Friday, July 5, 2013

Girl Friday: Gone with the Wind

Väljas oli vali tuul ja õige pea pärast nende kaadrite klõpsimist tõusis torm ning vihane vihm tagus vastu akent. Sünge, kuid suvine ilm andis piltidele omapärase meeleolu - tuul tuli abiks, sasis juukseid ning tulemus on sinu ees.

See pitskleit on minu kleidikogust üks romantilisemaid ja siidjakk täpselt minu tass teed - ma kannan neid kaht enamasti koos. Uustulnuk on kaelaehe, mille mõni aeg tagasi ühest toredast second-hand poest leidsin - see sobib ideaalselt nii valge kui ka musta pitspluusi peale. Ma armastan second-hand poode - sealt leiab alati unikaalseid asju ja poodi sisenedes tekib mõnus hasart - mida ma täna leian? 


 Kui ma olen enamasti eelistanud heledaid küünelakke, siis sel kevadel ja suvel on minu maitse muutunud - pildil küütleb minu küüntel Chaneli suvise kollektsiooni lakk "Azure", mis võlus mind esimesest silmapilgust.



Kirjutan sulle ka pisut toodetest, mida selle meigi tegemisel kasutasin. Meigipõhi on tehtud Borjois Healthy Mix jumestuskreemiga, mille sain kingituseks Buduaarilt, kui olin nende Ilulemmikute žüriis. Sellel on kerge koostis, matt tulemus ja väga hea katvus. Viiest punktist tulistan kirja kümme!

Meigi kinnitasin Clarinsi tolmpuudriga "New Mineral Loose Powder" - see jätab näole imekerge sädeluse ja püsib kogu päeva. Soovitan soojalt!


 Silmameigi tegemisel kasutasin Chaneli Stylo Eyeshadow "Blue Bay" pliiatseid ja Christian Diori Diorshow veekindlat lainerit "Turquoise" (258), millega saab silma sisekülje siniseks toonitada.  

 




Hea suvise jume annab Elizabeth Arden´i kevad-suvise meigikollektisooni "New York in Bloom Limited Edition Color Collection" sära andev päikesepuuder, mis on mul kogu aeg käekotis kaasas.

Huultel kannan Christian Diori huulepulka "Couture", mille tulemus on mõnusalt marjane ja mahlane. Tootefotol on huulepulk külmem, kuid tegelikkuses on värv võrratult soe. 


Ripsmetuššidest kasutasin õige mugava harjaga Diorshow Iconic Overcurli, mis ühtlasti tihendab ja pikendab ripsmeid.




Kleit: Moon Collection Live In California
Jakk: Sue Wong
Kingad: Kate Spade

Pildi kroon on võimas (lõvi)soeng, mille juuksur Maarika Heering Fashion Hairist mulle tegi. Maarika on parimatest parim - ta võtab mind alati heatujuliselt vastu, viskab nalja (vahel noomib, kui ma tahan liiga tihti juukseid värvida ...) ja kallistab alati hüvastijätuks. Mida ma küll ilma temata teeksin?
SHARE:

4 comments

  1. kõige lemmikum kõigist sinu outfit'i postitustest!
    Ardeni puudrit olen juba ise pikalt ihaldanud, just imearmsa pakendi tõttu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Väärib märkimist, et terve Ardeni "New York in Bloom Limited Edition Color Collection" on lihtsalt suurepärane - üks karbike on stiilsem kui teine ning sisu on välimuse vääriline.

      Delete
  2. Vau, see küünelakk on imeline. Olen ka varem selle nn swatch'e googeldanud, kuid sinu piltidel mõjub see lausa maagiliselt. Ilus outfit;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See küünelakk on selle suve must-have! Püsib korraliku alus- ja pealislakiga veatult nädala. Suvisest Papillioni kollektsiooni küünelakkidest on just see kahtlemata kõige erilisem. Sinine on mul veel testimata :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig