Wednesday, June 11, 2014

Kerli Kõiv - what's in her Makeup Bag?



I have had a dream to start new the segment "What's in your makeup bag?" in Stellarium for a while now.  I have always been noisy and peeked into my friends makeup bags to go through everything, products by product. Posts on makeup bags always inspire and make finding new favourite products much easier. You can imagine how happy I was when international star Kerli Kõiv, who has grown up in Estonia, but lives in America, opened her makeup bag to Stellarium!  

Kerli always shines with her remarkable and fantastic makeup looks. What are Kerli's feelings towards makeup in general? "For me is makeup a way to express myself. I usually don't use it to hide imperfections or to make a natural transformation. On a daily basis, I don't use makeup, so there aren't really many natural makeup shades in my makeup bag. It will usually be a theatrical makeup full of butterfly colours, glitter, big lashes or nothing at all! In this case, I am really similar with my mother. She almost never wore makeup, but was rather like a tomboy, hiker kinda girl."  


Kerli says when she is going to her her boyfriend's place for days, she usually brings headphones and necessary items to write a music. "It is pretty rare when I throw my makeup items also into bag. Most of the time I walk around in boyfriend's jeans and T-shirts or in pyjamas I could easily wear for 72 hours without any problem. My life is smooth and full of creativity! The appearance isn't that important to me, unless I am not in some stage of life I want do exciting transformations with myself. That also happens quite often."  Singer also admires women who take their time to prettify themselves every day. "They are pretty to watch, but I don't have time like that in my hands. Most of the time I am two things, barefoot hippie or some extreme character, it depends on the mood... rarely something in between."    


Kerli has two irreplaceable products she currently uses: Rich Haircare Argan oil, she applies right after washing her hair. "Argan oil makes my hair so great and easy to comb. I have used it for years. As far as makeup goes, my number one thing is liquid eye liner."


Mind on pikka aega saatnud unistus alustada Stellariumis rubriiki "Mis on tema meigikotis?". Ma ise pistan alati oma uudishimuliku nina sõbrannade kosmeetikakotti ja uurin kõik tooted üksipulki läbi. Meigikoti postitused annavad inspiratsiooni ja see on lihtsaim viis leida endale uusi lemmikuid. Sa võid kujutada ette, kui rõõmus olin päeval, mil Eestist sirgunud ja Ameerikas elav rahvusvaheline täht Kerli Kõiv rääkis  Stellariumile oma mõtteid seoses meigikunstiga.

Kerli hiilgab alati täiesti erakordsete kostüümide ja fantastiliste lavagrimmidega. Milline on Kerli suhe meikimisse? "Minu jaoks on meik pigem eneseväljendusviis, ma ei kasuta seda tavaliselt vigade peitmiseks või tagasihoidlikeks muutusteks. Igapäevaselt ma ennast ei meigigi, sellepärast on minu meigikotis naturaalseid toone vähe. Ongi kas täis liblikavärviline teatrimeik, glitrid, suured ripsmed või mitte midagi. Olen selles mõttes väga oma ema sarnane et ta ei meikinud ennast pea mitte kunagi, rohkem selline tomboy matkaselli tüüp."

Kerli ütleb, et kui ta mitmeks päevaks boyfriendi juurde läheb, võtab kaasa pigem kõrvaklapid ja vajalikud vidinad muusika kirjutamiseks. "See, et meigiasjad kotti viskan, on pigem harv juhus. Tihti tosserdangi ringi boyfriendi teksades ja T-särkides või pidžaamapükstes, mida võin vabalt 72 tundi jutti kanda. Minu jaoks on elu sujuv ja loominguline, välimus mind eriti ei huvita, kui just ei ole mingi hull tuhin ennast kellekski põnevaks transformeerida, mida juhtub suhteliselt tihti. Imetlen naisi, kes viitsivad ennast igapäevaselt üles lüüa. Neid on kena vaadata, kuid minul sellist aega pole. Olengi kas paljasjalgne hipi või mõni ekstreemne karakter, olenevalt tujust... Harva midagi vahepealset."


Kerlil on kaks asendamatut toodet, mida ta hetkel kasutab: Rich haircare argaaniõli, mida ta kohe pärast pesemist juustesse panen. "Argaaniõli teeb juuksed lihtsasti kammitavaks ja mõnusaks. Olen seda kasutanud aastaid. Meigitoodetest on minu number üks asi vedel silmalainer."



Siin on pildid toodetest, mida Kerli kasutas fotol oleva meigi tegemiseks. Kuula ka Kerli uut lugu Seven Lions feat. Kerli "Worlds Apart".


SHARE:

4 comments

  1. Mulle meenub Kerliga alati Fizz Superstar ja tema punane müts. Olin tema tulihingeline fänn! Meil oli põhikoolis just sel ajal ka "stiilinädal" ning ühel päeval oli teemaks kuulsused ja muidugi tatsusin mina rõõmsal meelel punase mütsiga kooli ning olin oma arust täielik Kerli (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on Kerliga mitmeid toredaid mälestusi, kuid aastaid tagasi käisin teda Õllesummeri suurejoonelise kontserdi eel intervjueerimas. Mu tütar oli saamas 4aastaseks ja palusin, et ta kirjutaks mu lapsele plakatile pühenduse. Panin selle plakati hoolikalt kokku ja riiulile oma aega ootama. Nüüd, neli aastat hiljem hakkas mu laps Kerli muusika vastu huvi tundma ja siis ma teatasin talle, et tegelikult ootab teda juba Kerli pühendusega plakat. Nüüd on see plakat juba mõnda aega mu tütre uksel. Kerli ise on nii armas ja temast kiirgab alati soojust :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig