Saturday, July 6, 2013

Võta viimastest maasikatest viimast!

Minu jaoks on nädalavahetus aeg, kus saab ennast ja perekonda isetehtud maiustuste ja kookidega kostitada. Ma ei mäleta, et oleksin saanud eales oma isu maasikatest korralikult täis süüa... Sel aastal ostsin pea iga päev maasikaid ja sõin neid niisama ning võib vist öelda, et isu on täis. Küll aga ei saa ma kunagi söönuks mõnusatest maasikakookidest.

Tänavu pole ma palju uute retseptidega eksperimenteerinud, vaid teinud oma harjumuspäraseks saanud lemmikuid, mida olen sulle läinud suvel jaganud. Esimest retsepti soovitasin ka juunikuu ajakirjas Oma Maitse, sest kõikvõimalikest maasikakookidest eelistan esimesena alati just seda. Foto pärineb ajakirjast Oma Maitse.


FOTO: Mark Raidpere/ Oma Maitse
Valge šokolaadi ja maasika koogi retsepti leiad SIIT.

Järgmiseks valisin sulle naeruväärselt lihtse magustoidu jäätise ja beseega. See kooslus on võrratult hea ja kustutab magusaisu pikaks ajaks. Kokku kulub magustoidu tegemiseks kõigest kolm-neli minutit.


Maasika-besee magustoidu leiad SIIT.

 Läinud suvel õppisin tegema mandlibeseed. Fantastiline vaheldus tavalisele beseele ja küpsisepõhjadega tortidele ning taevalikult hea. Kuigi minu retseptis on mandlibesee vaarikatega, siis selleks ei pea olema leiutaja, et vaarikad maasikatega asendada.


Retsepti, kuidas valmistadada mandlibeseed, leiad SIIT


Kui sul on jagada mulle mõni hea magustoidu retsept, jäta palun lahkesti see mulle kommentaariumisse. Soovin sulle magusat nädalavahetust!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig