Friday, June 6, 2014

Mart Sander: Vestige Verdant - Estonia's most tastefully designed packaging?


Vestige Verdant näomask tekitab mitmeid küsimusi. Mis see on? Kust see tuleb? On see mõeldud meestele või naistele? Niipalju küsimusi saab tekitada kas väga halb või väga hea asi, ja Vestige Verdant on kahtlemata väga hea. Isegi nii hea, et seda ei julgeks Eesti tooteks pidada. 

See on ka vastus teisele küsimusele: Vestige Verdant on toodetud ja disainitud meie kodumaal, meie kodumaa looduslikest toorainetest, pakituna meie kodumaa kartongist karpi. Seda karpi – ilmselt ühte Eesti kõigi aegade maitsekamalt disainitud pakendit – avades leiame ees elegantse mittepuruneva purgikese, milles on sügavpruun teraline želee. Kandes seda puhastatud näole, algab mõne minuti pärast põnev õhetustunne, justnagu keeraks organismis keegi bioloogilist kella tagasi. Pinguldav ja kuumav efekt on nii meeldiv, et maski on lausa kahju maha pesta. Peeglist vaatab vastu justkui väljapuhanud ja dieedilt tulnud minakuvand – ka peegli eest on kahju lahkuda! Toode võiks olla iga naise ja mehe kraanikausil – see ei ole edev jumekreemike, vaid miski, mis taastab urbaniseerunud linnainimese sideme looduse, mulla ja söega. Meestele võib innustuseks öelda, et ka meie esiisad määrisid tuhande aasta eest lahingusse minnes näo kodumaa mudaga kokku – miks ei võiks seda teha ka mees aastal 2014? Kogu eeltoodu tekitab veel ühe küsimuse: kas võiks Vestige Verdant näomask olla kauaotsitud Eesti Nokia? Ma arvan, et õige turunduse puhul kindlasti. Tuliuuele tootele annab esimesed loorberid pähe ka äsja võidetud tiitlid - Cosmopolitani Parim Eesti toode 2014 ja Cosmopolitani Lugejate Lemmik 2014.

Mart Sander on Stellariumi kaasautor, kes arvustab erinevaid ilutooteid.

FOTO: Stella K. Wadowsky


Vestige Verdant's face mask makes me question some things first. What is it? Where does it come from? Is it meant for men or women? Product can be very bad or great if it intrigues with that many questions. And Vestige Verdant's mask is definitely amazing! Even that amazing, I actually would't think it is Estonian product.   

This is also the answer to my second question: Vestige Verdant has been produced and designed in our homeland, from our native country's natural raw ingredients and packed in our homeland's cardboard box. When opening this box - probably the Estonia's most tastefully designed packaging – we will find an elegant shatterproof jar that hides deep brown gelée inside. After applying this on a cleansed face, few minutes pass and exciting tingling sensation will be felt all over the face. Almost like someone is trying to turn biological clock way back. Firming and warm effect of it is so cherishing, that it is almost sad to wash it off. Afterwards when looking into mirror I could see well-rested and detoxed image of myself  - it is also sad to step away from the mirror! This product should be on every woman's and man's sink - it is not some vain complexion cream, but something that will re-establish urbanized people's bond with mother nature, its soil and charcoal. To give a little prodding and motivation to men, our forefathers smeared their faces with homeland's mud before going into war - why shouldn't a man be able to do that in 2014? While summing up, I still have one question left: can Vestige Verdant be Estonia's long-looked-for cult product? I think, with the good marketing, that could definitely happen. This spark-new product got already its first rewards by winning the title - Cosmopolitan's Best Beauty Product 2014: Best Estonian Product. 

SHARE:

2 comments

  1. Iga postitusega veendun üha enam, et pean selle toote endale soetama. Aga mingil kummalisel põhjusel pole ma suutnud seda liigutust siiamaani teha! Ise ka ei saa endast hästi aru. Häbi olgu. Kui ma sel nädalavahetusel poodi satun ja see mulle silma jääb, siis tuleb ta minuga koju ära kah! Kaua võib :) Kui juba mehedki kiidavad..

    http://www.merrific.net

    ReplyDelete
  2. Hej, Stella!

    Soovitan sul vasakul olevad Facebooki, Pinteresti ja Google+ logod tõsta näiteks paremale poole või kuskile mujale. Nad söövad hetkel teksti ära. :)

    http://cl.ly/image/0u3f1y193b2c

    Gloria

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig