Sunday, January 7, 2018

Hello, Stellarium Box "Smile to Yourself"



Jah, siin ta on: kauaoodatud Stellarium BeautyBox, mis kannab sel korral nime "Smile to Yourself", on kohal! Meie BeautyBoxist leiab iga iluhuviline erakordse valiku ilutooteid. Boxis on neli-viis täistoodet ja originaalsed minitooteid, mida sa poelettidelt ei saa. Samuti leiab boxist palju erinevaid tootenäidiseid, mis annavad sulle hea võimaluse hoida end uute kosmeetikumidega kursis.

Sel korral leiad boxist järgmised firmad: Vestige Verdant, OPI, Burberry, Clarins, NYX Cosmetics, Agent Provocateur, Elizabeth Arden ja Coach. Osad firmad jätame aga üllatuseks, sest just üllatusmoment on see, mida meie karbikese tellijad hindavad! Stellarium Box maksab 50 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. Väärib tähelepanu, et kuigi St.Box maksab 50 eurot, leiad tooteid 100 euro eest.

Samuti on müügil ihaldusväärsed King Size Stellarium Boxid, mis sisaldavad veelgi rohkem luksuslikke kaubamärke. Iga boxi tellija saab täissuuruses parfüümi ja põnevaid luksustooteid. King Size St. Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab 
kättetoimetamiskulu. 

Tähelepanu! 50 eurone St.Box on müüdud läbi. Järel on üksikud 100 eurosed King Size Boxid.

Soovid Stellarium Beauty Boxi tellida? Palun kirjuta stellariumbox@stellarium.ee ja sinuga võetakse ühendust. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig