Monday, July 28, 2014

Sea Of Shoes - Mint Monday

See oleks olnud nagu eile, kui sõber kinkis mulle Tiffany & Co käekella, mis oli pakitud mündikarva karpi ja mida kaunistas valge pael. Mäletan, kuidas käekellast rohkem imetlesin Tiffany karbikese värvi, mis on jäänud mind aastateks saatma. Küll väikese detailina kaelas, küll lakina küüntel, küll kingade näol... Seekordne "Sea Of Shoes" on pühendatud kõigile neile, kes armastavad münditooni kingi. 

Sellest galeriist on mul endal Ju Ju Jellies kingad, mida kandsin postituses, mille leiad SIIT. Need kingad on mugavuse võidukäik. Avasin paki, panin nad jalga ja ei raatsinud enam ära võtta. Nendega on võrdselt mõnus käia nii rannas kui ka linnas. Olen neid kandes saanud ohtralt komplimente ja paar väikest tüdrukut on küsinud, miks ma kannan laste kingi ... Minu tütar nuias endale täpselt samasugust värvi Ju Ju kingad, kuid ilma kontsata. Sellest valikust on mul endal olemas ka Ted Bakeri sandaalid, mis paraku täispunkte ei saa. Nende tallad on pisut libedad ja ühel päeval õnnestus mul supermarketis käru taga suusatada ... Kui peapõrutust ei karda, siis väärib märkimist, et jalas on Ted Bakerid võrratult ilusad. Milline sellest valikust paitab sinu pilku? Minu silmapaar jäi pikemalt peatuma Birkenstocki sandaalidel ja Topshopi platvorm tossudel. Muide, meie kohalikust Osta.ee lehelt leidsin täna ühed ägedada kingad, mis on pigem tumerohelised, kuid ülimalt šiki punase tallaga. Nende kingadega juhatan tänase postituse sisse. Jah, tõsi ta on - kingi ei ole mitte kunagi liiga palju. Või mida arvad sina?


1. Classic Pumps
2. Chloé sandals
3. Standing Elation Flat
4. Ju Ju Jellies
5. Sergio Rossi Pumps
6. Miista Ankle Boots
7.  Buffalo x Topshop trainers
8. Ted Baker sandals
9. Miista Sandals
10. Birkenstock Arizona Flat Sandals


It was almost like yesterday when my friend gave me Tiffany & Co watch as a gift. It was packed into mint green box adorned with a white bow. I remember how I admired Tiffany's ox and its shade more than watch itself and the exact shade has been with me for years. Sometimes it a little detail around my neck, as a nail polish or maybe on shoes... Current "Sea Of Shoes" gallery is dedicated to everyone who love mint green shoes.

 I personaly have Ju Ju Jellies I wore on the blog post "Girl Friday: How to Accept Yourself?", you can find in HERE. These shoes are a total win, because of the fact how comfort they are. I put them on and didn't want to get them off anymore. They are equally comfortable to wear at the beach or in town. I have also gotten so many compliments and few little girls have been asked, why do I wear children's shoes... My daughter scrounged the Ju Ju shoes for herself, that come in the same colour, but without the heel. From this choice I also happen to have Ted Baker sandals that unfortunately won't get maximum score from be as their sole is little bit slippery, but they are still wonderful to wear. And that colour! Which one of these are your favourites? Birkenstock sandals and Topshop platform sneakers caught my eye the most. And it is true. There will never be too many shoes. What do you think?

SHARE:

7 comments

  1. Oo, see Tiffany värv..... see on jälitanud ka mind aastaid. Mingil hetkel avastasin, et hakkan erinevates kohtades märkama seda värvitooni (nt hotellis voodipeats, sõbranna juures ehtekarpi jne) . Asi lõppes sellega, et panin endale magamistuppa seda värvi tapeedi. Tapeedipoes oli müüjale raske seletada, mis selle tooni nimi on. Siiani nimetasin mina seda tiffany siniseks, inglise keelses maailmas olen kohanud terminit "duck egg". Anyway, rahule mind see värv pole jätnud, hiljutid leidsin TiSento kollektsioonist seda värvi kõrvarõngad endale.
    Sinu pakutud kingavalikust sobivad need Chloe sandaalid minu vintaaz kleidikese juurde ideaalselt:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma polnud kuulnudki väljendist "duck egg" :) Väga armas, et seda jagasid! Mul on hetkel "duck egg" palavik peal! Ja tundub, et üle see ei lähe ... Küll sügis toob uued toonid.

      Delete
  2. Kuidas sulle saavad Birckenstockid meeldida? Need ei ole küll minu maitse. Mul on sinust jäänud teistsugune mulje, et Sa kannad pigem nr.1 ja nr.5 tüüpi kingi. Edu!

    http://alexandralovesbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu stiili on paljugi minu tütar mõjutanud ja muutnud. Ja tema tuules olen päris mitu paari Birkenstocke soetanud. Need on tegelikult erakordselt mugavad ja väga ilusa disainiga. Kuid fotode peal ei pruugi alati kõige paremad välja näha. Aga kuna ma armastan toas sageli pidžaamas ringi liikuda (loe: uimerdada), siis sellest ongi vaid üks samm Birkide-lembuseni :)

      Delete


  3. Tere Stella!
    Kuna olen lootusetu romantik siis meeldivad mulle väga nr 3.Standing Elation Flat.Ma arvan et ja kingi pole kunagi liiga palju.Viimati ostsin hooaja allahindlusest ja lasteosakonnast kuldsed sandaalid.Mõnel ikka veab , kui jalg nii väike on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuldsed sandaalid! Mina just jahin kuldseid sandaale :)

      Delete
  4. Sergio Rossi pumps has very nice look and probably look good on feet.
    DOTTI

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig