Monday, July 29, 2013

Võida 100 euro eest Avoni tooteid!

Stellarium ja Avon on võlunud sulle taas fantastilise võimaluse võita saja euro eest vabalt valitud tooteid! Lisaks läheb loosi kümme üllatusauhinda. Avon rõõmustas hiljuti naisi uue ripsmetuššiga, mis püsib ideaalselt ja saab olema tõeliselt lõbus lelu sinu kosmeetikakotis!

LOOS ON LÕPPENUD! VÕITJAD LEIAD SIIT.

Lisaks 100 eurosele loosile on sul võimalik võita endale nende uusim ripsmetušš Mega Effects ja et sinu peeglikapp saaks uue lõhnaõli, siis loosime koos ripsmetuššiga välja Avoni lõhna "Little Gold Dress".





Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Avon Eesti fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower. Vajuta paremal Join This Site ja oledki kohal!

Avon-ettevõte naistele fännilehega saad liituda SIIN. Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid Avoni tooteid oled kasutanud või mida ihaldad. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Võitjad teatame 10. augustil.
 
Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Kümnest viis ripsmetušši koos lõhnadega lähevad loosi kõigi nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN.
SHARE:

34 comments

  1. Kõik tingimused täidetud. Ootan Õnne! :)

    ReplyDelete
  2. Samuti jagatud ja lisatud igalpool :).

    ReplyDelete
  3. Olen kasutanud väga palju Avoni tooteid, lemmikuteks on Planet Spa sarja kreemid ja näomaskid.

    ReplyDelete
  4. Jagatud Facebookis, enda blogis kui ka täidetud tingimused!

    ReplyDelete
  5. Olen kasutanud ise, tutvustanud türele ja kaasanud ka ema erinevate toodete kasutamisse. Mulle meeldivad Planet Spa kreemid nii lõhna kui toime poolest. Meeldis ka vahamask kätele. Ära proovitud on päevituseelsed ja järgsed vahendid. Ja ikka rahul olnud. Tütrele meeldivad erinevad lõhnasprayd ja ema kannab teatris uhkusega Avoni kotti.
    Jagasin Facebook´is

    ReplyDelete
  6. Jagatud ! Lemmikuteks on Planet Spa mineraalidega kehakoorija, Little black dress Edt, vannivahud ning puudripärlid!

    ReplyDelete
  7. Kõik käsud täidetud, olen kasutanud Avoni vapustavat juukseõli ja just see ripsmetušš on see toode, mille vastu hakkasin paar päeva tagasi huvi tundma ning mida kindlasti endale soetada tahaks! :)

    ReplyDelete
  8. Jagasin facebookis ning vajutasin "follow" nuppu ka instagramis ;)

    ReplyDelete
  9. Olen kasutanud tohutult erinevaid Avoni tooteid ja siiamaani ei tule meelde ühtegi halba kogemust ja ilmselgelt tellin ka edaspidi sealt igasugust kraami :) Olen leidnud sealt endale erinevaid sobivaid lõhnu ja olen väga rahul näopuhastusvahendite ja huulepulkadega. Asjad, mida eriti veel proovinud pole, on igasugused Planet Spa tooted ja seega tahaks need tõsisemalt kätte võtta ;D Selle auhinna võit oleks suurepärane sünnipäevakink!

    ReplyDelete
  10. Avoni toodetest olen ma proovinud ainult käte- ja kehakreeme, mis on väga head ja mõnusa lõhnaga!
    Jagasin eenda blogis: http://hereyesweredead.blogspot.com/2013/07/avon.html

    ReplyDelete
  11. Mina kasutan kõiki avoni tooteid,,,alustades sampoonist ja lõpetades kreemidega :) Mulle meeldivad kõik tooted,sest valikut on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii raske teha. Ka minu pere kasutab avoni tooteid! viimased kuud olen hakkanud ehteid ka soetama avonist :P
    SUPER, SUPER HEAD TOOTED!!!!

    ReplyDelete
  12. Olen kasutanud mitmeid šampoone ja duššigeele. Mitmed küünelakid on pärit avonist ja mu lemmik huulepulk samuti :) Ihaldaksin nii paljut sealt, et raske välja validagi :))
    Ja kõik tingimused ka täidetud :)

    http://gosflic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Lemmikuid tooteid avonist on küllaga, aga kui tuua välja top3 toodet siis planet spa sari, küünelakid ja foot works tooted.
    Tingimused on täidetud:)

    ReplyDelete
  14. Lemmik tooteid on küllaga, aga kui tuua välja top3 tooted siis planet spa sari, küünelakid ja foot works tooted.
    Tingimused täidetud:)

    ReplyDelete
  15. Minu viimane tellimine Avonist oli puuderkreem, mis jäi näol väga õrn ja loomulik. Veel olen kasutanud juukseotste seerumit ning erinevaid huulepulki/ripsmetušše. Ihaldada võib paljut, kuid sel juhul läheb valik väga raskeks . :)
    Samuti on kõik tingimused täidetud ! :)

    ReplyDelete
  16. Jagasin Twitteris, jälgin Instagramis ja Avoni toodetest sooviks väga just seda ripsmetušši. :)

    ReplyDelete
  17. Instagramis ka jälgijaks hakatud :)

    ReplyDelete
  18. Avonil on kõik tooted kvaliteetsed ja tuntud oma headuses,olen sageli sealt ostnud ehteid,parfüüme,küünelakke,dušigeele ja šampoone,samuti meeldib väga Planet Spa sari,juusteotste seerumit,mineraalpuudrit ja ripsmetušši sooviks proovida,edu!

    ReplyDelete
  19. Olen kasutanud nii mõningaid Avoni tooteid, hetkel siis pärlpuudrit, kunagi mäletan kasutasin tükk aega ühte ihupiima, mis oli mega hea, aga enam nime ei mäleta :P, Samuti olen proovinud shampoone ja palsameid, kehaspreid, pruunistavat näokreemi(millel oli lisaks veel super lõhn, mitte nagu need tavalised pruunistajad) Olen omanud avoni ehteid. Üks ripsmetušš tuleb ka meelde, oli ta sellise rohelise kirjaga, mis tegi ripsmed hästi pikaks ja eraldatuks. Kunagi kujunes see avonist tellimine emaga nagu traditsiooniks, kus iga paari kuu järel tuli selline tore pakike koju ja sai hakata asju katsetama :P:)

    ReplyDelete
  20. On olnud olla õnn Avonlady ja isegi saavutanud 2 aastat järjest pronksroosi staatuse ning ära proovinud pea kõik Avoni tooted, aga seda juba rohkem kui 5a tagasi. Vahepeal on Avon arenenud ja palju uusi parfüüme loonud ning ehk kreemegi uuendanud jne.. Kahjuks ei tea enam Avonist suurt midagi. Kuigi.. Planet Spa toodetest tunnen kõige enam puudust.. Super hea oli sake ja riisi näomask ning oliivikreem.. ahjaa.. kui mõelda.. super juukseotste seerum oli ka Avonil.. peaks taas soetama.. Kuule kaunitar (mõtlen Sind, Stella)!!! ajasid mulle Avoni "isu" peale taas :D

    ReplyDelete
  21. Olen kasutanud AVONi erinevaid tooteid - ripsmetushi, dushigeele, jumestuskreeme, kätekreeme, koorismisvahendeid ja tonnikuid. Ja kindlasti veel igasuguseid tooteid. Väga head tooted on neil ja olen kvaliteedi ning tulemusega rahul.
    Jagasin facebookis, twitteris, google+s ja olen Instagramis ning siin Sinu jälgija. Samuti AVONi fb lehe jälgija olen.
    Loodan loosiõnnele - tooted on neil väga head ning ihaldan uusi tooteid, mida katsetada ja proovida.

    ReplyDelete
  22. Olen kasutanud mitmeid šampoone ja duššigeele, planet spa sarja tooteid. Ehted ka seal ilusad.

    ReplyDelete
  23. Olwn kasutanud erinevaid avoni tooteid, kuid planet spa mineraalidega mudamask näole on minu isiklik lemmik!

    ReplyDelete
  24. Olen AVON'i pikaajaline klient. On tekkinud 2 uut lemmikut. Solutions niisutav, tooniv kreem SPF20: Suvel eriti hea ja mugav, kuna päike on juba nahka tooninud, ning see kreeb lihtsalt ühtlustab nahka,niisutab ja kaitseb päikese eest! Ideaalne :) ja AVON Glow päikesepuuder pintsliga ( väga mugav ja annab meigile viimase lihvi). Päikest päevadesse:)

    ReplyDelete
  25. Avoni asju oled ostnud alates.. enam ei mäletagi, mis ajast! Eriti meeldis mulle, kui keegi töö juures neid tooteid müüs ja sai kataloogi uurida - iga kuu paljud tooted heade hindadega. Eriti mulle meeldis Avoni banaani-kookose sari, mul oli sealt vist ihupiim ja dushigeel. Aga seda uut ripsmetušši tahan ma kindlasti endale :))

    ReplyDelete
  26. Ei mäleta täpselt mida kunagi proovinud olen, kuid praegu sooviks kindlasti seda uut ripsmetušši proovida! Vana ongi otsa saamas, mis tõttu olekski aeg soetada endale see vinge välimusega tušš. :)

    ReplyDelete
  27. Viimasest kataoogist kehasprei,kamm,silmaümbruskreem ja juukseõli. Jagasin blogipostitust oma twitteris https://twitter.com/HbirgitH . Põidlad pihku :) .

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig