Monday, July 7, 2014

Girl Friday: Garden Of Dreams

Ma olin lapsena maailma kõige suurem maiasmokk. Kes seda poleks? Kuid selle vahega, et ma ei tohtinud magusat süüa ... Mul oli lapsena terviserike, mille tagajärjel kadus minu elust šokolaad, rammusad magustoidud ning veel palju muud head ja paremat. Kui nüüd hästi järele mõelda, siis ei olnud nõukogude ajal poodides ka kuigi uhkeid maiustusi. See aga ei takistanud mul unistada. Ja unistasin ma suurelt! Peamiselt siis magusast.

Tallinnas elades vaatasime alati Soome TV-d, kus minu meelehärmiks näidati ohtralt reklaamfilme kõikvõimalikest isuäratavatest maiustustest. Näiteks mäletan, kuidas Snickers aegluubis murdus ja televaatajale tehti puust ja punasest selgeks, mida mõnusat Snickers sisaldab. Ja muidugi need reklaamid, kus hommikul avab pereema külmkapi, valab lastele taldrikutesse piima ja lisab Corn Flakes`i. Ning lõpuks Magnum. Oeh, neid šokolaadi valatud Magnumi reklaame vaatasin siis suurte silmadega ja küsisin emalt, et miks me ei võiks minna poodi ja samuti seda jäätist osta? Ema vastas seepeale, et meie poodides midagi sellist ei ole ... Säärane dialoog leidis päris sageli aset. Kuniks sõitsime perega mõneks ajaks Saksamaale elama. Mul on siiani meeles minu esimene Magnum - loomulikult valisin topelt šokolaadiga ja liiga rammusa ning lõpuks pidi minu isa pool jäätist ise ära sööma (mitte, et see oleks talle raskusi valmistanud) ... Täitsa tore on vaadata tagasi ja meenutada oma unistusi. Nii suuri kui väikeseid. Ja neid, mis on meid lapsepõlves saatnud. Selle postituse pühendan kõigile suurtele ja väikestele unistajatele.



When I was a child I was a big sweet-tooth. Who wouldn't? But I was not able to eat sweets. I had a health issue that draw me away from chocolate, sweet desserts and so much more great things. If I start thinking about it there wasn't much available in stores on that time. But all this didn't stop me from dreaming. And I dreamt big! Most of all I dreamt of sweet things.  

As we lived in Tallinn we watched so much Finnish TV channels where there were so many delicious advertisements of sweets. For example I remember how Snickers chocolate was chipped in slow motion and you were educated in detail what exactly that chocolate contains. And of course those ads where house wife in the mornings opens the fridge and pours milk on Corn Flake's. And last, but not least, Magnum ice cream. Those chocolate covered advertisements of  Magnum I watched with big eyes and asked my mother why we can't go to shop and buy it. Mother told me that we don't have that kind of ice cream in shops... Similar dialogue took part several times. Until our family moved to Germany for a while. I still remember my first Magnum - of course I chose double chocolate ice cream that was too sweet to me and half of the ice cream I had to give my father to finish (not that I couldn't do that myself) ...  It is always great to look back and remember my dreams. Even those that stood by my childhood. This post I dedicate to all little dreamers. 

 Outfit details:

Dress: Valentino
Shoes: Cara
Jewelry: Marc Jacobs and Pi-Ret Jewelry (similar HERE)
Nails: Max Factor "Cloudy Blue"


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

8 comments

  1. I know what you mean those sweets advertisements on tv are so tempting! Love your beautiful dress, the colors are so gorgeous!

    Rebecca
    www.winnipegstyle.ca

    ReplyDelete
  2. Kleit on imeilus ja minu sellesuvine lemmik on Magnumi hõbedane šampanjajäätis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõesti väga mõnus - ostsin just emale-isale seda hõbedast Magnumit ja nii lahe oli vaadata, kuidas nad seda rõdul nautisid :)

      Delete
  3. Imeilus kleit :)
    Kui ma tavaliselt magusast ei hooli, siis igal suvel avastan jälle endal jäätisesõltuvuse, mida rohkem šokolaadiglasuuri, seda parem :)
    Lapsepõlveunistused ei kao, mõned neist täituvad, mõnda meenutame kerge naeratusega ja mõnedel unistustel pole määratudki täituda, ju siis oligi nii ette nähtud :)
    Unistada võib ja peabki ka täiskasvanuna, ja kuna elus polevat võimatuid asju, kui väga-väga tahta, siis...kõik on võimalik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma võin loobuda saiakestest (raske südamega), võin loobuda šokolaadist (veel raskema südamega), kuid mul pole mingit plaani loobuda jäätisest. Ja Magnum on pidevalt minu menüüs. Tõsi, Pariisis ostsin ühe liiga tumeda jäätise ja selle söömisega jäin hätta. Lõpuks abikaasa aitas välja ja ütles, et tal iiveldab veel tänaseni :D

      Delete
  4. Amazing blog! Do you have any hints for aspiring writers? I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything.

    Would you propose starting with a free platform like Wordpress or go for
    a paid option? There are so many choices out there that I'm completely confused ..
    Any ideas? Cheers!

    My web blog - Vape Pen

    ReplyDelete
  5. Jaa, Magnum on hea. Mitte päris mu lemmikjäätis, aga üks parimaid kindlasti. Sel suvel olen totaalselt mahlajäätise-usku pöördunud. Ei teagi, miks - ju maitsemeeled nõuavad :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig