Friday, July 12, 2013

Girl Friday: Must pits ja mälestused

Käes on reede ja Girl Friday postituse pühendan oma kallile emale, kes on mulle lapsepõlvest peale hindamatuks eekujuks olnud. Mäletan juba väikese tüdrukuna, kuidas mu ema kandis elegantsel viisil musta pitsi. 

Sel korral miksisin oma Nathalie Lete Paris seeliku ihuvärvi pitssärgiga, millele tõmbasin peale musta pitspluusi. Must pits on meeldinud mulle ajast, mil lapsena vaatasin oma emakest, kes kandis kuninglikul viisil üht musta pikkade käistega pitspluusi - mäletan pikka sünnipäeva lauda ja ennast pisikese jütsina ema kõrval istumas. Täna meenub kõik justkui aegluubis - minu ema peoperenaisena tuju üleval hoidmas ja naermas, mäletan tema uhkeid lokkis juukseid ning pitspluusi. See mälestus tuli mulle meelde hetkel, kui leidsin Juurdeveo tänaval asuvast USA Today second-hand poest selle musta pitsist pluusi, mille eest käisin välja vaid 3.90 eur. Ma armastan taaskasutust! Kui elad Tallinnas või plaanid pealinna põigata, siis otsi üles Tallinn-Väikese jaama juures asuv USA Today pood, võta aeg maha ja sa leiad kindlasti midagi imelist.  


 
 Riiete kandmise juures iseloomustab mind komme kiinduda ühte ja samasse asja ning kanda see peaaegu ribadeks. Ma pelgan, et nii võib juhtuda just selle seelikuga, mida leian end liiga tihti selga libistamas. Kuid lõpuks on riided ju kandmiseks mõeldud. Soengu autor on Fashion Hairi juuksur Maarika Heering.



FOTOD: Meisi Volt
Fotode autor on Meisi Volt. Tegime need pildid pärast pikka päeva, kui töölt koos oma kodudesse jalutasime. Ainult Meisi suudab minus mingi nipiga mõnusa ülemeelikuse välja meelitada. Aitäh, armas Meisi - minu jaoks oled sa alati asendamatu!
SHARE:

10 comments

  1. Stella! Imetlen Sinu oskust kaltsukatest ilusaid asju leida ja seda, et kirjutad isegi hinna. Hästi paljud ei ütle, et käivad kaltsukates sobramas ja seepärast on su ausus super. Muidu arvaks, et sa ei tõsta kunagi oma jalga kaltsukatesse. Elan Tallinnas, kuid pole USA Todays käinud. Lemmik on Frankadelik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymos! Second-hand poodide jaoks on vaja aega ja usku, et sealt võib tõesti midagi ilusat leida. Ma saan oma rõivastele sageli palju komplimente peenetelt linnapreilidelt, kes jätaks komplimendi tegemata siis, kui nad teaks, et üks või teine asi on nö. kaltsukast. Ma ise ei vaja butiigi hõngu ega enda ümber sebivaid müüjaid, mulle meeldib aegajalt sekkarites kolada - tõestatud on aga see see, et tavaliselt leiad midagi ägedat siis, kui ei otsi :)

      Delete
  2. See seelik on absoluutselt võrratu! Ma üldse ei imesta, et kardad selle ribadeks kandmist, ma vist teeks sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) See lendabki nüüd keemilisse ja siis panen ta pisikesele puhkusele :) Teised seelikud kapis juba nurisevad!

      Delete
  3. Seelik on tõesti imeline ja kaunis naiselik pits! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen Sinuga päri, Maarja. Just naiselik on õige sõna pitsi iseloomustama. Pitsis tunned sa end lihtsalt nii teistmoodi :)

      Delete
  4. Stella, Sinu juuksed on siin pildiseerias lihtsalt võrr-rraaa-tuuud! Üliblondile peale vaatamata tunduvad Sinu juuksed niii terved ja elujõulised. Ja milline kohevus. Lihtsalt vauu! Palun avalda oma saladus, milliseid juuksepesu-hooldusvahendeid kasutad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luban, et teen lähinädalatel oma juuksevahenditest postituse. Neid on mul üsna palju, kuid olen hiljuti teinud ühe väga hea avastuse - Dermahealil on imeline ravimask, mis jäi mulle silma Dermamedi kliinikus, kus nende tooted on Tallinnas müügil. Soengu tegi mulle juuksur Maarika Heering Fashion Hairist - kusjuures sellel pildil on mul nö. soengu teine päev.

      Delete
  5. Väga ilusad pildid ning ma ei väsi kordamast - Sul on nii võrratu naeratus! Just sellised loomulikus olekus tabatud momendid on alati kõige siiramad ning ilusamad :) PS! Must pitspluusike ja seelik on väga hästi õnnestunud kombinatsioon, silm puhkab!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle endale meeldivad kõige enam sellised kaadrid, kus inimene ise ei tea, et teda parasjagu pildile püütakse - näiteks üritan ma oma tütart vahel mänguhoos pildistada ja nii tulevad kõige lahedamad kaadrid :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig