Friday, June 13, 2014

... don't let jewellery wear you!



In May came out the necklace collection by Stellarium and Pi-Ret Jewelry. It was inspired by the idea of  "Wear a jewellery, don't let jewellery wear you!" On a daily basis I love to wear little jewel around my neck. From one little necklace came out huge idea and long journey that ended up with letting out Stellarium's jewellery collection in May.  

When we made "All About Audrey" photo session, I took so much clothes with me as we tried different outfits to see what could suit best with the necklace. One of the dresses was my black and white evening dress made from raw silk. I added all three Stellarium's pieces to it and photographer Meisi found these three look so wonderful together and started to take some shots of it. How Stellarium's necklaces were born into this world? "Jackie Wears Jeans" story is in here. "Karmen or Carmen?" background story can be read here and "All About Audrey" photo series with the story of it can be found here. Which one from all these three is your favourite?

FOTOD: Meisi Volt


Maikuus tuli Stellariumil koostöös Pi-Ret Jewelryga välja  kaelaehete kollektsioon, mis on inspireeritud mõttest: "Kanna ehet! Ära lase ehtel ennast kanda!" Ma armastan igapäevaselt kaelas pisikest juveeli ja just ühest väikesest kaelakeest sai alguse pikk teekond, mis pälvis maikuus Stellariumi kollektsiooniga.

Kui pildistasime "All About Audrey" fotoseeriat, olin võtnud kaasa ohtralt riideid ja me katsetasime erinevaid outfite, mis võiksid ehetega kõige paremini sobida. Üks nendest oli minu toorsiidist must-valge õhtukleit, mille juurde lisasin kolm Stellariumi ehet. Fotograaf Meisi leidis, et need kolm on koos väga kelmikad ja tegi väikese pildiseeria. Kuidas sündisid Stellariumi kaelaehted? "Jackie Wears Jeans" ehte loo leiad SIIT, "Karmen or Carmen? kee kohta saad lugeda SIIN ja "All About Audrey" pildiseeria leiad SIIT. Milline on nendest kolmest sinu lemmikuim ehe?
Stellariumi ehted leiad Pi-Ret Jewelry veebipoest, mis asub SIIN.
SHARE:

6 comments

  1. Ma kahtlustan ja olen enam-vähem kindel, et sa muutud iga päevaga nooremaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No see kompliment teeb vast iga naise rõõmsaks! Tegelikkuses on põhjuseks vast imevähe meiki ja tõik, et ma olen nendel kaadritel valge nahaga :)

      Delete
  2. Mind vist kannab väga tihti ehe, mitte mina teda, sest minu suureks armastuseks on just statement kaelaehted. Aga sinu jumalik roheline Karmen or Carmen? on tõepoolest vapustav! Muidugi ka teised kaks on väga ilusad aga sellest rohelisest ei saa ma veel niipea üle ega ümber tõenäoliselt (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see roheline on "Karmen or Carmen?" :) See on täitsa Sinulik - peaks hästi punapeadele sobima! Mul on endal samutu statement kaelakeesid üsna palju, kuid igapäevaselt ma kannan kaelas väikseid ehteid. Kuid kõik on tasakaalus - minul on jälle sageli kõrvas liiga pidulikud kõrvarõngad, sellised, mida tagasihoidlikum eesti inimene hõbepulmas ja juubelil kannab. Minul on seega juubel iga päev!

      Delete
  3. Mustvalge outfit on alati suurepärane, juurde saab lisada erinevat värvi ehteid.
    Massiivsed kaelaehted on stiilsed ja mõjuvad jõuliselt, ja paraku vahel kannavad tõesti hoopis kandjat ennast :) seepärast on kerge ja värskendav piirduda õrna ehtega, mis ei jäta ehtekandjat varju vaid rõhutab erilisust ja ilu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Must-valge aitab tõesti igasugust värvi juurde kombineerida. Mida aeg edasi, seda rohkem meeldib mulle väga õrn stiil - kerged lokid, kerge meik, kerged ehted :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig