Friday, October 3, 2014

Girl Friday: Mystery of a Little Black Dress

Seekordne Girl Friday outfit on inspireeritud peost, kuhu oleme täna koos Meisiga minemas. Telekanal TV 3 peab oma sünnipäeva ja teemaks on James Bond. Kui nädalapäevad tagasi seda fotoseeriat tegime, otsustasin ära, et panen peole selga selle lihtsa lõikega kleidi, mis mõjub ometi pisut maskuliinselt. Paraku juhtus nii, et kui ma hakkasin täna õhtul seda kleiti garderoobist võtma, siis polnud teda enam mitte kuskil. 

Ma otsisin absoluutselt kõik kohad läbi, siis hakkas aeg juba otsa saama ja otsustasin kiirelt teise kleidi kasuks. Kahtlustan, et toppisin selle hajameelselt heategevusorganisatsioonile mõeldud kotti ja lasin kodust minema viia. Jah, seesama heategevusorganisatsioon, mis viis ühes nendele mõeldud kottidega minema ka minu ümmarguse kohvilaua ja hiljem tagasi tõi (kirjutasin sellest varem SIIN). Noh, mis seal ikka ... Sellised asjad juhtuvad a) kas filmides või b) ainult minuga. Saan seda kleiti siis vähemalt piltidelt vaadata.





This Girl Friday outfit is inspired by the party to where we are heading today with Meisi and the theme is James Bond. A week ago when we did the photo series, I had on one simple cut dress, which had that a bit masculine effect. I decided to wear it again tonight. Unfortunately, when I went to fetch me that dress from the closet it was not there or anywhere actually. 

I went through all of the places, and now I suspect that I just absentmindedly stuffed it to the charity bag taken away by the org.  Yes, the same charity-org that in the summer took away, along with my give-away things my little coffee table (and brought back later ... ). Well, what the hell ... These things happen a) whether in movies, or B) just to me.  Well at least I can see my dress on these pictures.

Outfit details:

Dress: Yves Saint Laurent 
Shoes: adidas by Jeremy Scott
Bracelet: Carolina Herrera
Watch: Anne Klein 


SHARE:

10 comments

  1. Nii et heategevussaaga Part II ;)
    Arvasin, et sellised asjad juhtuvad ainult minuga, aga kui meid mitu on, hakkas kergem :)
    Tõsi küll, Yves Saint Laurenti kleite pole seni teadmata suunas ära saatnud :D
    Siiski on alles kaunid pildid kaunist kleidist ja Kosmilise Riietekapi Seaduse järgi on ootamas oma võimalust uus ülivinge Väike Must Kleit, mis peaks varsti Sinuga kohtuma.
    Oled kindel, et Su heategevussaaga lõpeb selle Osa 2-ga? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täpselt nii, see on nagu seriaal, kus on teine osa :) Huvitav, kas kolmas on ka tulemas? Ma ilmselt ei saa neile taas kirjutada ja öelda, et lisaks lauale, mille te tagasi tõite, tooge tagasi ka minu YSL`i kleit :) Muide, ma täitsa usun Kosmilise Riidekapi Seadust. Kinkisin hiljuti ära ühe oma punase mantli, sain kingituseks kolm uut ... Huh... Varsti algab minu Shoe Sale, siis mahuvad asjad ehk jälle koju ära :)

      Delete
  2. Need jalanõud on küll väga vinged!

    ReplyDelete
  3. Thank you! Black and white is always a timeless combination :)

    ReplyDelete
  4. Nüüd sa veensid mind läbi kõigi oma nelja või viie Adidaste postituste, et selline sportlik jalanõu sobib nii ülikonna kui kleidiga. Parim blogi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea kuulda! Aga eks iga inimene peab nii rõivaste valikul kui ka muudes küsimustes alati enda ees ausaks jääma. Mina olen ülikondi tenniste ja tossudega miksinud aastaid. Kleite hakkasin sportajalnõudega miksima peamiselt tõukerattaga sõites ning olen väga rahul :)

      Delete
  5. lihtne kleit ja must on alati moes, aga millised kingad!! :) Kuidas nendega küll kõndida saab?

    ReplyDelete
  6. No neist adidest vingemaid jalanõusid annaks otsida :) Totaalselt minu maitse!
    Kleidist on kahju. Kuigi kui sellest saab veel aru, siis kuidagi ei mõista ma ,kuidas sinu kohvilaud neile "ette jäi" :D

    ReplyDelete
  7. ooo, need jalanõud, superkihvtid, neile ei oska nime andagi, kingad? tossud?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig