sellest mulle teada. Minu lõputu tänu kuulub alati kõigile neile, kes on läbi viie aasta võtnud vaevaks postitusi kommenteerida. Kui sa pole seda varem teinud, siis pane oma mõtted blogi kommentaariumisse kirja, sest iga mõte loeb ja annab mulle inspiratsiooni! Mäng algab juba täna ja esimene auhind on sinu ees!


Kuidas mäng käib?    

Selleks, et võtta osa advendikalendri mängust, tuleb sul olla Stellariumi fänn nii Facebookis, Instagramis ja YouTubeis.  

Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN.   
Stellarium Instagramiga saad liituda SIIN.  
Stellariumi YouTube`i kanali tellija, vajuta Telli või Subscribe SIIN.


Selleks, et Stellariumi ainulaadne virtuaalne sünnipäevakalender jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda postitust oma Facebookis, blogis, Twitteris, Instagramis! Võitjate nimed leiad järgmisel päeval sellest samast postitusest. Ära unusta tegemast Stellariumi advendikalendrist oma Instagramis repost. Head loosiõnne, mu armsad Stellariumi sõbrannad!


The winners / Võitjad:


7. DIVA FTH Cool Precious Gems Digital Straightener - Christine
8. Victor & Rolf BONBON - Armanda
9. Dr. Hauschka kingikomplekt - MAria
10. Kardashian Beauty komplekt - Chillik
11. Shiseido mini mascara - Lavinia S
12. AVON lipgloss - coco
13. Surprise from NYX - Galina Aro
14. Surprise from essence - Anna Leontieva
15. Dr. Hauschka gift set - Rena
16. Lancome`i parfüüm "La Vie Est Belle" - Malqsha M

12 000 Facebooki fänni täitumise võitja on Riina Griffel.

Please contact/ Palun võtke ühendust: info@stellarium.ee


Our fourth gift is Kardashian Beauty Gift Set.
Meie neljas auhind on Kardashian Beauty kinkekomplekt.

SHARE:

42 comments

  1. Uskumatu, et aeg nii kiirelt on läinud, eks? Sirvisin seetõttu hetkel sinu 2012. aasta postitusi... neid kõige esimesi, kui su avastasin. Nostalgia tuli peale!

    ReplyDelete
  2. Stellariumi leidsin tänu oma armsatele töökaaslastele. Kuigi ma väga suur blogide ja selliste postituste lugeja just ei ole, oli Stellarium siiski see, mis kutsus lugema. Üks postitus teise järel ja nii edasi. Kindlasti hoian ennast ka edaspidi Stellariumiga kursis. :)

    Stellariumit loen Eestist, Raplast.

    ReplyDelete
  3. Palju,palju õnne Stellarium :).Mina loen Su toredat blogi juba 3-4 aastat ning teen seda Saaremaalt.Tänu sinu blogi postitusele ostsin mina Vestige Verdant näomaski ja ma ei pidanud ostus pettuma.Eriti meeldib mulle iluteemad ja outfittide teemad.Rohkem pakuks veel huvi meigi teemad.
    Jälgin sind Instagramis, Facebookis ja YouTubeis ka :)

    ReplyDelete
  4. ..olen jälginud blogi mitmeid aastaid,alates eelmisest aastast ka ise rohkem aktiivset tagasisidet andnud. Minu kindlad lemmikud on parffüümi lood, kuna olen täielik lõhnahull! Postitusi võiks olla vähemalt kaks korda kuus, aga loeksin kindlasti ka tihedamlt. Kummikutesse olen küll hoopis teistmoodi suhtuma hakanud tänu ühele blogipostitusele. Palju õnne ja inspiratsiooni jätkamiseks!

    ReplyDelete
  5. Värske Stellariumi postitus koos hommikukohviga on aegade algusest olnud minu jaoks parim algus päevale, kui pole uusi, loen eelnenuid postitusi :). Minu jaoks on see tõeline särav kaasaegne muinajutt :)
    Olen saanud siit inspiratsiooni nii mõnegi uue julge outfiti kokkupanekuks oma riietekapist, informatsiooni (ilu)toodete kohta, jumaldan lõhnaportreid, mis igaüks moodustavad juba ise üksikud eraldi väikesed muinasjutud.

    ReplyDelete
  6. Mina loengi juba umbestäpselt 5a Sinu blogi ehk siis algusaegadest saadik
    ning teen seda Tallinnast. Stellarium on ainus blogi, mida ma nii pikalt
    jälginud olen :)
    Mulle meeldib alati ilus kujundus ning hoolega ja läbimõeldult tehtud
    pildistamised ja postitused.
    Olen seda mitmeid kordi maininud, et tänu Sinule avastsin Hunterid enda
    jaoks ning oman nüüdseks rohkem kui ühte paari - olen saanud häid nippe,
    kuidas neid valida/osta/hooldada/kanda jne ... Lisaks huvitavad mind alati
    kõikvõimalikud ilualased postitused.

    Postitused võiks ilmuda nii korra nädalas näiteks ...

    Igatahes jõudu ja jaksu edaspidiseks ning suured rõõmsad
    sünnipäevaõnnesoovid! :)

    ReplyDelete
  7. Olen jälginud blogi 2 aastat ja mulle meeldib eridi "Girl Friday". Kui võidaksin siit midagi oleks see mulle sünnipäeva kingitus. Palju õnne ja häid mõtteid!

    ReplyDelete
  8. What a generous idea to have a Birthday Calendar Giveaway. Happy Birthday to you and your blog!

    ReplyDelete
  9. Palju palju õnne nii tähtsa sündmuse puhul!
    Väga lahe kingiidee ja väärt auhind, kindlasti on ka järgnevad auhinnad sama head, ootan huviga :)
    Arvan, et kui postitused ilmuvad korra nädalas siis see on täitsa sobilik kui ka tuleb tihedamini siis see on ju veel vahvam.

    Palju vahvaid mõtteid ja kordaminekuid edaspidiseks :)

    ReplyDelete
  10. Minu õnnitlused Stellariumi sünnipäeva puhul! Mulle meeldib lugeda Stellariumi. Praegu olen Facebooki, Instagrami ja Youtube Stellariumi jälgija. Loen blogi üsna ammu, umbes kaks aasta. Loen Eestist, aga täpselt - Narvast. Leidsin Stellariumi Facebooki kaudu. Kõige meelsamini loen ilunippide postitusi, aga meeldib erinevad postitused ka.

    ReplyDelete
  11. Oh, wow, this is a fabulous gift calendar
    Well, thanks to Stellarium I discovered many beauty products and perfumes I like, I don't remember exactly what I bought, but I know I was really excited that I read a review on the blog and the product was great for me.
    Stellarium is truly inspiring, from outfits that stand out, to beauty and food, I learned a lot from your blog! I mostly enjoy reading the beauty posts, especially reviews. The Peek inside category is also my favourite.
    I am from Romania, from the city of Targu Mures, and I have been following the blog for over a year :)
    I'm a fan on all 3 platforms & I shared on Facebook and Twitter
    P.S. I won a Lancome Visionnaire minicream on the Advent Calendar in December, I sent an e-mail, but haven't received a reply or the prize so far...

    ReplyDelete
  12. Stellariumini jõudsin umbes kaks aastat tagasi. Alatasa kuulsin kedagi seda blogi nimetamas, aga ma ei kujuta isegi ette, miks ma arvasin et see on venekeelne blogi (haha:D). Kuidagi ei kippunud vaatama ka tulema. Ühel päeval sattusin Stellariumi lehele ja siia ma jäin. Lugesin läbi vist enamuse postitustest ja vähemalt ülepäeviti (uue postituse ootuses-lootuses) külastan blogi tänaseni! Mind puudutavad väga postitused, mis on seotud näonaha ja -toodetega, kuid loomulikult ootan igat uut postitust suure põnevusega!
    Soovin Sulle palju inspiratsiooni, indu ja lennukat sulejooksu :)

    ReplyDelete
  13. Loen Stellariumit juba 2013. aastast, meeldivad tootetutvustused ja arvustused. Facebookis nägin Stellariumit esimest korda ja likesin lehekülge, nüüd näen iga kord, kui uus postitus tuleb ja asun lugema. Olen tellinud ka ühe Stellarium Boxi ja plaanis on märtsi kuus lubada endale veel üks box sünnipäevakingiks iseendale.

    Soovin edu ja jaksu ka edaspidisel blogimisel!

    ReplyDelete
  14. Palju õnne veelkord! Endiselt pesitsen Tallinnas ja loen nii kuidas aega on ja aastaid! Aeg lendab metsikult kiirelt! Mina jumaldan parfüümide arvustusi, sinu ilupostutused, nipid, elulised mõtted. Kõike naudin, alati kui lugema satun siis unustan end sinu maailma. 😊 Soovin Sulle edu ja jaksu pikkadeks aastateks! 💝😊

    ReplyDelete
  15. Mul on nii hea meel, et Sinuga tuttavaks sain ja su toredast blogist kuulsin. Olen tutvunud sellega paar kuud ja tore on lugeda Sinu arvamusi elulistest asjadest ja tänu Sulle mõtlen parfüümidest teisiti. Huviga ootan postitusi ja ilunippe.
    Palju, palju õnne nii Sulle kui blogile! :)

    ReplyDelete
  16. Palju õnne Stellarium!
    Mina olen andunud lugeja juba aastaid - alguses lugesin blogi Tallinnast aga nüüd teiselt poolt maakera. Umbes kord nädalas, kui blogi lahti teen, siis esimese asjana vaatan imeilusaid pilte ja loen uute toodete tutvustusi. Eriti meeldivad mulle muidugi kodumaised uudistooted, siis tean millega ennast järgmisel kodu külastusel varustada.

    ReplyDelete
  17. Palju õnne veelkord :D Ootan alati suure huviga uusi Stellariumi postitusi ja neist midagi eraldi esile tuua ei oskakski, nad kõik moodustavad igaüks omaette täiusliku elamuse. Väga armsad ja hingelähedased on aga need, kus mainid oma ema või tütart :) Peresuhted ja meile kõige lähedasemad on elus väga tähtsad.
    Tänu Sinu postitustele olen armunud Hunteritesse, olen saanud inspiratsiooni uutmoodi huvitavate komplektide kokkusättimiseks (ja kandmiseks). Ja veel lugematu hulga häid elamusi, infot ja säravaid hommikuid.
    Aitäh Sulle ja Stellariumile, jätkuvaid huvitavaid ja pööraseid ideid, energiat ja sära :)
    On suur au tunda nii fantastilist inimest ja blogi.

    ReplyDelete
  18. Ainult sinu blogi jälgides on näha, et aeg tõesti lendab, muidu ei saakski aru, aga muudkui sünnipäev sünnipäeva otsa :D aastadki segi juba.

    PALJU ÕNNE JA PALJU HÄID IDEID EDASPIDISEKS! :)

    ReplyDelete
  19. Happy Blogiversary!
    Follow you on Facebook, Instagram and YouTube.

    ReplyDelete
  20. Palju, palju õnne kallis Stella! :)
    Olen Sinu tegemisi jälginud algusest alates ja olid alati üks vähestest blogijatest, kelle postitused Bloglovini aegadel kiiresti lahti tulid ja vaieldamatult iga postitus läbi loetud sai.
    Mulle on alati meeldinud su pisut krutskiga kirjateosed ja ainult sinule omane kirjastiil. Kõige lemmikumad teemad muidugi on olnud kuulsuste meigikoti sisu, girl friday postitused ja erinevad arvustused.
    Palju edu ja jaksu ka edaspidiseks, et kirjutamise soon siin blogis otsa ei saaks! :)

    ReplyDelete
  21. Palju õnne! Mina olen Stellariumi lugeja juba päris algusest, teen seda Läänemaal ja mõnikord ka Läänemerel. Jälgin blogi kõikidel kanalitel, Insta tegin alles õige hiljuti. Lemmiklood on ikka parfüümiportreed! Auhindadest meeldib väga Victor&Rolf "Bonbon", imeline magus kommilõhn- komme armastan samapalju kui parfüüme.

    ReplyDelete
  22. I love it, happy birthday! I think that two years ago I discovered your blog, thanks to a review, I love how you do the Perfume Portrait section.
    Im from Chile, Villa Alemana city, followed on FB, Instagram And YouTube. Shared on Facebook And Twitter.

    ReplyDelete
  23. Mina loen sinu blogi juba neli aastat ja teen seda Hispaaniast. Ja ka kõige vanemad postitused on juba ammu läbi sirvitud. Minu poolest võiks postitused ilmuda kas või iga päev sest nii mõnus on hommikukohvi kõrvale midagi meeldivat lugeda!

    ReplyDelete
  24. Õnnesoovid palavad!
    Kord päevas oma tavapärast blogitiiru tehes käin läbi ka Stellariumi facebooki lehelt, et näha, kas on uut postitust. Tihti jõuab aga teade uuest postitusest juba varem mu facebooki feed'i. Lisaks käin siin spetsiaalselt otsimas retsepte või arvustusi teatud ilutoodetest. Vahel on ka google'i otsing mind siia toonud, seda samuti enamasti just ilutoodete puhul. No ja kui tuju halb ja motti vaja, siis alati abiks Girl Friday.

    ReplyDelete
  25. Loen Su blogi sama kaua, kui tänavu sellele vanust lisandub.Mulle väga meeldivad vintage riided ,prossid jne.Outfit postitused on väga põnevad.Ka meeldib lugeda arvustust meigitoodete kohta.��Parfüümi iseloomustused on hästi tajutavad,just nagu saaks kohe lõhnana lõhnavett ette kujutada.Peagi lipangi stockmanni sinu kirjeldatud lõhna nuusutama.Blogi tõttu olen ostnud Burberry My parfüümi ja Ilse Jacobseni mustad lilla tallaga kummikud,viimastesse olen eriti kiindunud, kannan neid isegi siis kui ei saja.
    Palju õnne Stellarium blogi!Edu ja meeliülendavaid ideid!����������

    ReplyDelete
  26. Ma mäletan oma viiendat sünnipäeva - sain kingituseks väga lahedad vahetatavate teradega värvipliiatsid ning tundsin, et olen juba päris suur tüdruk. Ka ühe blogi jaoks on see number juba päris arvestatav - minu siiraimad ja südamlikumad õnnesoovid:)

    Stellarium on minuga läbi nende aastate väga lahke olnud, aga kõige suuremat tänu tunnen just sellest, et sageli siinseid postitusi lugedes tunnen ka ise suuremat julgust jäämaks iseendaks. Tunnen, et kõik on võimalik, kui vaid uskuda ja unistada. Just täna oli see mõte mul jälle peas, kui mingi situatsioon tõi päevakorda küsimuse, et kas ühel hetkel peaks hakkama ka täiskasvanulikult käituma, olema tubli ja asjalik, võtma vastu ratsionaalseid ... ah, ma ei hakka seda juttu isegi pikemalt kirjutama, ma parem olen edasi mina ise, loen Stellariumi, unistan tööle minnes haldjatest ja võluritest, imetlen väärikat vanaprouat, kes igal hommikul oma õrnroosa kübara lehvides mulle vastu jalutab ja kiigun salaja õhtuti laste mänguväljakul. Tõele au andes - nagu minu kallis vanaema ütelda armastab - ei näe ma ühtegi põhjust, miks seda muuta.

    Armastusega,
    Maria

    ReplyDelete
  27. Postitusi võiks tõesti sagedamini olla, aga samas eelistan iga kell kvaliteeti kvantiteedile. Lugeja olen olnud umbes paar aastat ja kõige rohkem huvitavad mind parfüümide arvustused, sest see on minu nõrgim lüli. Mul on olnud väga üksikuid parfüüme ja seda "päris enda lõhna" ei ole siiani leidnud.

    ReplyDelete
  28. Congrats!
    I follow you in ig, Facebook and twitter. And I share.
    Thank you and kisses.

    ReplyDelete
  29. Milliseid postitusi loed kõige meelsamini? - Mulle meeldivad just elulised postitused, sinu vahetud arvamused teatud olukordade suhtes ja mingid ägedad leiud, näiteks mõni uus hea lõhn või koht, mida külastada. Kuna ise elan üsna rutiinset elu, siis Sinu blogi lugedes on alati selline ergas tunne sees ja jään alati huviga järgmist postitust ootama :)
    Edu ja värvikirevat blogi ka edasipidiseks!

    M-L

    ReplyDelete
  30. Stellariumi blogi lugeja olen olnud umbes 5 aastat ja teen seda Saaremaalt.Väga meeldib lugu sinu emast see liigutas mind väga ja tuletab minu emagi kes tahab alati stiilne ja ilus välja näha.Väga pakub huvi sinu blogis parfüümide tutvustus.Meeldib näha kui stiilselt sa piltidel riides oled ja mõndagi fotot vaadates tekib tunne nagu oleksin ise ka seal.Väga meeldib et sa paned kirja lugusi kogu oma hingega see peegeldub sinu lugudes.Väga meeldiks lugeda veel rohkem makeover rubriike.Ei ole kordagi midagi võitnud sinu blogist siis loodan ehk tuleb minulgi võimalus midagi võita mis lõhnaks hästi ja teeks palju rõõmu.Ilusat blogi sünnipäeva sulle kaunis Stella.

    Tervitustega Galina

    ReplyDelete
  31. Õnnesoovid! On väga mõnus aeg-ajalt unustada ennast lugema ja vaatama kaasaegset muinasjuttu...

    ReplyDelete
  32. Stellaariumist sain teada üle aasta aja tagasi. Loen seda sellest ajast saadik, nüüd viimasel ajal on kiired ajad olnud, pole olnud aega kursis su tegemistega olla. Loodan et see kaua ei kesta.
    Mulle meeldivad su ilupostitused väga ning kaifin su nö kööginurga postitusi, olen sealt saanud paar näpunäidet kuidas, mida teha.
    Edu sulle Su tegemistesse! ;)
    jälgin su postitusi Kose kandist.

    ReplyDelete
  33. Dear Stella! Happy birthday with your blog! Want to wish you that all your begginings were succesfully accomplished, all your thoughts, ideas and wishes came true. Thank you for your hard work bringing us so many helpful information. Your follower Jekaterina.

    ReplyDelete
  34. Hei Stella!
    Tahaksin Su blogis rohkem lugeda igast ehetest ja käekelladestki.Olen ise väga tagasihoidlik kaelakeede ,käevõrude ja muude hiilgavate asjade kandja.Äsja ostsin tumesinise hiina stiilis peenikese käevõru. Selle ostsin secondhandist selle pärast, et mäletan et lapsepõlves oli mu emal täpselt sellised käevõrud, mitmevärvilised peenelt kaunistatud lilledega.Usun et need ehted ja osad samas stiilis riidedki mis kunagi ema kandnud sobivad niivõrd hästi ka tütrele.Su blogi on suureks inspiratsiooniks paljudele.Kui soojemaks läheb luba ,et mõnes postituses kannad jälle mõnada kaunist kübarat!Oma postitustega Sa suudad vähendada natukenegi mu kodumaa igatsust!Palju õnne veelkord!
    Jälgin Su postitusi ülelahe Helsingist.

    ReplyDelete
  35. Kas juba 5 aastat? Mõtlen, kuidas aeg lendab ... , aga samas on Sinust jäänud nii palju mõnusat lugemist ja meenutamist.Vaatasin just üle YouTube videod - neid võiks rohkem olla, kui võimalik.
    Postita siis, kui on rõõm või mure - jagatud rõõm on TopeltRõõm ja jagatud mure Pool Muret - loodan ma.

    Tähistan blogi väikest juubelit, nagu Sa arvata võid, hästi lõhnavana! Suur tänu!
    Tervist ja õnne Võrumaalt!





    ReplyDelete
  36. Kui aus olla, siis ma ei mäletagi, kuidas ma tee Sinu blogini jõudsin - ilmselt see ikka Facebooki vahendusel oli :) Aga ütlen ausalt, et oled esimene, kelle blogi hakkasin lugema ja üks väheseid, kelle blogi jälgin igapäevaselt. Mulle meeldib Sinu stiil, sinu omapära, sinu sära ja oskus inimeste südamesse pugeda!
    Olen varem ka kommenteerinud ja endiselt samal lainel, et minu lemmikpostitused on Travel rubriigist. Kuna mulle väga meeldib reisida, siis huvitab mind kõik, mis sellega seondub ning alati on põnev niiöelda reisida läbi teiste silmade ka :) Ja seda sinu Travel postitused võimaldavad väga hästi!
    Loomulikult meeldivad mulle väga fotod - need on alati läbimõeldud ja professionaalselt teostatud!
    Aitäh Sulle, et oled ilusad viis aastat meiega enda tegemisi jaganud!

    Marilyn,
    Kes jälgib sind algusest peale Tartu linnast :)

    ReplyDelete
  37. Блогер — это летописец нынешнего дня.
    Новостями ежедневно радует меня.
    Перед «клавой» чашка кофе и ещё — экран.
    Пишет всё он — от веселья до душевных ран.
    Пишет блогер интересно — лишь взахлёб читай.
    Поищи себе полезность, да на ус мотай.
    Абы что писать не станет этот человек,
    И в подробностях расписан будет этот век.
    Если будет интересным и красивым блог,
    То читателей огромным будет к вам поток.
    Если блогер не умеет новости подать,
    То, увы, никто не станет блог его читать.
    Пусть весёлым местом будут блоги для нас всех!
    Летописцам эта радость принесёт успех.
    Чтоб работа летописцам радость принесла —
    Важно, чтоб весёлой очень новость всем была.
    Будь весёлым (пожелаю в этот светлый час)
    И веди непринуждённо свой дневник для нас.

    Поздравляю Стелляриум!

    ReplyDelete
  38. I and Stellarium born on the same day 7.2. This fact me immensely happy. In the horoscope really has something true and interesting. Suppose Stellarium is the most original and most creative blog that I follow a zodiac sign of Aquarius has just those characteristics. Additionally Stella you're very kindhearted woman, creative, interesting, you radiate positive energy and you've got something special in itself, have charisma. If I close with pleasure would be personally acquainted with you. I follow you for a long time on all social networks.

    ReplyDelete
  39. Tere, Stella!
    Ma olen Sinu blogi vaikiv ja tagasihoidlik lugeja. Ma olen pärit Eestist, väikesest linnast, mis asub Ida-Virumaal, Jõhvis. Kas Sa oled kunagi Jõhvis käinud?
    Stellariumit loen ma umbes kaks aastat ja leidsin Sinu blogi tänu sellele, et otsisin isale parfüümi sünnipäevaks ja lugesin rewiev-sid My Land by Trussardi kohta. Sinu blogist leidsin ma just selle lõhnale tagasisidet ja otsustasin seda isale kinkida. Selle kingitusega täitsin ma oma isa soovid!
    Sinu blogi ma loen siis, kui vajan inspiratsiooni: tavaliselt loen Sinu postitusi nädalavahetustel hommikuti. Mulle meeldib see, et Sa teed postitusi igal nädalal. Muidu võiksid Sa seitse korda nädalas postitusi teha, aga see on juba liiga SuperMegaHea!
    Kuna Alice imedemaal on minu lemmik raamat ja suur inspiratsiooni allikas, siis sai minu jaoks lemmikuks Sinu postitus Vihula mõisas jalutuskäigu fotodega. Ma isegi ostsin endale kangast ja palusin emalt mulle ruudulist seeliku teha. Ma soovin ka olla muinasjutu peategelane ja sinine ruuduline seelik on mul juba täitsa olemas! „Muinasjutud on parim koht, kuhu põgeneda“ – kirjutasid Sina – ma olen Sinuga nõus: me oleme võimelised enda elu ise paremaks muuta. Me saame oma muinasjuttu üles ehitada ja olla õnnelikud iga päev. Aitäh Sulle, Stella, hea lugemise, mõtete ja inspiratsiooni eest!
    Mulle meeldib üks konkreetne auhind: imeline Lancome`i parfüüm "La Vie Est Belle"… oi, kui õnnelikuks võiksin ma saada, kui minu kevad algaks koos selle imelise ja muinasjutulise parfüümiga!

    ReplyDelete
  40. Palju õnne väike juubeli puhul! Kuigi blogi jaoks ei ole 5 aastat sugugi vähe. Soovin Sulle veel rohkem lugejaid nii Eestist kui ka välismaalt, veel rohkem huvitavaid teemasid, särtsu ja noorust ja positiivsust ja ilu! Ole ka edaspidi nii tubli ning tee ka kõige hallimad meie päevad ilusamaks ja päikeselisemaks.
    Olga Tartust

    ReplyDelete
  41. Thank you for a fabulous gift. My spring is becoming sweet. 😊

    ReplyDelete
  42. Head lugemised.Jälgin algusest peale ja Tallinnast.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig