Friday, July 3, 2015

Girl Friday: You Send Me Flying



When the sun comes out and weather gets warm, there's a thousand and one things that I'd want to do. Warm weather is confusing, because when it finally arrives, I can't decide what to do with it. Should I go boating on a river? Lounge in a hammock? Speed around on my scooter? Wear a new hat, an even newer dress and organise a picnic? 

Why am I not omnipresent so I could do all those things on one day? One thing is clear - this photo series done in Riga suits today. When we enjoyed Riga some time ago with Meisi, summer had already arrived there. I wore a airy flowing dress, which naughtily revealed a shoulder, and light wind stroked the hair. Girl Friday wishes a happy Friday to everyone from the streets of Riga!

Outfit details:

Dress: Cozy Boutique
Jacket: Caslon
Shoes: Office
 Clutch: KUMA (here) 
Jewelry: vintage


Kui päike tuleb välja ja ilm läheb soojaks, tahaks teha 1000 ja 1 asja. Soe ilm viib segadusse, sest kui ta lõpuks saabub, ei suuda ma otsustada, mida sellega ometi peale hakata. Kas minna paadiga jõele? Kas pikutada võrkkiiges? Kas kihutada tõukerattal? Kas panna pähe uus kübar ja veel uuem kleit ning korraldada piknik? 

Oh, miks ma pole ometi omnipresentne, et kõiki neid asju ühel päeval teha? Üks on selge - see Riias tehtud pildiseeria sobib tänasesse päeva. Kui me mõni aeg tagasi Meisiga taas Riiat nautisime, oli suvi seal juba kohal. Minul läks käiku lendlev ja õhuline kleit, õlg oli kohemaid kelmikalt paljas ja kerge tuul paitas juukseid. Girl Friday soovib otse Riia tänavatelt kuuma reedet kõigile!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Need viimased kolm pilti on nii lahedad. Kust ma saaksin endale ka sellised platvormkingad? Jääb mulje nagu Sul oleks 100 meetrit jalgu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need on Inglismaalt ostetud. Firma nimi on Office ja nad pakuvad suht mõistliku hinnaga originaalseid kingi. Lisaks on kingad ka erakordselt mugava (küll mitte munakivi tänavate), kuid mul õnnestus nendega kord ka tantsupoognaid võtta.

      Delete
  2. Armastan Riiat ja linna vanade majade arhitektuuri.
    Kelmikas tuulest viidud kleidike ja taustal vanaaegsed hooned on piltidel väga stiilne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma tahan Riiga alati tagasi minna. Nii ilus, nii mõnus ja nii kodune.

      Delete
  3. väga õhuline ja värske postitus :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig