Tuesday, November 13, 2012

Giveaway: võida Escada lõhnapliiatseid!

Nii. Kes armastab Especially Escada lõhna "Delicate notes"? Mul on koostöös Dolce Vita parfümeeriaga võimalus jagada ära kolm 7,5 ml lõhnapliiatsit. Need on mugavad, sest mahuvad väikesesse käekotti ja lõhn ... on lihtsalt jumalik!

Delicate notes on Escada moemaja roosipõhise originaallõhna imepäraselt kerge, värske ning õrn tõlgendus. Elegantse, kuid samas rafineeritud parfüümi inspireerijaks on üdini nooruslik ESPECIALLY ESCADA naine, kelle ihaluseks on luksuslikult värske  parfüüm, mis ta seitsmendasse taevasse viiks.


 Nii naise olemuses kui tema parfüümis sulavad ühte rafineeritus ja kerge ning muretu eskapism.  2012. aasta augustis müügile tulev uus ESPECIALLY ESCADA Delicate notes Eau de Toilette on püsitäienduseks ülimenukale parfüümide  sarjale.  Parfüümi avaakordiks on kastese roosi värskus ja õrnad pirninoodid, millest helgib delikaatselt läbi roosi kroonlehtede ja ilang-ilangi naiselik  süda. Nende õrnast kooslusest tulvab tuules lehviva siidsallina esile eksootiline muskus-kassinaeri seemnete aroom. Kas pole ilus?

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii Dolce Vita parfümeeria kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Dolce Vita parfümeeria fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milline on sinu lemmik Escada parfüüm. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Lõhna loosin välja järgmisel reedel.

 Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe pliiatsi loosin välja  Stellariumi Instagramiga liitujate hulgast. Stellariumi Instagrami leiad SIIN.
SHARE:

5 comments

  1. Jagatud!
    Olen mõlema lehe fänn!

    Lemmik lõhn ja mida ka kasutan, on Escada "Absolutely Me". Kõige parem ja sobilikum mulle. :)

    ReplyDelete
  2. jagatud ja lehtede fänn. Lisaks Liitunud Stellariumiga :)

    ReplyDelete
  3. Jagatud! Lemmikud on Ocean Lounge ja Desire Me :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig