Monday, October 6, 2014

Blue Monday Meditation


"Naiseks pole lihtne sirguda. Meid õpetatakse, vahel isegi sunnitakse ja surutakse ideaalidesse ja raamidesse, mis peaksid olema meie eale kohaesed: "See on see, mida sa peaksid kahekümnesena kandma!" "Nii peaksid sa käituma, kuid oled 25aastane!" "Nii peaksid sa tegema, kui oled 17aastane!" Kõigi nende häälte saatel, mis hauguvad sulle käsklusi ning seavad tänapäeva neidudele ettenähtud raame, puudub aga julgustav hääl. Pole lohutust ega kindlustunnet ... Ma soovin, et saaksin öelda, et on olemas kõigest neli omadust, mis on imetlusväärsed igas vanuses naisel! On imeline olla elegantne, on moodne olla graatsiline, on glamuurne olla vapper ja kõige oluliseim on omada naudingut pakkuvat parfüümi! Jah, kanda kaunist lõhna, see on moes igas vanuses!"

( C. JoyBell C.) 

PHOTOS: My Dear Readhead

Outfit details:

Dress: Aurora
Bag: Massimo Dutti
Glasses: Liz Claiborne vintage
Watch: Marc by Marc Jacobs
Jewelry: Pi-Ret Jewelry
Shoes: Jeffrey Campbell
Nails: Orly "Harmonious Mess"

“It's not very easy to grow up into a woman. We are always taught, almost bombarded, with ideals of what we should be at every age in our lives: "This is what you should wear at age twenty", "That is what you must act like at age twenty-five", "This is what you should be doing when you are seventeen." But amidst all the many voices that bark all these orders and set all of these ideals for girls today, there lacks the voice of assurance. There is no comfort and assurance. I want to be able to say, that there are four things admirable for a woman to be, at any age! Whether you are four or forty-four or nineteen! It's always wonderful to be elegant, it's always fashionable to have grace, it's always glamorous to be brave, and it's always important to own a delectable perfume! Yes, wearing a beautiful fragrance is in style at any age!” 

( C. JoyBell C.)
SHARE:

14 comments

  1. Kaunis, kaunis ja aina kaunimaks muutub..
    Kas neid salapäraseid kingi lähemalt ka näha saab? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No pildi peal peab ikka miski ka salapäraseks jääma. Sel korral siis kingad. Tundub, et sel aastal nende kingadega enam vist õue ei lähe... Seega tuleb varuda järgmise suveni kannatust :)

      Delete
  2. Kaunis parfüüm ei ole lihtsalt moodne.
    Iga naine vajab parfüümi, mis annaks talle glamuurset enesekindlust, et jätkuks tugevust ja vaprust elamiseks ja raskuste ületamiseks ning probleemidega hakkamasaamiseks.
    Signatuurlõhnad võivad vahelduda aastaaegade vaheldudes, aastate möödudes või vanusega, aga just see õige parfüüm, mis paneb tundma sind võitmatuna ja elavana, on igale naisele lausa elementaarselt hädavajalik.
    P.S. Kaunid pildid ja väga armas koer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, parfüüm on nähtamatu enesekindluse, vahel ka jõu- ja energia allikas. Nendel jahedatel hommikutel ma lausa vajan vürtsikaid parfüüme, mis teevad õue astumise palju kergemaks :)

      Delete
  3. LOVE.

    xo,
    www.misspaulinevintage.jimdo.com

    ReplyDelete
  4. imeilus kleit ja see esimene foto on lihtsalt lummav - oled seal samaaegselt nii nunnu kui daamilik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Kleit on erakordselt mugav, veniv materjal lubab tõukerattaga sõita ja samas on võimalik siiski elegantseks jääda.

      Delete
  5. The name of this writer is Lauren. What he loves doing is
    going to fitness but he can't make it his practise. She used to become unemployed but now
    he can be a sales representative and she's doing beneficial financially.

    My house is now in Ky.

    Here is my page - Miami airport parking

    ReplyDelete
  6. Kas koeral oli ka "sinine" esmaspäev? :D
    Väga kena riietus ja kott

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, et ka mehed käekotte märkavad. Aga see on hea küsimus: kas koeral oli ka "sinine" esmaspäev? Sellest saaks lausa muinasjutu, mis algaks nii: Elas kord koer, kellel oli sinine esmaspäev ...

      Delete
  7. Mulle jäid silma sinu küüned. Need nagu kumaks või oleks läbipaistvad. Otsisin siis Google'ist selle Orly tooni üles. Hästi kena lavendlikarva lakk on. Kleit ja kott on ka super muidugi.
    Muide, esimesel pildil jääb täiesti selline mulje, nagu sul oleks lühikesed juuksed. Sulle täitsa sobiks selline soeng minu arust. Näitaks kaela kenasti ja.. Aga mida mina ka tean? Ise lõikasin hetketuju ajel endal juuksed maha :D Ja kui vähegi kasvavad, tahan jälle lõigata. Minust vist enam pikajuukselist ei saa :D Igatahes - lahe soeng :)
    ja see sinine värv hästi sobib sulle! Mitte ainult esmaspäevaks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegemist on tegelikult väga hästi katva küünelakiga ja läbi see ei kuma, pigem selline ilus ja piimjas. Mis puutub lühikestesse juustesse, siis mul oli läbi aastate üsna lühike soeng ja nüüd olen oma pikemate juustega väga rahul. Aitäh heade sõnade eest, Eva-Maria :)

      Delete
  8. Kleit on vaoo ja kingi tahaks ka näha :) Ja parfüüm ongi peamine, minu sellesügisene lemmik on vürtsikas parfüüm külma hommikusse.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig