Wednesday, October 12, 2016

We Are Going To Be Friends


Although autumn is a colorful time, we will not have to wait long for the shrill winds, dampness and darkness. You know that feeling when you look out the window and shiver in the face of the windy weather. However, there is something in the autumn, that gives us the chance to enjoy it and stroll playfully through the leaves.

Of course, it is warm knitwear, which gives us a comforting wrap. Additional fun is provided by warm dresses, which have been sulking in the storage throughout the summer... Now is the time to take them out again. And, of course, your furry vests are about to triumph. Yes, for me autumn is always a challenge. In particular, it calls for courage to step into a dark autumn night, where nothing inviting seems to be waiting. But it was the British brand Superdry that we took out for a photo session on such a night, that I would rather have spent idoors. And you know what - the autumn is not really guilty of anything - if you get properly dressed and walk around, you will see everything in a different light at dusk. Even the wind can become your friend, as it  plays around passionately in your hair and whispers all sorts of melodies in your ear. In one bizarre moment the autumn wind whispered to me: "We Are Going To Be Friends!" Perhaps it was right? My first outfit in collaboration with the Superdry is in front of you!


Outfit details:


Dress & cardigans: Superdry
Wellies: JuJu Jellies
Bag: Ted Baker


Kuigi sügis on värviküllane aeg, ei pea me kaua ootama tuuli, rõskust ja pimedust. Tead ju seda tunnet, kui sa vaatad aknast seda tuulist ilma ja väristad õudusest õlgu. Kuid siiski on sügises midagi, mis annab meile võimaluse seda nautida ja mängeldes läbi krõbisevate lehtede astuda. 

Mõistagi on need soojad kudumid, millesse on end lausa lohutav mähkida. Vähem rõõmu ei tee soojad kleidid, mis suvel kapis mossitavad... Nüüd on aeg jälle need välja võtta. Ja loomulikult teevad karvased vestid oma võidukäiku. Jah, minu jaoks on sügis alati väljakutse. Eriti nõuab minult vaprust astuda õhtul pimedasse sügisesse, kus pole justkui mitte midagi kutsuvat. Kuid just Briti brändiga Superdry tegime pildiseeriad sügisõhtul, mille veedaksin parema meelega hoopis toas. Ja tead tead mis, sügis ei ole tegelikult milleski süüdi - kui sa paned end soojalt riidesse ja jalutad mõnusalt ringi, näed hämaras kõike hoopis teises valguses. Isegi tuulest võib saada sinus sõber, ta mässab kirglikult juustes ja sositab kõrvu igasugu mõtteid. Ühel veidral hetkel sosistas sügistuul mulle kõrva: "Meist saavad veel sõbrad!" Võibolla on tal isegi õigus? Milline on sinu suhe sügisega? 


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

10 comments

  1. Esimene ja viimane foto seeriast on mu erilised lemmikud, tuulest pisut hooletud, muretud, enesekindlad ja veidi äraolevadki ehk, jäädes sealjuures salapäraselt veetlevaks. Just nii meeldib mullegi sügist nautida, tuule sasitud juuste pärast naerdes ja lehekrabinas sosinaid kuulates. Minu arust on kõik sügisesed peod alati eriti lõbusad ja kui on lõbus, siis võib ju ka sügisest hea sõber saada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma olin laps ja hiljem ca 17-18aastane, siis mulle sügis nii väga meeldis. Vahepeal tekkis mingi error, kuid kõige suurem lahendus sügisega seotud probleemidele tuli sel suvel. See on päris pikk protsess olnud ja kirjutan sellest peagi ka Stellariumis. Soovin Sulle imelist sügist!

      Delete
  2. Minu meelest on sügisel kaks nägu ja tegu. Esimene sügis on see värviliste lehtede, trendikate kudumite-vestide sügis, ta on tore ja lõbus ning on ilus järelkaja suvele. Teine sügis on aga hoopis omaette teema, selles pole ühtegi värvi, taevas on hall ning kõik lehed on ka maha kukkunud. Õues on külm, sombune, pime... Aga siinkohal meeldib mulle alati tsiteerida meie Sass Hennot, kes on selle sügise olemuse ära tabanud ja kirja pannud: "See aeg, kui sügis muutub talveks, kestab vaid mõned päevad. Kui sa selle aja ära tunned, ei häiri sind kunagi, et sellel maal, kus sa elad, on liiga külm, liiga sombune või liiga masendav elada."
    Niiet lõppkokkuvõttes on ka sügis minu jaoks äärmiselt meeldiv, sügav ja mõtlik aeg. Ja nii ei tundu ka tühjad puud tuules mitte kurvad, vaid hoopis graatsilised ja nõtked.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui vahva ja ilus tsitaat. Tõepoolest on ju algava nädalaga tulnud kohale see sügise "teine nägu" ja nüüd peab ka hinges olema vaprust, et pärast kella keeramist ikka selg sirgelt edasi rühtida. Kuid talve, päkapikkude, advendikalendri ootuses ei peaks küll midagi ilma süüks panema.

      Delete
  3. Mina olen suur vihmapõlgur ja sügis enamasti tähendab minu jaoks niiskust ja vihma. Samas siiani on tänavune sügis olnud ülimõnus. Ma lihtsalt armastan neid värve, lehti ja õunu, metsa all laiutavaid seeni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul ei lähe kunagi meelest, kuidas me sel sügisel linnast välja sõitsime ja metsikus aias ploome korjasime. Ja üldse on tore lisaks metsaandidele koguda mälestusi, millele ikka ja jälle kaminatule valguses mõelda...

      Delete
  4. Hea viis kuidas sügisesse vaadata! Ja nõustun, õige riietus annab alati sooja, olgu ilm nii külm kui tahes!
    Super outfit, nagu alati, kleit ja jakk lemmikud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks ta ole - ei ole olemas halba ilma, küll aga halb riietus.

      Delete
  5. Kõik on tõesti mõtlemise küsimus. Kui sügisene tuul ja pimedus tekitab masendust ja isiklikult minul see aastatega ainult süveneb, siis võttes asja nii, et mida muuta ei saa, see tuleb lihtsalt üle elada, mähin ennast suurtesse pehmetesse sallidesse, otsin välja magusaima parfüümi ja punase huulepulga ning nagu läheb sügis ka natuke sõbralikumaks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mida aasta edasi, seda rohkem mõtlen asjadele nii, et mida muuta ei saa, see tuleb kuidagi enda kasuks pöörata. Töötab küll, vajab vaid pisut mõttemänge :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig