Tuesday, January 5, 2016

Instagram Inspiration - Sweet Temptations


This year's first Instagram Inspiration is devoted to the culinary arts. More precisely those cooking wizards who make delicious cakes, cookies, and manage to capture those temptations even more temptingly in photos. One capable woman like that is Tessa Arias whose blog I've been following for a long time, and whose Instagram shouldn't be looked at when hungry.

Tessa keeps a successful blog Handle the Heat and she's released many cookbooks. I've mentioned other accounts with delicious photos in previous posts as well, but there's never too much of a good thing. Ay Cafero continues to offer cool ideas to its followers on how to join flowers with a tasty bite. When we had a few picnics this summer, I went there for inspiration. I peek into Cake World when I know I have a lot of time in my hands for making food, and before my lovely family (read: one hungry bunch) devours all the dishes, I manage to fill the pancakes with something especially tasty. Which accounts devoted to cooking do you follow?

12-16. Aycafero
16-18. Festprinsessene
19-20. Cake__worlds

Selle aasta esimene Instagrami Inspiratsiooni postitus on pühendatud kokakunstile. Täpsemalt nendele nobenäppudele, kes teevad maitsvaid kooke, küpsiseid ja suudavad need ahvatlused veelgi ahvatlevamalt fotodele püüda. Üks selline võimekas naine on Tessa Arias, kelle blogi olen pikalt jälginud ja kelle Instagrami ei tasu tühja kõhuga vaadata. 

Tessa peab edukat blogi Handle the Heat ja ta on andnud välja mitu kokaraamatut. Teisi Instagrami kontosid, kust leidsin isuäratavaid kaadreid, olen varasemates postitustes maininud, kuid ega küll küllale liiga tee. Ay Cafero pakub oma jälgijatele jätkuvalt vahvaid ideid, kuidas liita lilled ühe maitsva ampsuga. Kui tegime suvel paar vahvat piknikku, siis ammutasin sealt inspiratsiooni. Cake Worldsi armastan kiigata siis, kui tean, et mul on söögi tegemiseks laialt aega käes ja enne kui mu armas perekond (loe: üks näljane kamp) kõik mu road ära hävitab, jõuan ka pannkoogid millegi eriti maitsvaga täita. Milliseid kokakunstile pühendatud kontosid sina jälgid?  
SHARE:

13 comments

  1. Enne tööpäeva lõppu tulin blogisse ja nüüd küll kahetsen. Arvan, et lähen kuskilt pagariärist läbi ja ostan endale vähemalt kaks kooki. PS. Lugesin seda tühja kõhuga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohtlik tegevus külastada Stellariumit ette tööpäeva lõppu ja veel tühja kõhuga!

      Delete
  2. Ma just sõin õhtusöögiks taldrikutäie lasanjet, aga ikkagi kahetsen, et su postituse avasin. :) Suurepärase magusa suutäie vastu ei saa ükski soolane amps!

    Tahan jaanuaris tütre sünnipäevaks mõnda uut torti proovida teha, ja kardan, et pean su mainitud lingid läbi piiluma (ja arvatavasti vesistama). Ise ma ühtegi toidublogi ei jälgi. Inspiratsiooni ammutan Pinterestist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen nõus. Magusa suupiste vastu ei saa midagi. Tõsi, mul on nõrkus soolapulkade vastu, mida ma käi oma kodupoest just õhuti ostmas ja söön siis ära terve suure karbi. Tavaliselt salaja, et laps jaole ei saaks :)

      Delete
  3. Nädalavahetusel plaanin šokolaadikooki teha. Väga mitmekülgne blogi mida jagasid, aitäh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaga muljeid, kuidas šokoladikook välja tuli. Mina tegin browniesid.

      Delete
  4. Kokakunsti blogisid ei jälgi, Instagrami ka pole :) Kui tahan midagi proovida, siis uurin Toidutarest või Nami-namist. Ma arvan, et see postitus siin tekitab küll mõtte, et kohe võiks midagi teha...Kuid täna õhtu teen lihtsat õunakooki, millele lisan rosinaid ja vahtrasiirupit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nami-Nami on ka minu lemmik. Kuid kõige rohkem loen blogi Ise tehtud. Hästi tehtud. Välismaised toidublogid on jälle omaette teema. Tõsiselt ilusad ja vahvate ideedega.

      Delete
    2. Nami-Nami on ka minu lemmik. Kuid kõige rohkem loen blogi Ise tehtud. Hästi tehtud. Välismaised toidublogid on jälle omaette teema. Tõsiselt ilusad ja vahvate ideedega.

      Delete
  5. Oh my oh my, need pildid on tõesti õelad, kiusavad ja ahvatlevad.
    Otseselt ei hoia ühelgi toidublogil silma peal kuna söögitegemiskunsti Tallinnas vãga harrastada ei saa, kuna pole otseselt kööki, kus midagi valmistada oleks võimalik. Mis on tegelikult vis hea, ma arvan. Muidu ma kogu aeg kokkaks. Aga muidu üldiselt kui oma lapsepõlvekodus olen, siis tavaliselt kasutan ka võimalust, et midagi küpsetada. Reeglina kasutan internetist esimest ettejuhtuvat retsepti, mis mulle meeldib. Aga minu üks lemmik blogisid, kuhu vahepeal satun on Ragne Värk blogi kokkama.ee. Samuti ka Toidutare ja Nami-Nami, mis eelnevalt kommentaariumis mainitud said.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meil detsembris kuumas ahi iga päev. Kogu aeg olid erinevad küpsetised ahjus :) Aga tundub, et see pime detsember sai nii ka üle elatud.

      Delete
  6. Olen täna Londonis käinud kahes kohvikus. Peatun Knightbridge`is ja siin jagub selliseid kooke :) Sulle siin meeldiks, Stella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, Knightbridge! See on igal aastaajal ilus. Ära unusta siis Harrodsit!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig