Wednesday, July 31, 2013

Dancing In The Rain

Eesti suvi oma muutuvate ilmadega on ühtaegu tüütu ja samas nii võluv. Ühel sellisel päeval, kui päike taevas nurrus, alustasime fotograaf Meisiga pildiseeria ettevalmistamist. Meelika tegi meigi ja mul oli soov näidata seda fantaasiagrimmi nii tumedate juuste kui ka blondide kiharatega. 

Kui olime esimesed pildid teinud, hakkas taevas turtsuma ja tõmbus pilve. Kuid valgus on nendel fotodel imeline ja Stellariumi suvisest pildiseeriatest on see üks minu lemmik.


Siinkohal kirjutan ka paarist uuest lemmiktootest, mida olen viimastel kuudel avastanud ja soovitan sullegi soojalt. Minu meigipõhi on tehtud Royal Effemi puuderkreemiga Extreme Lasting Mat Foundation. Kui mul on vaja meiki, mis püsiks, püsiks ja püsiks, siis see on minu absoluutne lemmik. Olin esialgu umbusklik, kui öeldi, et puuderkreem on kauapüsiv ja ei vaja primerit. Kuid tõesti - ta jääb nahal matt, ei hakka kergesti läikima ja on minule fotoseeriate tegemisel ning videovõtetel käimiseks loodud. Minu puuderkreemide tallis uus liige, mille peale võib alati kindel olla.


Soojades toonides heledad huuled on minu suured lemmikud - need kingivad helgust ja muudavad huuled lopsakamaks. Sellel fotol kasutasin Chanel Rouge Coco Shine huulepulka "Saga" ja lisaks kasutasin Chaneli läiget Brillant Extreme Glossimer "Envolee".
 

Silmameigi tegemisel kasutas Meelika oma suurepärast PH Cosmetics lauvärvide komplekti, mis võtab mul alati silme eest kirjuks. Ripsmed värvisin Bourjois Fan-Tastic tuššiga, millest leiad Meelika arvustuse SIIT. Seekordne meik on sinu ees!


Outfiti detailid:

Pluus: Express Seelik: Twenty One Kummikud: Amazon Vihmavari: Yves Saint Laurent

FOTOD: Meisi Volt MEIK: Meelika Tammeveski STILISTIKA: Stella K. Wadowsky
Vaata ka üle, kuidas sama meik sobis tumedatele juustele. Kumb on sinu lemmik? Fotod leiad SIIT.

SHARE:

4 comments

  1. Meik on küll tõesti väga kena ja sobib Sulle suurepäraselt! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meelikal on hea käsi - ta sätib kõik meigid mulle sobima.

      Delete
  2. Tahtsin küsida, et kust Royal Effemit soetada saab? Veebilehtedelt kindlasti, aga kas ka Tallinnas seda poes müügil?
    (Olen just uue jumestuskreemi otsingul, nii et Su kiiduavaldus sellele konkreetsele jäi silma.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Royal Effemi nägin Tallinnas Solarise Keskuse toidupoes, kus on väike nurgake ka kosmeetikale:)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig