Thursday, November 15, 2012

Esita küsimus "Jumestusjuttude" autoritele!

Kohtusin täna "Jumestusjuttude" kahe kauni autoriga - meigikunstik Reet Härmatiga ja Kaubamaja loovjuhi Kristina Herodesega. Läinud nädalal esitlesid nad oma raamatut "Jumestusjutud", kus modellideks ei ole mitte noored nukud, vaid tuntud Eesti naised väga erinevas eas. 

"Jumestusjutud" on hea pealkiri. Selles raamatus on Kristina Herodes iga osalisega puhunud muhedat ilujuttu ja tõele au andes, oleks need lood olnud naiste- ja iluajakirjade jaoks tõeline maiuspala. 


Sirvisin raamatut ja see on tõesti väga eriline teos. Jah, sõna teos on siinkohal täpne. Sellesse raamatusse on pandud aega ja armastust ning seda on näha igalt leheküljelt. Valges pulmakleidis kirjanik Kadri Kõusaarele on tehtud pulmameik ja ta poseerib nii sulnilt, et ma ei saa aru, miks mõni julgem härra teda otse fotostuudiost altari ette ei viinud ... Oleks teadnud, oleks ma seda ise teinud. Aga ma ei teadnud ja kui hästi järele mõelda, ei anna ma ka parima tahtmise juures ühe tõelise härra mõõtu välja. Elina Pähklimägi on kaasaaegne versioon preili Havishami kangelannast "Suurtes lootustes" ja mis puutub Heidy Purgasse, siis tema pilt raamatus on minu konkurentsitu lemmik. Heidy on sellel Maiken Staagi kaadril justkui mähitud Šoti külakese Brigadooni udusse. See on küla, mis ärkab saja aasta jooksul ellu vaid üheks päevaks ja Heidy pilku vaadates on just tema selle küla kõige lummavam naine. 

Hea uudis selle suure lumma juures, mis mind täna raamatut vaadates valdas, on see, et nii Reet Härmat kui ka Kristina Herodes vastavad järgmisel nädalal Stellariumi lugejate küsimustele. Kristina Herodes ootab küsimusi riietumise ja stiili kohta. Reet Härmat on valmis Stellariumi lugejatele jagama meiginippe. Sina ainult küsi ja nemad vastavad!  Kaks parimat küsimust premeeritakse üllatusega. Jäta küsimus Stellariumi kommentaariumisse või Stellariumi Facebooki selle postituse alla. Järgmisel reedel leiad blogist vastused!

SHARE:

6 comments

  1. Tere õhtust :) Mina esitaksin küsimuse Reet Härmatile : Kuidas lahendada hommikune mure - tumedad/paistes silmaalused?
    Olen tudeng ja tihtilugu kaua öösiti üleval. Unetundidest jääb ilmselgelt väheks ja lähiajal neid kuskilt juurde tulemas ka pole.. Ja siit siis pisike ootus Teie vastusele ka - Kas on võimalik need "sõbrakesed" (tumedad/paistes silmaalused) peita,leevendada vms (lisaks peitekreemile...)??

    Ootan vastust põnevusega :)
    Tänud,
    Egelt P.

    ReplyDelete
  2. küsimus mõlemale, mis on teie absoluutne lemmik toode läbi aegade?

    ReplyDelete
  3. Tere,

    Teadagi on viimaseaja hitiks nn. suitsusilmad. Pea igas ajakirja väljaandes poseerivad modellid perfektsete suitsusilmadega ning meigikuntsnikud pole kadedad jagamast suitsusilmade tegemise meetodeid. Siit tulebki minu küsimus Reet Härmatile. Mul on küllaltki huvitavad silmad, mida võiks ehk nimetada nn. koopasilmadeks, sest silmade lauosad jäävad sügavale varju silmaluu alla ning meikimise pinda on väga vähe. Suitsumeik minu silmade puhul ei tööta, sest seda pole näha. Kas ongi nii, et ühtedele silmadele suitsmeik sobib ja teised peavad leidma teistsuguse meigi vastavalt silmakujule? Palun soovitage meiki, mis sobiks sügaval asetsevatele silmadele, et neid suuremaks ja efektsemaks muuta.

    Kui nüüd ka riietumisest rääkida, siis millised on selle sügise värvid, mis sobiksid kokku särtsakate punaste juustega? Üldiselt eelistan kanda värvilisi riideid ning püüan vältida musta. Kas on värvitoone, mis punapeade puhul on täielikult välistatud?

    Ilusat päeva :)

    Kristiina K.

    ReplyDelete
  4. Küsimus hoopis teisest kandist mõlemale.
    Kas tänaval võõraid naisi vaadates tekiks vahel tahtmine astuda ligi ja öelda, et vabandust, aga teile tõesti ei sobi see jumestus? Või nö lülitate end vabal ajal siiski välja.

    ReplyDelete
  5. Mina tahaksin hoopiski sellist ilurutiinide postitust näha Sinult, Stella! :) Milline on Sinu tavapärane hommikune ilurutiin (vannitoarutiin+meik vms) ja mis toodetega ning õhtune? :))) Niiiii jubedalt tahaks sellest lugeda. Niiet pliispliiiis! Jään kannatamatult ootama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Kreeker, tuleb üks tore postitus. Luban. Aga detsembri keskel. Jään ise ka kannatamatult ootama :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig