Monday, October 10, 2016

Peek Inside: OWAY Rolland Hair Care


Last summer, on a beautiful day, I counted all the products I use after washing my hair. Without noticing, I counted ten different products! Unbelievable! After that, I started paying attention to not putting too much chemicals in my hair. As the first step, I decided to swap 50% of my hair products to natural ones.

I believe that when you're looking for new opportunities, they sometimes come to you themselves. That's how I found the brand OWAY which means Organic Way. I've tested their products for a month and what's more important - I've asked my friends to test them as well. So I announce the series "My month with OWAY" in May. 

Those who are looking for a change in their hair products, won't be disappointed.  I'm always on the lookout for new aromas. The first thing that captivated me about OWAY products was the deep aroma of their shampoos and conditioners - very luxurious and completely new for me. I remember tried OWAY's 'Frequent use hair & scalp bath' shampoo and 'Curly hair mask'. I tested the products for the first time in January at Hedon Spa. It was cold winter outside and the moment I pushed my long nose in the shampoo bottle, I felt the scent take me away from the cold Estonian climate. Somewhere with a lot of sun, exotic spices, and hot sand.

In the beginning of the year, I still had a fringe, and it meant that I washed my hair every day. All my mornings started very oriental thanks sto the 'Frequent use hair & scalp bath'. There is biodynamic lemon in the shampoo that gives shine to matte hair thanks to vitamin C. In addition there's white tea in it that has an anti-ageing and stress relieving effect. It definitely relaxes when you wash your hair, and that's what everyone needs regardless of whether you lead a fast-paced life or if you're more like the Dormouse.

Another kind of trick for me was hair masks by OWAY, because I didn't believe in them at first. I colour my hair three times a month, curl them, and do a thousand other things to them. Until now, only strong chemicals have helped. OWAY's masks lure you first with their scent and then you feel that they really work on damaged hair. 'Silk'n glow hair mask' is deeply nourishing for dry and porous hair. It's recommended to be kept in hair up to 5 minutes, but I went to the sauna and kept it on for half an hour. The result was soft hair that was like new and gone through a healing treatment. What's the secret of Silk'n glow hair mask? Among other goodies, there's Brazilian nut in Silk'n glow, it contains a lot of A and B vitamins, makes hair easy to handle, and adds shine.

Another mask that became my favourite is the 'Curly hair mask'. The mask promises volume, and if you curl your hair from day to day, volume is definitely much appreciated. 'Curly hair mask' contains biodynamic licorice that restores circulation in your hair, calms the hair and alleviates irritated scalp. No wonder I'm thrilled about the scents of OWAY products. These scents and perfect results sound like hair product heaven.






Eelmisel suvel loetlesin ühel ilusal päeval pärast juuksepesu üles kõik tooted, mida endale innukalt juustesse panen. Kokku sai märkamatult kümme erinevat hooldusvahendit! Uskumatu! Pärast seda hakkasin üsna põhjalikult jälgima, et minu juustes liigne keemia valssi ei tantsiks. Esimese asjana otsustasin, et vahetan oma vannitoas 50% juuksetooteid looduslike vastu.

Umbes viis-kuus aastat tagasi testisin mitmeid erinevaid looduslikke šampoone ja pidin alati pettuma. Kui šampoonid tegid kuidagi oma töö ära, siis palsamid ja maskid minu rikutud juukseid ei toitnud. Nüüd otsustasin anda looduslikele juuksetoodetele uue võimaluse. Ma usun sellesse, et otsid uusi lahendusi, tulevad nad vahel ise sinu juurde. Nii leidsin enda jaoks firma OWAY, mis tähendab Organic Way. Just selle firma tooteid olen mitme kuu vältel testinud ja mis veelgi tähtsam - palunud ka oma sõpradel proovida. Seega kuulutan maikuus selle postitusega avatuks lugude sarja "Minu kuu OWAYga". Need, kes otsivad oma juuksetoodetele vaheldust, pettuma ei pea.

Ma olen alati uute aroomide otsinguil. Esimene, mis mind OWAY toodete puhul kõnetas, oli šampoonide ja palsamite sügav aroom - väga luksuslik ja ühtlasi minu jaoks täiesti uus. Meenub, et proovisin esimest korda OWAY "Frequent use hair & scalp bath" šampooni ning palsameid jaanuaris, kui puhkasin Hedon Spas. Väljas oli krõbe talv ja kohe, kui ma oma pika nina šampoonipudelisse pistsin, tundsin kuidas lõhnad viisid mind külmast Eesti kliimast eemale. Kuhugi, kus on ohtralt päikest, eksootilised vürtsid ja kuum liiv.

Aasta alguses oli mul veel tukk ja see tähendas, et ma pesin juuskeid absoluutselt iga päev. Kõik minu hommikud algasid tänu šampooniga "Frequent use hair & scalp bath" (müügil siin) väga värskelt ja samas oli sinna peidetud idamaist aroomi. Šampoonis leidub biodünaamilist sidrunit, mis lisab vitamiin C abil mattidele juustele sära ning läiget. Lisaks on šampoonis valge tee, millel on vananemisvastane ning stressileevendav mõju. Päris kindlasti mõjub see pead pestes lõõgastavalt ja seda vajab iga inimene, hoolimata sellest, kas elutempo on kiire või meenutavad su päevad hoopis muinasjutus Alice Imedemaal pidevalt puhkava Unihiire elustiili.

Omaette trikk olid minu jaoks OWAY maskid, sest alguses ma ei uskunud nendesse. Ma värvin juukseid kolm korda kuus, keeran rulle ja teen nendega 1000 trikki. Seega on seniks mind aidanud vaid tugev keemia. OWAY maskid aga hakkavad sind võrgutama esmalt oma lõhnaga ja seejärel sa tunned, et nad tõesti töötavad rikutud juustega. "Silk'n glow hair mask" (müügil siin) on sügavniisutav nii kuivadele kui ka väga poorsetele juustele. Seda soovitatakse juustes kuni viis minutit hoida, kuid mina käisin saunalaval ja hoidsin seda juustes pool tundi. Tulemuseks olid justkui uued ja pehmed juuksed, sellised, mis on teinud läbi hirmkalli ravikuuri. Mis on Silk'n glow juuksemaski saladus? See sisaldab kaera, mis turgutab väga kuivasid juukseid, orgaanilist Cupucau’d, millel on niisutavad, pehmendavad ning sära andvad omadused. Viimane piisk Silk'n glow`juuksemaskis on Brasiilia pähkel, mis sisaldab rohkelt vitamiine A ja B, muudab juuksed kergesti kammitavaks ja lisab sära. 

Teine mask, millest sai minu lemmik, on "Curly hair mask" (müügil siin). See aitab pusasid kergemini lahti harutada ja sobib ideaalselt minu tütrele, kelle pikkadest juustest leian alatasa mõne iseka pusa. Kuid see mask sobib ka minule, kuna annab juustele volüümi. Kui keerad päevast-päeva lokke, on volüüm sinu juustes väga oodatud külaline. Pole ka ime, et ma olen OWAY toodete lõhnadest vaimustuses. "Curly hair mask" sisaldab biodünaamilist lagritsat, mis taaselustab juuksesisest aineringlust, rahustab juukseid ja leevendab peanaha ärritusi. Samuti on seal orgaaniline St. John’i naistepuna, millel on kaitsvad, rahustavad ning juukseid nooruslikuna hoidvad omadused. andiroba ekstrakte, mis soodustavad lokkis juuste kasvu muutes need seejuures elastseks, pehmeks ja niisutatuks. Seega, kui otsid enda juuksehooldusesse midagi uut, siis ava oma uks OWAY toodetele.





PHOTOS: Meisi Volt


Stellariumil on nüüdsest oma YouTube`i kanal. Vaata meiki, mis kannab pealkirja "Aprilli lemmikud ja kust leiad ühe OWAY toote:


SHARE:

11 comments

  1. Kirjutasid, et värvid juukseid 3x kuus.. Kas-mis-miks-kuidas? :)
    Kas minimaalne väljakasv riivab silma või on selle taga hoopiski mingi muu põhjus (mida ma esmapilgul välja ei suuda mõelda)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma JÄLESTAN välja kasvanud juukseid. Vahel ma vaatan teles tuntud naisi, kellel on peas 2-3 cm tumedat riba ja alles siis tuleb blond juus ning ma ei räägi siin moodsast ombrest. Mul on originaalis mustad juuksed ja kiire juuksekasv, nii häirivad mind juba need 2 millimeetrit, mida ma just täna pahaselt peeglist vaatasin. Seega on jah nõnda, et värvin iga kümme päeva tagant juukseid. Mul on kodus profivärvid ja seega panen värvi enamjaolt ise pähe. Kuid käin ka Fashion Hairis, kus mu eest hästi hoolt kantakse :)

      Delete
    2. Kusjuures kõigil see väljakasv teab mis kole ei olegi. Mõnele kohe täitsa sobib. A see ikka üsna individuaalne. Minul endal ka päris tumedad juuksed originaalis ja kui on blondiks värvitud aeg-ajalt, siis sekundi pealt tundub, et muutub väljakasv koledaks ja KOHE KOHE KOHE on vaja juuksuri juurde.
      Ma ausalt olen arvanud, et sa oled originaalis blond, sest juuksed ei saa ju ometigi olla koguaeg korras?? :)

      Delete
    3. Jah, see on rohkem sisetunde küsimus. Mõni kannab väljakasvu kauniks (kuigi ma kahtlustan alati osava juuksuri kätt). Kuid mis puutub minusse endasse, siis ma olen armutu väljakasu osas. Mul juuksur vahel soovitab vahet pidada, kuid enamjaolt on mul juuksed kogu aeg värvitud. Aga jah, ma olen mustade juustega, nagu ka mu isa. Seega õnnestus mul Sind vist ära petta? :)

      Delete
  2. Kas OWAY šampoon vahutab piisavalt ja peseb juuksed puhtaks? Maskid tekitasid huvi, tahaks ka nende lõhnadega tutvust teha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neil päevil ma ei seostaks enam vahutamist sellega, et pea on puhas. Küllalt nähtud seda vahutamist, mis jätab juuksed ikka veidraks. Mina olen tulemustega rahul. Testisin nende valikust rohkem šampoone, kuid kuna seda kasutasin kõige sagedamini, sai just see lemmikuks, mida tahtsin lugejatega jagada.

      Delete
  3. Ka minu roosade juuste lemmikud. Ma jumaldan Silk'n glow hair juukseõli! Pole midagi paremat saanud, soovitan sajaga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tahtsin eelmisel suvel roosasid või siniseid juukseid. Küll tahaks Sinu juustest pilti näha. Mul on ka nende juukseõli ja olen sellest vaimustuses.

      Delete
  4. Kui üks kord mu šhampoonide varu otsa saab, siis püüan endalegi soetada mõne O'WAY toote. Kusjuures minu jaoks on pigem meeldiv see, et šhampoon vahutaks. Kui ei vahuta, siis tekib selline tunne, et kohati juuksed üldse nagu ei saanudki puhtaks... :) Kuidas kellelegi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult peavad juuksed ikka krudisema sõrmede all! Siis puhtad. Kui väike olin, siis ema ütles nii :D

      Delete
    2. Selle šampooniga nad mõnusalt krudisesid. Just eile pesin viimase tilgaga juuksed puhtaks ja tundsin rõõmu, et just seda toodet soovitasin.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig