Friday, June 16, 2017

Girl Friday: ... sometimes I even walk around naked


One evening my husband asked me whether we were going to that reception or not... I grabbed my head... What reception? Had I forgotten to write it down in my notebook? What are we talking about and what's the dress code? It appears my husband had told me about some cool party in the beginning of the week where we had been invited, and what I had completely forgotten about.

My head ran empty and I had no idea what to wear. I would have probably turned up in my pyjamas or naked, but I all of a sudden I started thinking... What have I worn previously for the blog? A quick browse of Girl Friday posts gave me inspiration for what to wear... And to be honest, I love wearing pyjamas, bathrobes, and sometimes I even walk around naked. So my blog is often of big help for what to wear. Some time ago I went to a fashion show and Meisi captured my outfit after. It means that the next time I am on my way to some event, I will look for ideas from my blog. This green vintage glitter gives my green eyes a special glimmer, and of couse, I love these trousers that I have worn to several receptions. A totally unique find from eBay. Oh yes... this sequin bag has been waiting for me for a long time, and now its time finally came. A dignified partner to face the weekend!


Outfit details:

Blouse: vintage 
Trousers: Nikka
Shoes: Karen Millen 
Bag: Therapy
Bracelets: Pi-Ret Jewelry (here)
Watch: Tiffany & Co "Atlas"


Ühel õhtul küsis mu abikaasa: "Kas me läheme siis vastuvõtule või mitte?" Ma haarasin peast... Mis vastuvõtt? Kas ma olin unustanud selle oma märkmikusse kirjutada? Millest üldse jutt käis? Mis dresscode sellel peol on? Ilmnes, et nädala alguses oli abikaasa rääkinud mulle meeleolukas peost, kuhu olime kutsunud ja mille mina olin omakorda täiesti unusatanud.

Mu pea jooksis tühjaks ja mul polnud aimugi, mida selga panna. Ilmselt oleks ma sinna kas pidžaamas või sootuks alasti ilmunud, kuid siis hakkasin mõtlema... Mida ma varem olen blogis kandnud? Kiire Girl Friday postituste vaatamine andis mulle inspiratsiooni, mida selga panna... Kui aus olla, siis kodus armastan kanda pidžaamasid, hommikumantleid ja vahel jalutan üldse alasti ringi. Seega on blogi mulle sageli suureks abiks, mida selga panna, sest pildiseeriate jaoks mõtlen alati kõik läbi. Mõni aeg tagasi käisin ühel moeshow`l ja pärast seda pildistas Meisi minu outfiti üles. Seega kui järgmine kord mõnele üritusele suundun, otsin blogist endale kiirelt ideid, mida selga panna... See roheline vintage glitterpluus kingib minu rohelistele silmadele erilise helgi ja loomulikult meeldvad mulle need püksid, mida olen erinevatel vastuvõttudel palju kandnud. Täiesti ainulaadne leid eBayst. Kui juba leidudest juttu tuli, siis need Karen Milleni kingad ootasid mind ühel Paavli kaltsukas ja mis mul saab selle vastu olla, kui leian täiesti uue paari kingi, mis ongi mu elust veel puudu? Kui juba asjade loetlemiseks läks, siis see edev litritega käekott ootas samuti pikalt oma aega ja nüüd läks ta loosi. Igati väärikas partner, millega nädalavahetusele vastu minna! 


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

4 comments

  1. Vauu, mis võrratu kotike :) Julgusepunktid lähevad sellele valikule kindlasti minu poolt ;) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kott on tõesti vahva. Mul on sama versioon ka suurem, kuid üks on must ja kteiselt poolt kirju ning teine valge. Suur mahutab palju asju ja meeldib mulle isegi rohkem. Kuid selle koti värvide vastu ei saa :)

      Delete
  2. See kott!! *südamesilmad*

    x
    selfmadeblog.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täiuslik kotike. Kujutan ette, kuidas sellega võiks ka Muumimamma teatrisse suunduda :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig