Tuesday, July 16, 2013

Dreamy feeling - Nicole Kidman Vogue`i kaanel



Saksa Vogue otsustas sel korral nii Vogue`i esikaane kui ka tagakaane pühendada Nicole Kidmanile. Fotograafid Camilla Akrans ja Patrick Demarchelier pildistasid Kidmanist erinevad fotoseeriad ja lõpuks jäid sõelale need kaks. Mõlemad fotograafid võtsid fookusesse näitlejatari näo. Parim kaader on mõistagi esikaanel - Camilla Akransi fotol raamivad Kidmani nägu kerged lokid ja ta hoiab käes väikest luike. Tõeline dreamy feeling!


Nicole Kidman on Vogue`i esikaantel sage külaline. Huvitav on vaadata, kuidas  iluoperatsioonidest sõltuva Kidmani välimus on ajas muutunud. 

Vogue 2000



Austraalia Vogue juuni, 2004




USA Vogue 2003
SHARE:

3 comments

  1. Kidman näeb Akransi kaanel välja täpipealt samasugune kui Days of Thunder filmis, nagu ei olekski vahepeal üle kahekümne aasta möödunud. :)

    ReplyDelete
  2. Peab tunnustama, et on väga veider lugeda mõttetera 'kuidas iluoperatsioonidest sõltuva Kidmani välimus'. On selgusetu, miks teha suur asi sellest, et Kidman võttis omaks Botoxi kasutamise. Voguei vaadates pööran ma ise tähelepanu moele, kunstile ning modellidele, ent mitte iluoperatsioonide kulgemisele. Pigem võiks siin märkuse teha kuidas on photoshopi kasutatud nõnda, et aeg on justkui seisma jäänud või isegi tagasi liikunud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas tõesti photoshop? http://www.youtube.com/watch?v=FI81ZjtNMFw

      Delete

Blogger Template Created by pipdig