Friday, October 24, 2014

Girl Friday: An Autumn Afternoon

Öökülmad tähendavad seda, et minu lust ja lõbu tõukerattaga jääb tasapisi ära. Kui hommikul on jää maas, pole enam mõtet tõukeratast ühes võtta. See tekitab minus sügavat nukrust, sest mõõta teid ja maid selle särtsaka punase kaaslasega paneb minu hinge alati helistama. Tõukeratas kingib päevadesse kergust, kiirust ja mõjub omal kombel lohutavalt. 

Neil päevil, kui tuju pole kõige parem, on tõukeratta hoog hommikul, lõunatunnil või õhtul see, mis mind alati ravib. Need kaadrid tegime fotograaf Meisi Voldiga mõned päevad tagasi ja juba siis trotsisime külma tuult. Selle nädala "Sea Of Shoes" postituses kirjutasin saabastest, mida tellisin netipoest hajameelselt kaks paari (vaata lisa SIIT). Noh. Siin nad on - Jeffrey Campbelli võrratud platvorm poolsaapad. Nendega võib küll iga ukse jalaga lahti lüüa.




Frosts mean that my lust for taking daily pleasure rides with my push bike slowly goes away. In the morning there is ice on the ground, so it makes no sense to take the scooter out. Makes me sad of course as it's been so great to go flat out through the streets with my little red soulmate. 

 At those days, when the mood is not the best the scooter momentum just gives you the shot you need - driving fast, or with just easy flow brings a pure joy. These pictures were taken couple of days back when we were already battling the harsh winds. In my last Sea Of Shoes post I told you about the boots I did order twice. Well - the pair of  these Jeffrey Campbell platforms - I reckon - good enough to kick open every bloody door. 

Outfit details:

Jacket: United Colors Of Benetton
Dress: Forever 21
Sweater: Cynthia Rowley
Ankle Boots: Jeffrey Campbell
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Ayda On The Moon"


SHARE:

8 comments

  1. Tradistiooniline postitus, mille lõpetavad tõelised killer-kingad! Vau, Stella! Sa ei väsi üllatamast! Ma iga reede ootan seda rubriiki! Vau! Vau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh innustavate sõnade eest! Ma ise ootan ka igal reedel selle rubriigi ilmumist ja naudin väga selle tegemist.

      Delete
  2. Väga lahedad saapad! Imetlen su suurepärast tasakaalu nendega tõukerattal sõites.
    Triinu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aasta tõukerattal on tõepoolest tasakaalu täiuseni arendanud. Lisaks annab tõukeratas enneolematu võhma. Mulle väga meeldib, et linnapilti on tekkinud juurde palju prouasid ja härrasid, kes samuti tõukerattal ringi kimavad. See on nii vahva!

      Delete
  3. Ilus komplekt, kõik detailid sobivad perfektselt kokku ja teistsuguseid saapaid sinna juurde ette ei kujutakski.
    Imetlen samuti nagu eelpoolkommenteerija Su tasakaaluoskust nendega tõukerattal :)
    Meeldivad vahelduseks lokkidele just sirged juuksed Sul neil piltidel, väga ilus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuksed lausa vajavad lokkidest puhkust :) Ja nagu ikka sõltub kõik tujudest. Vahel on pulksirged juuksed my cup of tea, siis jälle lokid ja mõnel kodukontori päeval ununeb juuksehari sootuks. Kodus käin ma tavaliselt ringi nii, et krunn on peas :D

      Delete
  4. Taaskord täiesti teistsugune komplekt. Kuigi ma ei ole kindel, kas tõukeratas kiivrit vajab, sobib see kõigega täiuslikult. Nõustun eelkõnelejatega - Sinu tasakaaluoskus on imetlusväärne! Edu! PS. Ostsin tänu Sinule Vestige Verdant õli. See on parim minu senistest õlidest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma vahel sõidan kiivriga. Eriti siis, kui on pikad otsad - näiteks sõidan Kalamajast Lillekülla. Vahest on vahvad mäest alla sõidud, kuid siis on kiiver hädavajalik. Edu Sullegi!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig